şimdilik sadece oturma odam

evet canım koltukların çok amaçlı gerçekten, her tarza uyum sağlar bencede...country tarzını sadece resimlere bakarken seviyorum :) evimde uygulamaya gelince tercih etmem açıkçası :) biraz cesaret gerektiren bi tarz...ben daha kalsik şeyleri seviyorum...evimde rahat olmak göze batan eşyalarala yaşamak istemiyorum...
ama dediğin gibi country tarzının kırlent yastık perde gibi parçaları gerçekten hoş duruyor...istersen pembeli çiçekli olanlardan dört tane kırlent alabilir koltuklarının köşelerine koyabilirsin...
ben mesela country tarzını sevmem ama, mutfak perdesi istiyorum yanlara iki fon şeklinde...:) maksadım tarz yaratmak veya country olduğu için değil, sadece çiçekli pembiş pembiş hoşuma gittiği için...:) benim mutfağım lila ve pembe tonunda halım falan pembe lila karışımı...o yüzden bu perdeler hoş durur diye düşündüm...
sen bi düşün bakalım bu pembe çiçekli kırlentleri...eğer kırlentleri alırsan, orta sehpana da pembeli bi kaç aksesuar alabilrsin...çok şık olur vallahi gözümde canlandı senin odan :)
an itibarı ile kararımı vermiş bulunmaktayım ,english home da var o kırlentlerden çok tatlı gerçekten ,4 tane alayım onlardan ,birde sehpaya sadece ortasına yuvarlak bi obje ama baya büyük bişey olmalı diye düşünüyorum ,yada bi kayık tabak gibi ama şık bişey allı pullu değil tabi ,iki de mum koyarım yada tea lıght lık olabilir .ay bende düşündüm şimdi güzel olur gibi

eylül166 selam,

evinizin enerjisi ne kadar güzel öyle! bakarken fotoğraflara içime sıcaklık aktı, huzurlu bir ev gibi geldi bana:-):nazar:

yukarıda tarz konusundan bahsedilmiş..bu konuyla ilgili, bence tarzları pek önemsemeyin, neyi seviyorsanız, evde neleri birarada görmekten hoşlanıyor ve kendinizi onlarla huzur içinde hissediyorsanız onları kullanın derim..ben klasik, country ve bazı modern parçaları harmanlamayı, yani eklektik tarzı seviyorum..ayrıca gazeldüştübağlara'nın dediği gibi, English Home'un örtüleri ve kırlentleri çok yakışır sizin mobilyalarınıza..

ben olsam kırlent ve sehpa örtüleri ile biraz renklendirirdim ortalığı..yani bu benim tercihim, ben evde beyaz/krem ile renkleri karıştırmayı seviyorum.

iyi günlerde, keyifle oturmanız dileğiyle..

eylül166 selam,

evinizin enerjisi ne kadar güzel öyle! bakarken fotoğraflara içime sıcaklık aktı, huzurlu bir ev gibi geldi bana:-):nazar:

yukarıda tarz konusundan bahsedilmiş..bu konuyla ilgili, bence tarzları pek önemsemeyin, neyi seviyorsanız, evde neleri birarada görmekten hoşlanıyor ve kendinizi onlarla huzur içinde hissediyorsanız onları kullanın derim..ben klasik, country ve bazı modern parçaları harmanlamayı, yani eklektik tarzı seviyorum..ayrıca gazeldüştübağlara'nın dediği gibi, English Home'un örtüleri ve kırlentleri çok yakışır sizin mobilyalarınıza..

ben olsam kırlent ve sehpa örtüleri ile biraz renklendirirdim ortalığı..yani bu benim tercihim, ben evde beyaz/krem ile renkleri karıştırmayı seviyorum.

iyi günlerde, keyifle oturmanız dileğiyle..

canım ben senin evinin ilk ve son hallerini bloğundan takip ettim ve hayran kaldım açıkçası ,cesaret ve zevk bir arada müthiş şeyler çıkmış ortaya ,ben bu yeni akımı seviyorum ama tüm eşyaları tamamen değiştirmem gerekiyordu fakat kıyamadım veremedim kimseye ,dediğin gibi beğendiğim şeyleri bir arada seviyorum ,çok onu bunu doldurmaktan sa uyumlu şeyleri birbiri ile kombinlemeyi seviyorum ,senden de öğreneceklerim var aslında ,tüm evimi koyduğumda eksikleri ve değiştirmek istediklerimi söyleyeceğim bana fikir verirsen sevinirim ..öpüyorumm..:54:

canım ben senin evinin ilk ve son hallerini bloğundan takip ettim ve hayran kaldım açıkçası ,cesaret ve zevk bir arada müthiş şeyler çıkmış ortaya ,ben bu yeni akımı seviyorum ama tüm eşyaları tamamen değiştirmem gerekiyordu fakat kıyamadım veremedim kimseye ,dediğin gibi beğendiğim şeyleri bir arada seviyorum ,çok onu bunu doldurmaktan sa uyumlu şeyleri birbiri ile kombinlemeyi seviyorum ,senden de öğreneceklerim var aslında ,tüm evimi koyduğumda eksikleri ve değiştirmek istediklerimi söyleyeceğim bana fikir verirsen sevinirim ..öpüyorumm..:54:

demek istediğim tam da bu, sevdiğiniz eşyaları vermeyin sakın kimseye, benim salonumdaki berjer ve koltuklar eşimin çocukluğundan kalma, neredeyse 30 yıllık...kayınvalidem sağolsun hediye etti, ben de onları bambaşka birşeye dönüştürdüm, hala kullanmaya devam ediyorum...
ayrıca berjer ve kanapelerinizin modeli o kadar güzel ki, dilediğiniz zaman döşemeliklerini değiştirip yine kullanmaya devam edebilirsiniz;)

yeni eşyalar almak zorunda değilsiniz ayrıca, elinizdekilerle de çok güzel, ekonomik değişikliklere gidebilirsiniz;) benim mesela yatak olabilen bir kanapeye ihtiyacım vardı hobi odamız için..buldum ama renkleri çok koyu gelmişti, birkaç ufak tekstil dokunuşuyla bambaşka bir hale getirdim, koca kanapeyi de değiştirmeme gerek kalmadı..o odayı hazırlamadım henüz, hazırlayınca blogumda paylaşacağım en kısa zamanda, sizlere de fikir olur;)

estağfurullah, benden öğrenecek hiçbirşeyiniz yok, gayet güzel, zevkli döşenmiş bir oturma alanı var fotoğraflarda, ben çok sevdim:-)
evinizin fotoğraflarını tamamladığınızda neler istediğinizi belirtirsiniz, burda diğer arkadaşlarla hep beraber fikir alışverişinde bulunup evinizi yeniden düzenleriz;)
sevgiler

çoookkk teşekkür ederim ,bana yol gösterici olursanız gerçekten mutlu olurum ,
tabiki maddiyat elverdiğince bişeyler yapabilirim ancak,
fakat şöyle ki benim evim çatı dubleks ,üst katı tamamen yatak odası olarak düzenledik ,birde banyo ,küçük bir oda ve teras var ,terası yazın düzenlemeyi düşünüyorum ,üzeri kapanacak ve bir kaç yazlık eşya ile yaşanır hale gelecek ,
küçük odayı önce giyinme odası olarak düşündüm, fakat kızım istedi o odayı ve ona oda yapmayı planlıyorum ,
şimdilik bir yatak ve şifonyer var ,orayı en sona bıraktım ,duvar kağıdı yaptım bir duvarını ,perde halı ve cibinlik yaptırdım o kadar ,alt katta bir yemek odam bir tv odası birde oturma odam var ,mutfak ve banyo birde tabiki ,
tv odasındaki koltuklarım turkuazdı kaplattım acı kahve rengine ,kırmızı yastıklarla renk verdim ,kırmızı bir iki obje ile süsledim e birde tv var ,en kısa zamanda çekeceğim resimlerini ,eksik kalan noktaları tamamlamak adına ..:17:

farklı bir dekorasyon :44: geleneksel çizgiler hoşuma gitti. sanki geleneksellik ve modernlik bir arada gibi. güzel, tebrik ederim sizi :16:

farklı bir dekorasyon :44: geleneksel çizgiler hoşuma gitti. sanki geleneksellik ve modernlik bir arada gibi. güzel, tebrik ederim sizi :16:

özellikle benimsenmiş bir tarz yok oturma odamda ,beğendiğim şeyleri koydum işte nacizane,zaten koltuk ve bir kaç objeden başka bişey yok ,
teşekkürler canım güzel yorumun için..

Back
X