• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şimdiye kadar başımızı zorla açtınız, sizin başınızı zorla kapattıracağız"

lısede ozel anadolu lısesınde okudum
antepde zaten o lıselere gıdılır genelde ozele gıdılecekse
sunguroglu mutafoglu ışık koleji gıbı okullar bılen bılır...

evet okudum ama benım ve annemın bası acık dıye annemı velı toplantısına cagırmazlardı :KK70:
kımse benım basımı zorla kapattıramadı basım kapalı olsaydı da acmazdım ...

ıkısınede karsıyım baskıyla ınsanın sacını kapattırmak veya kapalıyı acmaya tesvık etmek , her anlamda cok ters

İşte CHP %50 tarafından böyle görülüyor, yalan mı değil. Dinsiz, başörtü karşıtı, başa gelse din elden gidecek sanıyorlar.

Tablo bu kadar net önlerinde iken CHP ne yapıyor, ne önlem alıyor?

Neden hala halka hitap edemiyor, neden din karşıtı olmadığını ispatlayamıyor, neden, neden?

Başörtü yasağına kalkmasın dediğinde kaybetti CHP ve hep kaybedecek çünkü yurdum insanı laiklik olsun istiyor ama siyasiler dindar olduğunu belirtsin, Allah adını ansın, başörtüsüne saygı duysun istiyor. Yahu profil bu işte, halk bu, yıllardır seçilen belli, seçen belli.

CHP bu kafayı değiştirip, halka inmedikçe, kendini ifade şeklini değiştirmedikçe, halka dini konuda ayar vermedikçe olmayacak işte anlayın.

Halk TV'de tüm gün AKP şöyle ülkeyi yedi, böyle laiklik elden gitti diyeceğinize çözüm üretin yahu çözüm. İlkokulda Peygamber'e salavat getirdiler, şeriat geliyor konuşmaları halkta antipati yaratıyor işte, bu halk salavat getirmeye karşı olanı dinsiz görüyor anlayın, birden ülkeye sosyalistler paraşütle inip size oy vermeyecek, oy istediğiniz halk dindarız diyor ayol, anlaması zor olmamalı. Atatürk'ün yamacından çıkın bi artık. Halkla konuşun, kendi aranızda değil...

İşte CHP %50 tarafından böyle görülüyor, yalan mı değil. Dinsiz, başörtü karşıtı, başa gelse din elden gidecek sanıyorlar.

Tablo bu kadar net önlerinde iken CHP ne yapıyor, ne önlem alıyor?

Neden hala halka hitap edemiyor, neden din karşıtı olmadığını ispatlayamıyor, neden, neden?

Başörtü yasağına kalkmasın dediğinde kaybetti CHP ve hep kaybedecek çünkü yurdum insanı laiklik olsun istiyor ama siyasiler dindar olduğunu belirtsin, Allah adını ansın, başörtüsüne saygı duysun istiyor. Yahu profil bu işte, halk bu, yıllardır seçilen belli, seçen belli.

CHP bu kafayı değiştirip, halka inmedikçe, kendini ifade şeklini değiştirmedikçe, halka dini konuda ayar vermedikçe olmayacak işte anlayın.

Halk TV'de tüm gün AKP şöyle ülkeyi yedi, böyle laiklik elden gitti diyeceğinize çözüm üretin yahu çözüm. İlkokulda Peygamber'e salavat getirdiler, şeriat geliyor konuşmaları halkta antipati yaratıyor işte, bu halk salavat getirmeye karşı olanı dinsiz görüyor anlayın, birden ülkeye sosyalistler paraşütle inip size oy vermeyecek, oy istediğiniz halk dindarız diyor ayol, anlaması zor olmamalı. Atatürk'ün yamacından çıkın bi artık. Halkla konuşun, kendi aranızda değil...

30-40lı yıllarda ısmet ınonunun ezanı yasaklaması
genelde sahıl kesımınde yasayan ve alkol alan kısılerın chp ye oy verıyor olması falan fılan bunlar chp ye bakıs acısını degıstırdı

halbukı sankı akp ye oy verıp alkol alan hatta zina yapan yok mu var kımbılır her partının ne falsosu var chp ustundekı bu gorusu bı turlu yıkamadı ve ugras da gostermıyor

ataturkun guzelım partısı hedefını sasırmıs gıbı davranıyor bence bu partının basına gercekden baskan olabılecek bı kımlık gelmedıgı ıcındır

muhalefet ne kadar ıyı olursa ıktıdarda okadar kendını ıyılestırır

ne ak partı ne chp cozum uretmıyor ancak bırbırını yıyor valla

Back