- 18 Ağustos 2009
- 4.996
- 3.533
- Konu Sahibi mavinintonu11
Üfff. Gece gece yeni üye çok sıkıcı . Neyse söyle arkadaşına ayrılsın. İstedğini giyer ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu fake, ben oradaki cropum.Sizinle paylaşmak istediğim bir mesele vardı. Üniversiteden beri tanıştıgım bir arkadaşım vardı, kendisi bize bir konu eşiyle kıyafet konusunda sorunu hakkında danışmıştı.Ben ve bir erkek arkadaş daha vardı. Karısı t-shirt, , tayt kıyafetler giyiyormuş arada. Sonrasında bir kere askılı dekolte giymiş ondan biraz tartismişlar sonrasında bu şekilde de giymek istediğini söylemiş eşi. Kadın sonrasında bu şekilde ara ara yine giyinmeye devam etmiş, sıklaştırmış Hatta yaza doğru crop, diz ustü, dekolteli kıyafetlerde giyinmeye başladığını söyledi. Aslında aramızda sıkıntımiz bu, şimdiki halini kabul ediyor gibiydim hissettirdim sipariş ettiği bir iki kıyafeti de göstermişti bir şey demedim. Ama yaza doğru sıcak filan deyip daha fazla açılmaya başladı. Arada söylüyorum işte. ne yapacagız şimdi bilmedim diyerek fikir sormuştu.
Bu kesin görümce ya da konunun esas kızı.Millet ne dedikodular yapıyor kendi arasında pes! Elalelim kıyafeyinden size ne ki? Öyle bir dertlenmişsiniz ki hayret doğrusu
Görümce olabilir. Burda tanesi de yengesinin ultrason kağıdını atmış doktor bi şey demiyo sizce ne diyordu eheheh fitne fesat ay bu görümcelerBu kesin görümce ya da konunun esas kızı.
Sıkıyor işte kim oltaya gelirse.Görümce olabilir. Burda tanesi de yengesinin ultrason kağıdını atmış doktor bi şey demiyo sizce ne diyordu eheheh fitne fesat ay bu görümceler
kendisi bize bir konu eşiyle kıyafet konusunda sorunu hakkında danışmıştı
Size danışılacak bir konu yok ortada, eşler arasındaki mesele sadece onları ilgilendirir, arkadaşınızın kıyafet meselesini size açması abes.bu şekilde de giymek istediğini söylemiş eşi.
Bu durum senı ilgilendirmez kardeşın bile olsa ilgılendırmez kocası var sorunu da onu ilgilendirir niye boyle bır konu actın onu da anlamadım ama konu sensen acıkca soyle en azından yardımcı olurlar boyle tepkı alırsınSizinle paylaşmak istediğim bir mesele vardı. Üniversiteden beri tanıştıgım bir arkadaşım vardı, kendisi bize bir konu eşiyle kıyafet konusunda sorunu hakkında danışmıştı.Ben ve bir erkek arkadaş daha vardı. Karısı t-shirt, , tayt kıyafetler giyiyormuş arada. Sonrasında bir kere askılı dekolte giymiş ondan biraz tartismişlar sonrasında bu şekilde de giymek istediğini söylemiş eşi. Kadın sonrasında bu şekilde ara ara yine giyinmeye devam etmiş, sıklaştırmış Hatta yaza doğru crop, diz ustü, dekolteli kıyafetlerde giyinmeye başladığını söyledi. Aslında aramızda sıkıntımiz bu, şimdiki halini kabul ediyor gibiydim hissettirdim sipariş ettiği bir iki kıyafeti de göstermişti bir şey demedim. Ama yaza doğru sıcak filan deyip daha fazla açılmaya başladı. Arada söylüyorum işte. ne yapacagız şimdi bilmedim diyerek fikir sormuştu.
Hiçbir şey anlamadım. Ne anlatıyon kız?Sizinle paylaşmak istediğim bir mesele vardı. Üniversiteden beri tanıştıgım bir arkadaşım vardı, kendisi bize bir konu eşiyle kıyafet konusunda sorunu hakkında danışmıştı.Ben ve bir erkek arkadaş daha vardı. Karısı t-shirt, , tayt kıyafetler giyiyormuş arada. Sonrasında bir kere askılı dekolte giymiş ondan biraz tartismişlar sonrasında bu şekilde de giymek istediğini söylemiş eşi. Kadın sonrasında bu şekilde ara ara yine giyinmeye devam etmiş, sıklaştırmış Hatta yaza doğru crop, diz ustü, dekolteli kıyafetlerde giyinmeye başladığını söyledi. Aslında aramızda sıkıntımiz bu, şimdiki halini kabul ediyor gibiydim hissettirdim sipariş ettiği bir iki kıyafeti de göstermişti bir şey demedim. Ama yaza doğru sıcak filan deyip daha fazla açılmaya başladı. Arada söylüyorum işte. ne yapacagız şimdi bilmedim diyerek fikir sormuştu.