- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.005
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle bir şey olsaydı;
CHP'liler kadının başını zorla açtı, Türbanlı kadına saldırı
Bu haberde görüntü bekleyecek miydiniz? Sanmıyorum. Sizler için haberin inandırıcılığı olmayabilir. Doğru haber midir? Olabilir de olmayabilir de. Bilemem
Ama o cümle söylenmiş olabilir.
Çünkü sizler böyle insanlar olmasınız da böyle Türbanlılar da var.
5-6 yıl önce, İzmir'in en rahat semtlerinden birinde, yaz günü üzerimde ince askılı bir elbiseyle derse giderken, yanımdan geçen türbanlı bir kadın bayağı da yüksek bir sesle "Cehennemde yanacaksın, cehennemde" dedi, yüzümü bakarak. Elbisemin göğüs dekoltesi de vardı.
Size daha bu şekilde türbanlı/çarşaflılar tarafından uğradığım pek çok taciz sayabilirim, ama önemi yok. Ben bunları bir baş açık kapalı davasına bağlamaktan ziyade bir zihniyete bağlıyorum, çünkü.
O yüzden bu örneklerin sayısını arttırıp yekten tüm türbanlılara laf gönderme gibi bir derdim yok, bir örnek kafidir.
Demem o ki, nasıl ki sokakta sizi gördüğünde "Arabistana, İran'a çevirdiler cağğnımm ülkeyi" diyen tipler ne kadar varsa metroda yolculuk ederken mini eteğimize bakıp bakıp "Ne ar ne edep kalmış, cayır cayır yanacaklar" diyen türbanlılar da o kadar var.
O yüzden bu haber doğru mudur, bilemem ama haberdeki tipleme %100 doğrudur efendim.
En az Kabataş kadar değil mi ?![]()
Aynen olmasi gereken bu acigin kapaliya kapalininda aciga hukmu yok .Hukum Allahtan yapmak kuldan.gecen hocam dedi onada ninja demislerGeçen ay ikea' da kara çarşaflı bir kadın benim bulunduğum paketleme bölümüne geldi. "İsterseniz çantanızı öteye alın rahatsız olursanız" dedi ben de rahatsız olmadığımı belirttim. Giyimi yüzünden çok önyargılarla karşılaştığını anlattı ayak üstü. " Ben sizi yargılayamam kıyafetinizden ötürü ve siz de beni yargılayamazsınız özgürlük bunu gerektirir" dedim ve ayrıldım yanından. Epey dertliydi öcü diyorlarmış. Ben demem ama o bana başım açık, makyajlıyım, dekoltem var diye laf ederse bozuşuruz. Herkes duracağı yeri bilmeli.
Ozgurluk diyenleride amerikaya yollayalim.![]()
Vurdu gol olduBu olayın gerçekliğinden şüphe duyup görüntü bekleyenler eminim üç sene önce " Kabataş' da deri taytlılar üstüme işediler" yalanına sorgusuz sualsiz inanıp tü tü tü demişlerdir. İroni....
Bana hamileyken kabanimin önü asagidan biraz acik kaliyor diye kucuk kizimin yaninda "tuu senin Allah belani versin " diyen carsafli kizi hatirlattin. Yine kan beynime sıçradı. Anne o kadin neden bize oyle dedi diye sorup durmustu kuzucumüzerimde dizimden aşağıya uzanan montum, altımda kotum, sırtımda sırt çantam ile giderken bana bakıp "hıh laik kapalı" diyen teyze geldi aklımaben şu halde tacize uğruyorsam senin göğüs dekoltenin hiç şansı yok
![]()
Erbakanın kızıda amerika'ya gitmişti canının kıymetini biliyor parası bol memleketinde harcayacak değilya
Vurdu gol oldugoruntuler ciktiktan sonra bile suphe duymayanlarini biliyorum ben
![]()
Ben şok ben iptal...Bana hamileyken kabanimin önü asagidan biraz acik kaliyor diye kucuk kizimin yaninda "tuu senin Allah belani versin " diyen carsafli kizi hatirlattin. Yine kan beynime sıçradı. Anne o kadin neden bize oyle dedi diye sorup durmustu kuzucum![]()
Bana hamileyken kabanimin önü asagidan biraz acik kaliyor diye kucuk kizimin yaninda "tuu senin Allah belani versin " diyen carsafli kizi hatirlattin. Yine kan beynime sıçradı. Anne o kadin neden bize oyle dedi diye sorup durmustu kuzucum![]()
Bir de beni düşün. Benden helallik alamadan olemez inşallah. Ilahi adalete guvenim sonsuz.Ben şok ben iptal...![]()
Onu orda yolacaktın bir güzel..
Bana hamileyken kabanimin önü asagidan biraz acik kaliyor diye kucuk kizimin yaninda "tuu senin Allah belani versin " diyen carsafli kizi hatirlattin. Yine kan beynime sıçradı. Anne o kadin neden bize oyle dedi diye sorup durmustu kuzucum![]()