• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

tamam canım cok sağol :109: bakalım ne kadar faydasını göreceğim

bende uyguluyorum canım topiğime uğrayabilirsin :)
ben içine bemiks evigen ve bepanthende koymaaya başladım
bir de geçenlerde okudum doğum kontrol hapı şampuana katınca ciddi etkisi oluyormuş ama araştırıcam :)

bi tutam sinemakiyi, bi tavaya koyuyoruz ya da cezveye farketmez. üstüne 1 çay bardağı suyu döküp kaynatıyoruz zaten çay rengini alıyor. sonra o suyu fısfıslı şişeye koyuyoruz sonra içine bemiks ampulü ve badem yağını döküp 2 dk dinlenmeye bırakıyoruz. eğer şişeniz yoksa azar azar cezveden elinize dökerek saç diplerinize masaj yaparak uygulayın. bu kadarcık :)
yalnız ben bemiks kullanmıyorum :40: saçlarınız yağlanıyorsa az şampuan kullanın ve çok suyla durulayın.

çok sağolun arkadaşlar.yapımı kolaymış.8 hafta yapıp iki hafta dinlendirmek gerekmiş.haftada bir kez uygulayacağız değil mi?

Pekmezim de burdaymışş günaydın hepinizee :3:
Dün kürü yapiim dedim yapmadım unuttum duşa girdim :1: neyse artık haftada iki yaparım diyodum bir yaparım cumartesi ikinci kürümü yapıcam :21:

Pekmezim de burdaymışş günaydın hepinizee :3:
Dün kürü yapiim dedim yapmadım unuttum duşa girdim :1: neyse artık haftada iki yaparım diyodum bir yaparım cumartesi ikinci kürümü yapıcam :21:

Benim burda olmadığım gün ya telefonumun ya da modemin bozulduğu gündür! Bu böyle biline!! :1:
Hakkaten ben neden hep burdayım yaaa çıkamıyorummm:25:
Günaydın canım :3: Biraz öğlen oldu ama olsun artık :9:
Haftada 2 yapmaya cesaret edemiyorum ben hastalanırım korkusuna
:26:
Hastalansam annemle babamın dillerinden düşemem memoli gibi ıslak kafayla oturdun oturdun böyle olcağı belliydi derler bidaha kür bakım vs hak getire olur :1:

Benim burda olmadığım gün ya telefonumun ya da modemin bozulduğu gündür! Bu böyle biline!! :1:
Hakkaten ben neden hep burdayım yaaa çıkamıyorummm:25:
Günaydın canım :3: Biraz öğlen oldu ama olsun artık :9:
Haftada 2 yapmaya cesaret edemiyorum ben hastalanırım korkusuna
:26:
Hastalansam annemle babamın dillerinden düşemem memoli gibi ıslak kafayla oturdun oturdun böyle olcağı belliydi derler bidaha kür bakım vs hak getire olur :1:

memoli gibi bayıldım :9:
Klimayı açıp odamdan çıkmıycam bende yoksa üşüyo başım dediğin gibi.
bu arada on dkda bi msj atabiliyomusuz o yüzden yazamıyorum hemen :)

Napmışım kızzzzz. Suçlu gibi hissettim kendimi sen böyle sorunca :1:
Napıyım kür günümü bekliyorum vampirella :1: Günleri geçirmeye çalışıyorumm.
Sen napıyosun üşengeçliği attın mı üzerinden
:38:

yokk bee öylesine sordum attım canımda çok yorgunum başım ağrıyor. ne güzel sınavdan 100 alcaktım 75 aldım oda şu yüzden yevmiye kaydına
"alınan çek" yazcağıma "çek" yazmışım sadece, "alacak senet" yazacağıma "senet" yazdım diye 25 puan kırdı. gözlerimi kapatıyorum uyucam muhasebedeki konular işlemler geliyor. en sonda boşver uyumayım dedim kalktım.

yokk bee öylesine sordum attım canımda çok yorgunum başım ağrıyor. ne güzel sınavdan 100 alcaktım 75 aldım oda şu yüzden yevmiye kaydına
"alınan çek" yazcağıma "çek" yazmışım sadece, "alacak senet" yazacağıma "senet" yazdım diye 25 puan kırdı. gözlerimi kapatıyorum uyucam muhasebedeki konular işlemler geliyor. en sonda boşver uyumayım dedim kalktım.

Ayy böyle hocaların köküne kibrit suyu vallahi.:47:
Bizim de bi tarihçi vardı tarihin yöntemlerini kitaptaki sıraya göre yazmadım diye kırmıştı puanımı ve daha buna benzer bir sürü sebepten:47:
30 almıştım :37::37::27:
nalet herif nolcak.:63:

Bizim de bi tarihçi vardı tarihin yöntemlerini kitaptaki sıraya göre yazmadım diye kırmıştı puanımı ve daha buna benzer bir sürü sebepten:47:

aynen var ya ne sinir oldum. neyse canım ben bi tvye bakayım öptüm kocaman

Son sorum şu: kürü uygulayınca kafamızda öylece kalacak mı? kurutmay yok mu? yapa ne zaman yıkayabiliryoruz? temiz saçamı uyguluyoruz?

evet canım kürü uygulayınca kafamızda öyle kalacak 2 saat kurutmaya gerek yok. 2 saat sonra yıkayabılırsın .ister temiz ister kirli farketmez. :)

Back