Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merdivenleri 1er 2 şer 3 er çık bu beldeki yağları eritir ve kaslandırır. şekerli şeyler yerken biraz tarçın at 1-2 çay kaşığını geçmesin günde toplam. şekerli şeyleri azalt yağsız tuzsuz buharda pişir bonfile et veya tavuk yanında yağsız tuzsuz salata ile ye. salatanda sirke olur. ekmek yeme.
canım benim simit bölgem acayip rahatsız ediyordu beni hem yanda hem de popomun üstünde bir top et çok kötü bi görüntü ve zor incelen bi bölge..üstelik bel yağlanmaları ilerideki kalp hastalıkları riskini artıran bir faktör..bir an önce kurtulmaya bak ben yana dogru eğiliyorum pilates bantları varya onlardan ayagımın altına koyup yandan iki elimle tutup sağa sola eğiliyorum baya da gitti ama en önemli etken karbonhidrat bence..ben ne zaman karbonhidratı artırsam kocaman oldular karbonhidratı kesip biraz bitkisel yeşillikli falan bi beslenmeye geçince çabuk azalıyor
aaaaaa pilates bantlaryla ilk defa duydm nasıl yapıcm kollarımı açmıcm dimi merak ettm :)
bant dediğim pilates lastikleri canım böyle iki elinle yatay tutuyosun..ayakta dik durup ayaklarının altına geçiriyosun onu..uçlarını tutup sağa sola eğiliyosun..anlatabilmişimdir umarım resim ekleyemiyorum