• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

Ya sinamekici hatunlar size danışıyorum:44:

Benim ilk kürümdü bu. Hem saç diplerine sıkarken hem banyoya girmeden önce tararken hem banyoda hem banyo sonrasında tararken çooook döküldü benim saçlarım :50::59::58:

Normalde dökülme miktarından baya bi fazla döküldü hem de :59:

Neden böyle oldu?:26:

Son düzenleme:
Ya sinamekici hatunlar size danışıyorum:44:

Benim ilk kürümdü bu. Hem saç diplerine sıkarken hem banyoya girmeden önce tararken hem banyoda hem banyo sonrasında tararken çooook döküldü benim saçlarım :50::59::58:

Normalde dökülme miktarından baya bi fazla döküldü hem de :59:

Neden böyle oldu?:26:

işe yaramayan saçlarını atıyor benim bildiğim öyle. ama bende öyle bişey hiç olmadı

belki de mevsimsel dökülmeler olabilir takma kafanı dur bakalım diğer kürleride yap aynı olacakmı:26:
olmadı sarmısak ve çam terebenti koy şampuanına en azından dökülmeyi önler:ssz:

Son düzenleme:
belki de mevsimsel dökülmeler olabilir takma kafanı dur bakalım diğer kürleride yap aynı olacakmı:26:
olmadı sarmısak ve çam terebenti koy şampuanına en azından dökülmeyi önler:ssz:

Şampuanımda var zaten bunlar:24:

Nerdeyse son 2 haftadır son durulamamı da ısırgan suyuyla yapıyorum.

Çok döküldü ama saçlarım:43:

Panik yaptım ben de :44:

pekmezim çok iii yapmısın zaten az sAÇLARIMIZ VARRRR
birde dökülünce tırsarız tabiiikiiii
ısırgan da iii geliyormuş harika devam et hem içten hemde dıştan uygulaaa:21::21:
Aman allah korusundaaaaa uzasın uzasın saçlarımızzzz bizde mutlu olalımmmm:nazar::nazar::nazar:

pekmezim çok iii yapmısın zaten az sAÇLARIMIZ VARRRR
birde dökülünce tırsarız tabiiikiiii
ısırgan da iii geliyormuş harika devam et hem içten hemde dıştan uygulaaa:21::21:
Aman allah korusundaaaaa uzasın uzasın saçlarımızzzz bizde mutlu olalımmmm:nazar::nazar::nazar:

Ayy evet Allah korusun saçlarımızı :nazar:

Uzatalım derken hepten kaybetmeyelim :9:

İçten uygulama konusunda tereddütlerim var malum kıl tüy meseleleri :9: (Mayalı sür içmeyi de bugün itibariyle bıraktım zaten bu yüzden :1:) Ama ısırganı dışardan uyguluyorumm 31 Ekimde başlamışım işte not da almışım :9::21:

Back