- Konu Sahibi bulutlarpembedir
kızlar sinemekiyi ne kadar bekletiyorsunuz kafanızda ? ben yarım saat bekledip duruluyorum, benim okuduğum tarifte öyle yazıyordu.
1-1.5 saat bekletiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sinemekiyi ne kadar bekletiyorsunuz kafanızda ? ben yarım saat bekledip duruluyorum, benim okuduğum tarifte öyle yazıyordu.
ne olur ne olmaz diye ben ampulü bezle kırıyorum
Ya sinamekici hatunlar size danışıyorum:44:
Benim ilk kürümdü bu. Hem saç diplerine sıkarken hem banyoya girmeden önce tararken hem banyoda hem banyo sonrasında tararken çooook döküldü benim saçlarım
Normalde dökülme miktarından baya bi fazla döküldü hem de
Neden böyle oldu?:26:
işe yaramayan saçlarını atıyor benim bildiğim öyle. ama bende öyle bişey hiç olmadı
Turplu su topiklerinde yazıyo işe yaramayan ölü saçları attığını ama ben sinameki topiklerinde böyle bişey görmedim :26:
saçlarını yıkarken derine tırnaklarını bastırmışssındır belkiii saçlarında kopup dökülme yapmıştır :)
belki de mevsimsel dökülmeler olabilir takma kafanı dur bakalım diğer kürleride yap aynı olacakmı:26:
olmadı sarmısak ve çam terebenti koy şampuanına en azından dökülmeyi önler![]()
Şampuanımda var zaten bunlar
Nerdeyse son 2 haftadır son durulamamı da ısırgan suyuyla yapıyorum.
Çok döküldü ama saçlarım
Panik yaptım ben de :44:
pekmezim çok iii yapmısın zaten az sAÇLARIMIZ VARRRR
birde dökülünce tırsarız tabiiikiiii
ısırgan da iii geliyormuş harika devam et hem içten hemde dıştan uygulaaa
Aman allah korusundaaaaa uzasın uzasın saçlarımızzzz bizde mutlu olalımmmm![]()
bu sinemaki kürü ilk denemelerinse senin saçların bnu kabul etmıyor olabılır canım. üzülmeeee
3. kürü yaptım uzama normal şimdilik
pekmez_akilli sinameki benimde saçlarımı döküyor
İlk 2 hafta kadar döküyomuş kür sonrasında durur mu bilemem yaşayıp görcem![]()
inşl dökülme durur