• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şimdiye kadar başımızı zorla açtınız, sizin başınızı zorla kapattıracağız"

Sen araya kaynadın demek ki:KK53:Seni de derlerdir çıkarı var,parti de yakını var,bahaneleri bitmez:63:
ay dimi ya, evet yakınlığımız var kocamı mesleğinden ötürü kayırıyolar çok, 1 aydır şırnakta operasyonda ne zaman gelecek belli değil, ben böle kayırma görmedim.

akp'yle türbanlılara değişik bir özgüven verildi siz her şeyi yapabilirsiniz size kimse dokunamaz gibisinden 3 sene önce sanki kadına şiddet ilk kez oluyormuş gibi türbanlı bacıma şöyle böyle yapıldı diye ortalık inletildi o yüzden şimdi birileri biz şöyle yapacağız biz böyle yapacağız diye konuşabiliyor çünkü sırtlarını hükümete dayamışlar.

çalıştığım yerde 2 türbanlı kız iyi çalışmadıkları için işten çıkarıldı bunlar da gitmişler akp ilçe binasına türbanlıyız diye işten çıkarıldık diye konuşmuşlar 2 gün sonra müfettişler geldi soruşturmaya bin tür sorgu sual bazı kamera görüntüleri gösterildi de ikna oldular yoksa inanın göstermelik vergi cezaları yemesi an meselesiydi yani demem o ki türban her türlü çirkefliğe siper edilir oldu.

ay dimi ya, evet yakınlığımız var kocamı mesleğinden ötürü kayırıyolar çok, 1 aydır şırnakta operasyonda ne zaman gelecek belli değil, ben böle kayırma görmedim.
Allah yardımcısı olsun canım:dua:.İnşallah yakında yanında olur.Şimdi derler Ak partiye oy verirseniz böyle terör yüzünden uğraşır eşleriniz:KK47:

Öyle bir algı var ki,sanki Ak partiye oy verenler sadece kapalı,türbanlı kimselermiş gibi.:cool:Her kesimden oy vereni var.Kimsenin kimseyi zorla ne açmaya,ne de kapatmaya hakkı var.Benim öyle tanıdığım kişiler var ki,başı örtülü olup,ne için örtündüğünü bilmeyen,bir anlam ifade etmeyen kişilerden daha inançlı:KK69:,kimsenin dış görünüşüne ,başörtüsüne bakarak dindarlığı sorgulanmamalı :stop:ama başörtüsüne de saygı istiyoruz ,:kahve:

başörtülüler de diğerlerine saygılı olmayı öğrenirse sorun kalmaz. laf arasında ikide bir cehennem günah diye laf sokma gayretine girdikleri için sorun yaşanıyor.

Allah yardımcısı olsun canım:dua:.İnşallah yakında yanında olur.Şimdi derler Ak partiye oy verirseniz böyle terör yüzünden uğraşır eşleriniz:KK47:

Şu rezaleti hangi parti düzenledi acaba?

230320130123448042370_2.jpg

Çözüm süreci istese suç,operasyon yapsa suç,illa karşı çıkacaklar ya:cool:

çözüm süreci öyle kapalı kapılar ardında gizli saklı pazarlıklarla yapılmaz. insanların karşı çıktığı buydu ama anlamamak için diretiyorsunuz. dolmabahçe'de hangi vaatler verildi biliyor musunuz?

başörtülüler de diğerlerine saygılı olmayı öğrenirse sorun kalmaz. laf arasında ikide bir cehennem günah diye laf sokma gayretine girdikleri için sorun yaşanıyor.
Valla ben saygılıyım,bunun partiyle falan alakası yok
Şu rezaleti hangi parti düzenledi acaba?

230320130123448042370_2.jpg

O görüntüler sizin olduğu kadar bizim de kanımıza dokundu.Ama orada bir amaç vardı,analar ağlamasın denildi,o coşkuyu yaşayanlar da barışı isteyenlerdi.Uyulmadı başka.
Aynı şekilde seçimlerde Ak parti başa gelmesin diye,3 oyunuz varsa birini HDPye verin diyenlere,önceki seçimlerde Ak parti aleyhine sonuç çıkınca,birlikte iyi salladık diyenlere de tepkiniz oldu mu?:cool:
Neyse konu dışı mesaj oluyor,banı yemeyelim sonra:KK66:

Valla ben saygılıyım,bunun partiyle falan alakası yok

O görüntüler sizin olduğu kadar bizim de kanımıza dokundu.Ama orada bir amaç vardı,analar ağlamasın denildi,o coşkuyu yaşayanlar da barışı isteyenlerdi.Uyulmadı başka.
Aynı şekilde seçimlerde Ak parti başa gelmesin diye,3 oyunuz varsa birini HDPye verin diyenlere,önceki seçimlerde Ak parti aleyhine sonuç çıkınca,birlikte iyi salladık diyenlere de tepkiniz oldu mu?:cool:
Neyse konu dışı mesaj oluyor,banı yemeyelim sonra:KK66:

HDP YSK tarafından onaylanmış bir siyasi partidir pkk'lıysa çoğunluğu akp'li hakimlerden oluşan ysk neden onay verdi acaba? Bir düşün bakalım madem o kadar salladık diyenlere takılıyorsun. Bu akp başa gelmesin diye hdp'ye oy verin diyeni ben duymadım havuz medyasına da inanmam malum en son kahve lekeli dosya yayınlıyordu :D

Siz biliyor musunuz?Varsayımlar üzerine mi konuşuyorsunuz?:kahve:

işte bilmiyoruz normalde bilmemiz lazımdı kamuoyu olarak değil mi?

Siz biliyor musunuz?Varsayımlar üzerine mi konuşuyorsunuz?:kahve:
Niye tartışırsınız ki çözüm süreci diye bir şey mi var
Bir zamanlar masaya beraber oturdukları HDP lilere yargı yolu gözüküyor
Biri cesur ise bu dönem çözüm desin

çok haklısın Aus, ben bikeresinde dinle ilgili bişiler konuşurken şunu öğrendim, başım açık diye konuşamazmışım, söylediklerime de inanılmazmış zaten. yani iki tarafta çok çirkin.

Ya deşsek neler var sarem .

Bende bir mecliste kuran okurdum hep .

Sonra bi gün konu içkiye geldi . Zamanında alkol çok almışlığım vardır . Bende içerdim minvalinde bi laf ettim , etmez olaydım .

Kadının biri eee bunca dinlediğimiz kuran günlerdir boşa mı gitti ; senin okuduğun kabul olmaz ki dedi :sinirli:

Bu kafalar karşılıklı temizlenecek yoksa işimiz iş , sonumuz pek hayır değil
:KK12:

Birgün annem Almanya'da durakta beklerken kapalı bir Türk kızı anneme hakarette bulunmuş annemde sarışın ela gözlü sanki alman gibi görüntüsü ya alman sanmış ,anneme pis domuz demiş
annemde şok olmuş ki sadece otobüsü bekliyormuş bu kızlar kimbilir nasıl bir din eğitiminden geçiriliyor ki müslümana hakaret ediyor , bunlar aşırı uçlar hani bedeninde bomba patlatan o tipler
Ulan iyi valla sen git adamın memleketine yerleş, bir de adama söv:kahve: Anneniz Almanca konuşup, anladım seni şimdi polise gidiyorum deseydi görürdü o Alman'a hakareti, faşist ne olacak!
Sonra da bizi Almanlar istemiyor oluyor işte:işsiz:

Back