Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

Şampuanı avcuma dökerken saçımı yıkarken kokuyo evet. Ama duruladıktan sonra kokmuyo. Kuruyunca da normal şampuanımın kokusunu alıyorum sarımsak kokmuyo yani. Ben rendelemedim küçük küçük kestim o parçacıklar belki saçımda kalır diye :1: Kestiğim parçalar da şampuanı dökerken avcuma geliyo sonra tekrar şampuanın içine atıyorum :1:

1 sarımsak dimi?
benim eczacı bi arkadas var o da sampuanına bephanten ampul koy bi tane demişti.

4 diş ekledim ben kkontess'in topiğinden faydalanarak. 400 ml ye 4 5 diş sarımsak demiş :21:
Valla bephanten ampulü hiç denemedim bi'şey diyemem :1:

deniycem canım ama şampuan almam lazm önce şimdiki bitmek üzere :61:
bephanteni iki yıl önce annem saç bakımı yaptırıyodu haftalık kuaför yaptıgı karısımın çiine de ekliyodu.

deniycem canım ama şampuan almam lazm önce şimdiki bitmek üzere :61:
bephanteni iki yıl önce annem saç bakımı yaptırıyodu haftalık kuaför yaptıgı karısımın çiine de ekliyodu.

Dene canım sarımsak her derde deva :1:

Öyle mii. İyi gelmiş miydi peki canım annenin saçlarına??

İyi geldiyse ben de alayım hemen :1: :23:

Yazıcam canımm :61: Saçın diplerine mi masajla yediriyoruz bu kürü ?

Canım ben cevap veriyim hazır burdayken :1:

Fısfıslı şişeyle yapıyoruz. Diplere fıslıyoruz. Zaten benim artıyo baya bi saçlarım kısa olduğu için uç dip her yer nasibini almış oluyo yani :1::21:

Fısfıslı şişen yoksa da diplere yedir bi şekilde güzelce. Kalanını uçlara doğru sürersin:21:

Canım ben cevap veriyim hazır burdayken :1:

Fısfıslı şişeyle yapıyoruz. Diplere fıslıyoruz. Zaten benim artıyo baya bi saçlarım kısa olduğu için uç dip her yer nasibini almış oluyo yani :1::21:

Fısfıslı şişen yoksa da diplere yedir bi şekilde güzelce. Kalanını uçlara doğru sürersin:21:

tamam canım çok teşekkür ettim şimdi gidip şu kürü hazırlaym :54:

Ben de 4.kürüm için kozmik bakımı bekliyorum :1:

Pazartesiye kadar tarih paylaşılmazsa pazartesi yapıyoruuum.:10::21:

Kozmik bakım ? :26:
ben yaptım saat üç buçukta yıkıycam saçımııı :61: ama çok akıyo bu ya sacımı topladm bi de poşet geçirdm kafama tipimi gören gülmekten ölüyo evde :1:

Kozmik bakım ? :26:
ben yaptım saat üç buçukta yıkıycam saçımııı :61: ama çok akıyo bu ya sacımı topladm bi de poşet geçirdm kafama tipimi gören gülmekten ölüyo evde :1:

:1: Ben de lastikli poşet boneler var ya onu geçiriyorum:1:

Annem çok dalga geçiyo öyle görünce :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Bu topikte öğrendim canım kozmik bakımı. Ayın durumuna göre bakımlardan alınan sonuçların arttığı tarihler varmış.
Google da kozmik bakım yazınca bi blog çıkıyo ordan takip ediyorum ben de :21:

Back