• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Simdiki Genclerin En Büyük Sorunu Ne ??

Simdiki Genclerin En Büyük Sorunu..??

• Egitim

OY: 21 24,4%
  • Uyusturucu

OY: 6 7,0%
  • Siddet

OY: 6 7,0%
  • Issizlik

OY: 33 38,4%
  • Diger (Lütfen belirtiniz)

OY: 20 23,3%

• Ankete Katılan
    86
İçsel; anlam yoksunluğu, içi boş özgüven, kibir, bağnazlık, fanatizm

Dışsal; işsizlik, eğitim eksikliği

tatminsizlik, özenticilik ve işsizlik benneyaptımki

eğitimsizlik dedim ama bunu
okul eğitimi olarak deil
ahlak ve din eğitimi olarak diye belirtmeliyim...

en büyük sorun lise çağındaki gençlerde tatmin olmama herşeyleri var belki ama şiddete ve kötü alışkanlıklara eğilimleri daha da arttı son dönemlerde...
lise sonrasında ise eğitim ve işsizlik en büyük sorun...

bunların yanında; manevi ve kültürel eksiklik. geçmişini bilememek. sevgi- saygıdan yoksun olmak.

Akılları havada.Birçoğu özenti,birbirinin çakması.Özellkle lise çocukları hepsi bir alem.Ders değil de sevgili,makyaj,marka giyim düşkünü olmuş birçoğu.Hergün yollarda görüyorum...

Kibir , kendini büyük gösterme ve birşeyleri kanıtlamak için kendini harcama çabası.

özentilik malesef
kimse kendisi değil herkes bi başkasının çakması konumunda bide sürekli depresyondayız :(

özentili olmaları hepsinin birbirinin kopyası olması.. konuşmaları felan çok komik ve itici yaa o sesi çıkarabilmek o konuşma tarzını yakalayabilmek için baya bi kasılıyolar.çok gülüyorum

bide sevgisizlik sadakatsizlik...

marka giyme yarışı en güzel en yakışıklı olmak üzerine yarışlar

garip garip takıntılar

aynı tarz giyinip konuşmalar

iki gün onla iki gün başkasıyla hem kız hem erkek arkadaş olarak.dostluk kavramı bitmiş durumda zaten

kendini çok beğenmeler felan

ya kimsin yani senden büyük allah var..

bizi sorunlarımızla başbaşa bırakın yahu,, sanki geçmişteki gençlerin hiç sorunu olmadı...:19:

neyse eğitim diyeyim bari...

Back