• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simit bölgesini nasıl eritebilirim ?

ozdens

sil baştan
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
605
11
68
Diğer
ip atlamak işe yarar mı ya da bisiklete binmek..twist hareketi nasıl olur ki?? dambıllarla sağa sola eğilmek?
sadece bunlarla 1 ay içinde yan yağlar erir mi ??? yanlarından kurtulan var mı :((((

merdivenleri 1er 2 şer 3 er çık bu beldeki yağları eritir ve kaslandırır. şekerli şeyler yerken biraz tarçın at 1-2 çay kaşığını geçmesin günde toplam. şekerli şeyleri azalt yağsız tuzsuz buharda pişir bonfile et veya tavuk yanında yağsız tuzsuz salata ile ye. salatanda sirke olur. ekmek yeme.

merdivenleri 1er 2 şer 3 er çık bu beldeki yağları eritir ve kaslandırır. şekerli şeyler yerken biraz tarçın at 1-2 çay kaşığını geçmesin günde toplam. şekerli şeyleri azalt yağsız tuzsuz buharda pişir bonfile et veya tavuk yanında yağsız tuzsuz salata ile ye. salatanda sirke olur. ekmek yeme.

şekeri hayatımdan tamamen çıkardım nerdeyse hiç şeker kullanmıyorum tuz da öyle kola cips vs kaç aydır yemiyorum yemeklerime de çok dikkat ediyorum bunlara rağmen hala elime geliyo ya sinirim bozuluyo :(

cevaplarınız için tşk ederim :) hürriyetin verdiği yaza formda girin dvd lerini alıcam haftaya elimde olur heralde onlarla karışık bişey yaparsam 1 ayda toparlanırım inş

canım benim simit bölgem acayip rahatsız ediyordu beni hem yanda hem de popomun üstünde bir top et çok kötü bi görüntü ve zor incelen bi bölge..üstelik bel yağlanmaları ilerideki kalp hastalıkları riskini artıran bir faktör..bir an önce kurtulmaya bak ben yana dogru eğiliyorum pilates bantları varya onlardan ayagımın altına koyup yandan iki elimle tutup sağa sola eğiliyorum baya da gitti ama en önemli etken karbonhidrat bence..ben ne zaman karbonhidratı artırsam kocaman oldular karbonhidratı kesip biraz bitkisel yeşillikli falan bi beslenmeye geçince çabuk azalıyor

canım benim simit bölgem acayip rahatsız ediyordu beni hem yanda hem de popomun üstünde bir top et çok kötü bi görüntü ve zor incelen bi bölge..üstelik bel yağlanmaları ilerideki kalp hastalıkları riskini artıran bir faktör..bir an önce kurtulmaya bak ben yana dogru eğiliyorum pilates bantları varya onlardan ayagımın altına koyup yandan iki elimle tutup sağa sola eğiliyorum baya da gitti ama en önemli etken karbonhidrat bence..ben ne zaman karbonhidratı artırsam kocaman oldular karbonhidratı kesip biraz bitkisel yeşillikli falan bi beslenmeye geçince çabuk azalıyor

aaaaaa pilates bantlaryla ilk defa duydm nasıl yapıcm kollarımı açmıcm dimi merak ettm :)

aaaaaa pilates bantlaryla ilk defa duydm nasıl yapıcm kollarımı açmıcm dimi merak ettm :)

bant dediğim pilates lastikleri canım böyle iki elinle yatay tutuyosun..ayakta dik durup ayaklarının altına geçiriyosun onu..uçlarını tutup sağa sola eğiliyosun..anlatabilmişimdir umarım resim ekleyemiyorum

bant dediğim pilates lastikleri canım böyle iki elinle yatay tutuyosun..ayakta dik durup ayaklarının altına geçiriyosun onu..uçlarını tutup sağa sola eğiliyosun..anlatabilmişimdir umarım resim ekleyemiyorum

kollar yana açılıyo dmi tmm anladım heralde :) 1 ay gibi bi sürede sonuç alır mıyım göbek deliği altından ölçüyorum 78/79 gibi.

protein ağırlıklı bir diyetle hem daha çabuk kas yaparsınız hem metabolizmanız hızlanır hem daha çok tok kalırsınız hem de yağlar daha çabuk erir. dukan diyetini öneririm.

bel sırt üst bölge için tvist derim 10 tl bir alet ben günde 20 dak ayırarak tv karşısında diyetle 12 cm inceldim.

dukan diyetine baktım şimdi benm yediğim şeyler zaten 45.5 kiloyum 1.56 boyum var ama yanlar işte.
Şimdi netten bakıcam twist aletine onu da alıyım tam olsun :)

Back
X