- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
Yanlış anlamıyorsam olmuş bir hayli :) bir karış gibi yani tütü maşallah
bir karıştan fazla olmuştur zaten insanın saçı yılda bi karıştan fazla uzar bence..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de iyi bence,daha da uzar da istediğin kıvama gelir :) Savura savura gezersin sende saçlarını,hepimiz hatta6 ayda yaklaşık evet son 2 ayda pek düzenli yapamadım ama =) benim saçım acayip incedir ve hiç uzamaz çok arkadaşımı gördüm eylül gibi erkek saçı kestiriyorlardı haziranda o saçları belinde oluyordu.. Tam 2 yıl önce önü uzun arkası kısa yaptırdım saçımı doğal olarak çok kısaldı sinamekiye kadar anca omuzlarıma geldi şimdi ise dediğim mesafe kadar altında =)
Kızlar ben de bugün başladım sinamekili kürü kullanmaya. Hatta daha saçımı yıkamadım bile. :)) Yorumlarınızı görünce daha da umutlandım şuan, gelişmeleri yazmayı düşünüyorum önümüzdeki haftalarda :))
Bemiksi unutmuşum bu sefer ama napıyım bu da nazarlığı olsun 4. kürüm kızlar.
Ben de gectigimiz pazar gunu 3.kürümü yaptımmm.![]()
ilerleyen zamanlarda sizde göreceksiniz farkı :)
Aradaki fark belirgin mi peki? Ne kadar uzadı saçların 3. küre kadar?
Yarınki banyomdan sonra ölçeceğim. Beyaz kullanmadığım bi çıtçıtlı body var ona ölçtürüyorum annem nokta koyuyor
Yamuk giyme vs gibi bi durum olmadıysa 1 haftada 7 mm uzamış görünüyo
3.küre kadar ne kadar uzadığını bilemiyorum çünkü bu yönteme 2. kürden sonra başladım. İlk noktamı ikinci kürümü yapıp yıkadıktan sonra koydurdum. İkinci noktamı da 3.kürü yapıp yıkadıktan sonra![]()
1 haftada 7mm çok iyi. İnşallah benim de öyle hızlı uzar ya :))
saça el kremi sürüldüğünü hiç duymamaıştım ne işe yarıyor peki
bir de sinamekiyi nasıl kullandın meselqa yağı nı alıp sürdün saçına?
Kızlaar bende bugun gittim sinemaki otu bağdem yağı bephanten ampul aldım geldim bende başlıyorm sinemakiye
pekmezakıllım senin denediğin ölçme yöntemini bi badyle bende deneyeceğim sonucları da yazarım burdan
Şimdi benim sorucaklarm var sizlere :26:
- Saçta ne kadar bekletmeliym?
- Haftada kaç kez kullanmalıym?
-Beklettikten sonra sadece duruluyo musunz yoksa koku yapan pis bi şey mi şampuanlıyo musunz nasıl kullanmalym ?