Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

Kýzlaar bende bugun gittim sinemaki otu baðdem yaðý bephanten ampul aldým geldim bende baþlýyorm sinemakiye :46:
pekmezakýllým senin denediðin ölçme yöntemini bi badyle bende deneyeceðim sonuclarý da yazarým burdan :61:
Þimdi benim sorucaklarm var sizlere :26:
- Saçta ne kadar bekletmeliym?
- Haftada kaç kez kullanmalýym?
-Beklettikten sonra sadece duruluyo musunz yoksa koku yapan pis bi þey mi þampuanlýyo musunz nasýl kullanmalym ?

Hosgeldin caným :54: ölç tabi söyle paylaþ somut sonuçlar olsun elimizde :1:
Ben 4 saatten fazla beklettiðim zaman dökülmesi fazla oldu gibime geldi yani tabi saçtan saça farklýlýk olur tabi ama en fazla 4 saat bekletmeye karar verdim ben. 3 kür uyguladým daha. ilkinde çok döktü saclarýmý. dökermiþ zaten ilk 2 kür. ama 2.kürü 4 saat beklettim onda çok dökülmedi. 3.kürümde yaptýktan sonra vakit geçirirken son 1saatinde uyuyup kalýnca 6 7 saat beklemiþ oldu öyle ve yine çok döküldü. Ben de saçýmda kalma süresine baðladým bu durumu. Icindeki bemiks çok felaket kokuyo caným beklerken. Zaten yaðlý da olduðu için þampuanlamak þart :)
yýkayýp kuruduðu zaman kokusu kalmadý bende hiç:23:
Haftada 1 yapıyorum ben ama 2 yapan da var. 2 yapınca saçlarımı çok yorarim dedim 1 yapmaya karar verdim ben

Son düzenleme:
Merhabalar bende kullanıyorum aynı sizin gibi karışım benimde kullandığım haftada 1 kez yapıyorum 2-3 saat aralığında bekletiyorum bitimindede şampuanla yıkıyorum şampuan kullanmak gerekiyor.Benimde sormak istediğim bir soru var acaba sadece saçımı uzatıyor ben uzatmak için değilde saç dökülmesi için gürleştirmek için uyguluyorum yanlışmı kür uyguluyorum acaba :26:

Sinameki uzatmak için canım ya. Gürleştirmek için sarımsaklı şampuan çok işe yarıyo. Dökülmeye de ısırgan otunun suyu. veya karanfilli su tarifi var forumda başka başlıkta oralara bi bak istersen :13:

Teşekkür ederim canım bioblasın normalini kullanıyorum sarımsak özlüsünü alıcam ozaman karanfil suyunu hazırladımda hep unutuyorum kullanmayı ısırgan otunu öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederim :71:

Teşekkür ederim canım bioblasın normalini kullanıyorum sarımsak özlüsünü alıcam ozaman karanfil suyunu hazırladımda hep unutuyorum kullanmayı ısırgan otunu öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederim :71:

Ne demek canım rica ederim:54:
Kendi şampuanına sarımsak da ekleyebilirsin. Var benim şampuanımda banyoda kokuyo yıkarken ama sonrasında hiçbir şey kalmıyo :21:

Merhabalar bende kullanıyorum aynı sizin gibi karışım benimde kullandığım haftada 1 kez yapıyorum 2-3 saat aralığında bekletiyorum bitimindede şampuanla yıkıyorum şampuan kullanmak gerekiyor.Benimde sormak istediğim bir soru var acaba sadece saçımı uzatıyor ben uzatmak için değilde saç dökülmesi için gürleştirmek için uyguluyorum yanlışmı kür uyguluyorum acaba :26:

Sinameki uzatmak için canım ya. Gürleştirmek için sarımsaklı şampuan çok işe yarıyo. Dökülmeye de ısırgan otunun suyu. veya karanfilli su tarifi var forumda başka başlıkta oralara bi bak istersen :13:

Hosgeldin canım :54: ölç tabi söyle paylaş somut sonuçlar olsun elimizde :1:
Ben 4 saatten fazla beklettiğim zaman dökülmesi fazla oldu gibime geldi yani tabi saçtan saça farklılık olur tabi ama en fazla 4 saat bekletmeye karar verdim ben. 3 kür uyguladım daha. ilkinde çok döktü saclarımı. dökermiş zaten ilk 2 kür. ama 2.kürü 4 saat beklettim onda çok dökülmedi. 3.kürümde yaptıktan sonra vakit geçirirken son 1saatinde uyuyup kalınca 6 7 saat beklemiş oldu öyle ve yine çok döküldü. Ben de saçımda kalma süresine bağladım bu durumu. Icindeki bemiks çok felaket kokuyo canım beklerken. Zaten yağlı da olduğu için şampuanlamak şart :)
yıkayıp kuruduğu zaman kokusu kalmadı bende hiç:23:
Haftada 1 yapıyorum ben ama 2 yapan da var. 2 yapınca saçlarımı çok yorarim dedim 1 yapmaya karar verdim ben
Canım cevap için çok teşekkür ederim bemix kokusu beni pek rahatsız etmiyo alışığım o kokuya :1: Umarım saçlarım dökülmez.

Sabırsızlanıyorum bir an önce görmek için :) Sizin ne kadar uzadı saçlarınız bu kürle? 4. kürdesiniz sanırım? Belirgin bir fark oldu mu?

ben mayıs ayında kullanmıştım . bayaaa bii farkı gördüm saçlarımı çabuk uzattı :) bi 2 ay falan kullanmadım sonra yeniden başladım :)

Kızlar bir de merak ettiğim bir şey var. Ben sinamekili kürü uygularken karanfil kürünü de (karanfili suda bekletip o suyu) kullansam aynı zamanda, farklı günlerde bir sorun olur mu? Mesela salı günü sinamekili kürü uyguladım. Bugün de karanfilliyi. Bir yandan uzarken bir yandan da gürleşir diye düşündüm saçlarım. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Buna benzer bir şey deneyen oldu mu? Zararını veya faydasını gören? :3:

Kızlar bir de merak ettiğim bir şey var. Ben sinamekili kürü uygularken karanfil kürünü de (karanfili suda bekletip o suyu) kullansam aynı zamanda, farklı günlerde bir sorun olur mu? Mesela salı günü sinamekili kürü uyguladım. Bugün de karanfilliyi. Bir yandan uzarken bir yandan da gürleşir diye düşündüm saçlarım. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Buna benzer bir şey deneyen oldu mu? Zararını veya faydasını gören? :3:

Başka bakım veya herhangi bi kür uygulamıyorsan bi zararı olmaz bence canım. ben de sinameki yapıyorum ve banyodan sonra saçlarıma ısırgan suyu döküyorum. bi zararını görmedim. ama her gün her gün başka bakımlar uyguluyorsan saclarını saç derini yorabilirsin

Başka bakım veya herhangi bi kür uygulamıyorsan bi zararı olmaz bence canım. ben de sinameki yapıyorum ve banyodan sonra saçlarıma ısırgan suyu döküyorum. bi zararını görmedim. ama her gün her gün başka bakımlar uyguluyorsan saclarını saç derini yorabilirsin

Yok canım başka bir kür uygulamıyorum sadece bu ikisi :)

Ben bu konuda dikkatliyim kızlar. Haftada sadece bir bakım yapıyorum. Olabildiğince aynı tür şampuanlar kullanıyorum saçı yormamak için. Zaten açıldığı için güçsüz saçlarım. :(

Ben bu konuda dikkatliyim kızlar. Haftada sadece bir bakım yapıyorum. Olabildiğince aynı tür şampuanlar kullanıyorum saçı yormamak için. Zaten açıldığı için güçsüz saçlarım. :(

Ben de şampuanımı pek değiştirmem sevdiysem çok yoruyo evet haklısın. Kepek mi dersin dökülme mi dersin çabuk yağlanma mı dersin kaşıntı mı dersin ne ararsan oluyo alıştığım şampuanı değiştirdiğimde. :31:
Sarımsaklı şampuan saç çıkartıyo denedin mi?:34:

Ben de şampuanımı pek değiştirmem sevdiysem çok yoruyo evet haklısın. Kepek mi dersin dökülme mi dersin çabuk yağlanma mı dersin kaşıntı mı dersin ne ararsan oluyo alıştığım şampuanı değiştirdiğimde. :31:
Sarımsaklı şampuan saç çıkartıyo denedin mi?:34:

Kokuyo mu peki ?

Merhaba kızlar bende bu kürü kullanmaya geçen hafta başladım bu hafta ikinci kez kullandım ve saçımda 1,5 cm lik uzama oldu

Kokuyo mu peki ?

Şampuanı avcuma dökerken saçımı yıkarken kokuyo evet. Ama duruladıktan sonra kokmuyo. Kuruyunca da normal şampuanımın kokusunu alıyorum sarımsak kokmuyo yani. Ben rendelemedim küçük küçük kestim o parçacıklar belki saçımda kalır diye :1: Kestiğim parçalar da şampuanı dökerken avcuma geliyo sonra tekrar şampuanın içine atıyorum :1:

Back