şimdilik sadece oturma odam

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
merhaba kızlar ,şimdilik sadece oturma odamı paylaşıcam ,malum çalışıyorum ve akşamları gidiyorum sadece eve ,ortam ışığı iyi olmadığı için tüm evimi çekemedim ,ama hafta sonu çekip onları da paylaşırım ..
bunlar benim aslında salon mobilyamdı fakat buraya taşınırken tüm parçalarını başkalarına verdim ,kala kala koltuklar kaldı :))) e doğal olarak salonum diyemiyorum
başka bir odam daha var tv odası diyorum orayada :) kendimce isimler uydurdum .
işte oturma odam ..kimi gece kimi gündüz çekimi ama
küçük bir not resmin üzerine tıklayınca büyüyor ,bilmeyenler için ..

.. $Fotoğraf0691.webp
$Fotoğraf0693.webp
$Fotoğraf0694.webp
$Fotoğraf0696.webp
$Fotoğraf0697.webp
$Fotoğraf0695.webp
$Fotoğraf0698.webp
$Fotoğraf0699.webp
$Fotoğraf0933.webp
$Fotoğraf0936.webp

canım ilk yorumu ben yapayım oturman odanın çok beğendim.Çok hoş bir atmosferi var bana öyle geldi.Bakarken bile içime bir rahatlama verdi İnşallah evinde huzurlu,mutlu,sağlıklı günler geçirirsin.Bu arada evinin diğer resimlerinide merakla bekliyorum.

canım ilk yorumu ben yapayım oturman odanın çok beğendim.Çok hoş bir atmosferi var bana öyle geldi.Bakarken bile içime bir rahatlama verdi İnşallah evinde huzurlu,mutlu,sağlıklı günler geçirirsin.Bu arada evinin diğer resimlerinide merakla bekliyorum.

bu güzel yorum için çok ama çok teşekkürler,ben evde salon ve oturma odası gibi ayırımı sevmiyorum ,evin heryeri yaşam alanıdır ..istediğim yerde oturmayı seviyorum..
çekimler cep telefonuyla olduğundan çok net değil aslında çok güzel güneş alıyor daha ferah ,karanlık bile çıkmış ..
en kısa sürede diğer odalarımı da ekleyeceğim ..

Gerçekten çok sade ve temiz eviniz var güle güle oturun..Yalnız merak ettim o koltuğun arkasındaki merdiven mi dubleks sanırım eviniz..

Gerçekten çok sade ve temiz eviniz var güle güle oturun..Yalnız merak ettim o koltuğun arkasındaki merdiven mi dubleks sanırım eviniz..

çok teşekkürler yorumun için öncelikle ,evet merdiven canım ,çatı dubleksi evim ,yalnız merdiven odadan çıkıyor malesef ,fakat yaza doğru bir tadilata girecek ev o zaman farklı düşüncelerim var ,üst kat tamamen yatak odası +ebeveyn banyo, bir teras var ve birde çocuk odası ,alt katta 3 oda mutfak ve banyo var ..

kolları dokuz rakamına benzeyen şekilde olan koltuklara bayılıyorum sizinkinin rengide biçimide istediğim gibi ama oturumu rahatmı mesela?bu arada çok soft renkler gayet sakin ve dingin bir havası var odanızın.fakat merdiven görüntüyü bozuyor inşallah tadilatla halledebil:54:irsiniz

kolları dokuz rakamına benzeyen şekilde olan koltuklara bayılıyorum sizinkinin rengide biçimide istediğim gibi ama oturumu rahatmı mesela?bu arada çok soft renkler gayet sakin ve dingin bir havası var odanızın.fakat merdiven görüntüyü bozuyor inşallah tadilatla halledebil:54:irsiniz

koltuklarım çok rahat ,tüm zamanım bunların üzerine geçiyor diyebilirim..
ayrıca yakın çekim olmadığından deseni görünmemiş ,berjerler hariç diğerleri kendinden kabartma desenli ve hafif simli gibi ,tüm evimi çektiğimde gündüz gözüyle çekicem o zaman görürsün inş..koltuklarımı çok seviyorum,herşeyimi verdim onlara kıyamadım :9:
merdivene gözüm alıştı ,yoksa bende rahatsızdım ,odayı daraltıyor aynı zamanda tabi ,ama yaza inş. bulucaz bir çözüm ..
teşekkür ederim yorumun için ayrıca..

bilirsiniz kadınlar eşya yeri değiştirmeye bayılır
ben bazen oturma odamı farklı versiyonlarda kulanıyorum,burada da onların resimleri var $Fotoğraf0456.webp$Fotoğraf0565.webp$Fotoğraf0569.webp$Fotoğraf0622.webp

Eklentiler

• $Fotoğraf0934.webp
    $Fotoğraf0934.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $Fotoğraf0940.webp
    $Fotoğraf0940.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Güle güle oturun.
Çok şık ve kaliteli parçalar seçmişsin.
Bu mobilyalar ömürlük eskimeyecek modeller.
O yüzden ben çok klas buluyorum.

Güle güle oturun.
Çok şık ve kaliteli parçalar seçmişsin.
Bu mobilyalar ömürlük eskimeyecek modeller.
O yüzden ben çok klas buluyorum.

çok teşekkürler canım,koltuklarımı seviyorum,şimdi daha modern şeyler çıktı tabi,gönül isterki herşeyin en güzeli olsun ama kıyamıyorum da 7 yıllık bu eşyalar.daha birkaç 7 yıl çıkartır kesin ama göz sıkılıyor bir zaman sonra.

canım çok şık ve cici bi odan var, allah mutlu mesut oturmak nasip etsin..fakat nacizane bi tavsiyem var yanlış anlamazsan, odanda tüm renkler tonlar aynı gibi sanki..sadece o iki kırlent dışında her renk aynı aksesuarlar tablo halı perde hemen hemen hepsi aynı renk...bu biraz sıkıcı bi hava yaratıyor insanda...sanki o orta sehpadaki aksesuarları daha canlı bi renk alsan, ve tablo gibi kırlent gibi şeyleri o aksesuarlara göre değiştirsen renklerini daha göz alıcı olur emin ol..çok güzel odan var böyle yaparsan daha da güzel olucak bence..

canım çok şık ve cici bi odan var, allah mutlu mesut oturmak nasip etsin..fakat nacizane bi tavsiyem var yanlış anlamazsan, odanda tüm renkler tonlar aynı gibi sanki..sadece o iki kırlent dışında her renk aynı aksesuarlar tablo halı perde hemen hemen hepsi aynı renk...bu biraz sıkıcı bi hava yaratıyor insanda...sanki o orta sehpadaki aksesuarları daha canlı bi renk alsan, ve tablo gibi kırlent gibi şeyleri o aksesuarlara göre değiştirsen renklerini daha göz alıcı olur emin ol..çok güzel odan var böyle yaparsan daha da güzel olucak bence..

sağol canım güzel yorumun için ,aksesuarları mı değiştireyim diyorsun ,kırlentleri filan ,nasıl bişey olabilirki ,hiç aklıma onları değiştirmk gelmedi ,gözüm alışmış ya ,tavsiyelerini beklerim ...

ben de çok beğendim koltuklarını çok hoş tek iyi durmayan merdiven sanki üstüne devrilirmiş gibi geldi koltukların üstüne. ama koltukların tarzı kumaşı çok güzxel duvardaki ayna ve tabloyu da çok beğendim. güle güle otur.

ben de çok beğendim koltuklarını çok hoş tek iyi durmayan merdiven sanki üstüne devrilirmiş gibi geldi koltukların üstüne. ama koltukların tarzı kumaşı çok güzxel duvardaki ayna ve tabloyu da çok beğendim. güle güle otur.

biz bu eve çok acele geçtik ,evi aldık içine hiçbirşey yaptıramadan yerleşmek zorunda kaldık ,evin en sorunlu yeri merdiven bencede ,böyle yapmışlar mecbur kaldık ,ama değiştirmeyi düşünüyorum elbette ,aynamı bende seviyorum ,odaya farklı bir hava katıyor ,tablo da çok sevdiğim arkadaşımın ev hediyesi :54:
teşekkürler canım yorumun için ..

sağol canım güzel yorumun için ,aksesuarları mı değiştireyim diyorsun ,kırlentleri filan ,nasıl bişey olabilirki ,hiç aklıma onları değiştirmk gelmedi ,gözüm alışmış ya ,tavsiyelerini beklerim ...

canım kahverengi kremrengi gibi soft ve sakin renkleri canlandırmak için daha dikkat çekici renkler kullanmak gerekiyor...benim evimde kahve krem ağırlıklı birçok eşyam bu tonlarda..ben tercihimi turkuaz aksesuarlardan yana yaptım...şimdi herkes çok beğeniyor evime gelenler...bende hala seve seve bakıyorum :)
mesela orta sehpandaki aksesuarları kaldırıp, onların yerine daha dikkat çekici bişeyler alabilirsin...mesela narlar varya, birçok rengi mevcut piyasada...ben turkuaz nar bulamamıştım geçen yıl..kırmızı renk aldım üç tane, sonra onları sprey boya ile turkuaza boyadım :) çok güzel oldu...
başka mesela turuncu renkde kahve kreme çok uyar... kk daki evleri iyice incelersen hangi renkle hangi rengi kombine etmişler çok güzel fikir olur sana...
mesela HATO diye bi arkadaşın evi var, onun resimlerine bak istersen, kahve krem onun mobilyalarıda..hato turuncu ile kombin yapmış çok beğendi herkes...
kanepeleri kahve krem, duvara turuncu renkli tablo almış...çok şık duruyordu..aklıma geldi böyle...yine soruların olursa yardımcı oluruz canım, değişiklik yapmaya sıcak bakıyorsan eğer...

canım kahverengi kremrengi gibi soft ve sakin renkleri canlandırmak için daha dikkat çekici renkler kullanmak gerekiyor...benim evimde kahve krem ağırlıklı birçok eşyam bu tonlarda..ben tercihimi turkuaz aksesuarlardan yana yaptım...şimdi herkes çok beğeniyor evime gelenler...bende hala seve seve bakıyorum :)
mesela orta sehpandaki aksesuarları kaldırıp, onların yerine daha dikkat çekici bişeyler alabilirsin...mesela narlar varya, birçok rengi mevcut piyasada...ben turkuaz nar bulamamıştım geçen yıl..kırmızı renk aldım üç tane, sonra onları sprey boya ile turkuaza boyadım :) çok güzel oldu...
başka mesela turuncu renkde kahve kreme çok uyar... kk daki evleri iyice incelersen hangi renkle hangi rengi kombine etmişler çok güzel fikir olur sana...
mesela HATO diye bi arkadaşın evi var, onun resimlerine bak istersen, kahve krem onun mobilyalarıda..hato turuncu ile kombin yapmış çok beğendi herkes...
kanepeleri kahve krem, duvara turuncu renkli tablo almış...çok şık duruyordu..aklıma geldi böyle...yine soruların olursa yardımcı oluruz canım, değişiklik yapmaya sıcak bakıyorsan eğer...

tabiki sıcak bakıyorum ,el elden üstündür,buraya konu açmaktaki amaç sadece evini göstermek ve aaa çok güzelmiş yorumları beklemek değil bana göre ,iyi kötü ,olmuş olmamış gibi yorumlarıda bekliyorum elbette .
nebileyim ben hiç marjinal değilim daha sade bir hayatı seviyorum hiç kontras yaratmak gelmezdi aklıma ,ablama uydum diğer tv odası dediğim alanı kırmızı kahve yaptım ,tam zıt ama çok gzüel oldu ,dedim bari burası benim istediğim gibi kalsın ,ama şu country denilen tarzda sadece çiçekli yastık ve perdelerden hoşlanıyorum öyle bişeyler deneyebilirm ,klasiğin dışında daha modern şeyler ,çünkü koltuklarım her yola gelebilecek tarzda ..

tabiki sıcak bakıyorum ,el elden üstündür,buraya konu açmaktaki amaç sadece evini göstermek ve aaa çok güzelmiş yorumları beklemek değil bana göre ,iyi kötü ,olmuş olmamış gibi yorumlarıda bekliyorum elbette .
nebileyim ben hiç marjinal değilim daha sade bir hayatı seviyorum hiç kontras yaratmak gelmezdi aklıma ,ablama uydum diğer tv odası dediğim alanı kırmızı kahve yaptım ,tam zıt ama çok gzüel oldu ,dedim bari burası benim istediğim gibi kalsın ,ama şu country denilen tarzda sadece çiçekli yastık ve perdelerden hoşlanıyorum öyle bişeyler deneyebilirm ,klasiğin dışında daha modern şeyler ,çünkü koltuklarım her yola gelebilecek tarzda ..

evet canım koltukların çok amaçlı gerçekten, her tarza uyum sağlar bencede...country tarzını sadece resimlere bakarken seviyorum :) evimde uygulamaya gelince tercih etmem açıkçası :) biraz cesaret gerektiren bi tarz...ben daha kalsik şeyleri seviyorum...evimde rahat olmak göze batan eşyalarala yaşamak istemiyorum...
ama dediğin gibi country tarzının kırlent yastık perde gibi parçaları gerçekten hoş duruyor...istersen pembeli çiçekli olanlardan dört tane kırlent alabilir koltuklarının köşelerine koyabilirsin...
ben mesela country tarzını sevmem ama, mutfak perdesi istiyorum yanlara iki fon şeklinde...:) maksadım tarz yaratmak veya country olduğu için değil, sadece çiçekli pembiş pembiş hoşuma gittiği için...:) benim mutfağım lila ve pembe tonunda halım falan pembe lila karışımı...o yüzden bu perdeler hoş durur diye düşündüm...
sen bi düşün bakalım bu pembe çiçekli kırlentleri...eğer kırlentleri alırsan, orta sehpana da pembeli bi kaç aksesuar alabilrsin...çok şık olur vallahi gözümde canlandı senin odan :)

Back
X