• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Simdiki Genclerin En Büyük Sorunu Ne ??

Simdiki Genclerin En Büyük Sorunu..??

• Egitim

OY: 21 24,4%
  • Uyusturucu

OY: 6 7,0%
  • Siddet

OY: 6 7,0%
  • Issizlik

OY: 33 38,4%
  • Diger (Lütfen belirtiniz)

OY: 20 23,3%

• Ankete Katılan
    86
dediğiniz herşey eğitimden geçiyor, eğitim şart!

doyumsuzluk-tatminsizlik-memnuniyetsizlik

katılıyorum canım sana.eskiden ufacık şeylerle yetinir mutlu olurduk biz.ama şimdiki nesil her imkanları olmasına rağmen doymuyorlar.mutlu olamıyorlar.aileler her istediklerini yapıyor nedir çocuğumuzun eksiği olmasın dışarda aramasın diye ama sonuç malesef ki.sorumsuz,doyumsuz,mutsuz biri çıkıyor ortaya..

yAa bişeyi unutmssnz sıklar arasında ailelerin herseye karısması sıkı baskı yanikaydirigubbakcemile benm böle bi sorunum yok ama kuzenme babası abartılı derecede karsıyo kız sırf onlar bana güvenmiyolar bari gercekten yapimde güvenmedikleri boşa cıkmasın dedi ve suanda kimlerle ne yapıyo artık ben bile sormaktan sıkıldım babası bakkala bile gitmesine kızıo kızda okula gidiyorm die baska yerlere gidio okulda bile yemedigi halt kalmadı tabii bizimkilrn haberi bile yok duysalar :a015:o yüzden baskıyaa hayırrrr annelerr:1no2:

inançsızlık bigisizlik eğitimsizlik hepsi aslında bağlantılı birbirleriyle nihayetinde boşluğa düşüp uyuşturucu alkol hepsi oluyor...

inançsızlık başta olmak üzere

sigara,uyuşturucu,asi davranmak,saygısızlık,ukalalık,eğitim,işsizlik,serbestlik,kendini bilmezlik vs.... delikafadulden

Zamane genclerinin sorunu cok ama sucu yok!
Özel kanallarin cogalmasi, bilgisayarin her eve girmesi, bazi evelere de girememesi, her seyin ayan acik ortada olmasi.... zavalli yavrularimiza cok kötü örnekler olmaya yetiyor da artiyor bile...(kiyamam )

Gencler icin bos vakitlerin ugrasacaklari ama keyif alarak yapacakalari hobyleri olmasi icin devlet ve aile ortak girisimlerde bulunmali.

olaya kendi açımdan bakarak işsizlik diye bi cevap vericem..
ama genel anlamda eğitim sisteminin yanlışlığından kaynaklanan sorunlar var.öğrencilerin araştırmaya sevk edilmemesi,yarış atı misali sınavlara odaklandırılması bunun yanında popüler kültürün etkisi altında olmaları gençleri toplumda çok farklı yerlere itiyo.ayrıca kitap okuma aktivitesi çok düşük bence..yani aslında sorun şu ki gençler toplum sorunlarına yabancı,parlak fikirleri üretme gücünden yoksunlar.dolayısıyla çevresine yabancı,bireyselleşmiş insanlar yetişiyo..
Hak veriyorum flaminko, ama genclerin toplum sorunlarına yabancı,parlak fikirleri üretme gücünden yoksunlar.dolayısıyla çevresine yabancı,bireyselleşmiş insanlar yetişiyo.. olmasi da, okullarda toplum sorunlarinin konusulmamasi, evde de anne babalarla bu konulari ortak fikir alis verisinde bulunmamasindan kaynaklandigina inaniyorum.

İşsizlik herkesin sorunu. Ama ben çevremde çok rastlıyorum çoğu gençde bulduğu işin kıymetini bilmeyebiliyor, hiçbişeye tahammülleri yok çoğunun kafası estimi biraz sıkıntıya geldimi işi bırakıp giden çok gençde var.
uyuşturucu işine hiç kafam basmıyor sigara bile içmeyen biri olarak. Nasıl kendilerini zehirliyorlar yada bunu yapanlara izin veriyorlar hiç anlayamıyorum. Tabiki arkadaş çevresi çok önemli bu konuda.

dediğiniz herşey eğitimden geçiyor, eğitim şart!

Eğitim şart elbet. Fakat benim anlayamadığım bişey var, bazen otobüsde vs.. gençlere rastlıyorum grup halinde ve hepside öğrenci. Konuşmaları diyalogları, çevreyi son derece rahatsız eden tarzda davranışları, etraflarında gördükleri hemen herkesle aralarında espiri yaptıklarını sanarak dalga geçmeleri ve ağızlarında biton küfür argo kelime vs... Ellerinde kitap, sırtlarında çanta bunlar öğrenci. Öğrenciyken bunlar böyleyse ne zaman düzelicekler mezun oluncamı acaba merak ediyorum? :kahve:

bence etraf gelecek kaygısı taşımayan beğenilmeme korkusu yaşayan gençlerle dolup taşıyo.. tek sorun sanki bu olmuş gibi:delphin:

elbetteki hakikaten ailesini, kendisini ciddi anlamda düşünen gençler var. sakın ha sözüm onlara değil:utangac:

saygısızlık ukalalık
artık toplu taşıma araçlarında bile kalkıp yer vermiyor zamane gençleri

saygısızlık ukalalık
artık toplu taşıma araçlarında bile kalkıp yer vermiyor zamane gençleri

kendi adıma bi fikir belirtmek istiyorum.. bazen o kadar içimden geliyor ki yer vermek yaşlılara, bazen nöbetten çıkmış oluyorum vermekle vermemek arasında kalıyorum ama sonuç olarak yine veriyorum.

ama birde orta yaş kesimden öyle kişiler var ki tepene dikilip azıcık kalkta biraz ben oturayım diye emrivaki şekilde konuşanlar olunca cinlerim tepeme geliyo yer falan veresimde gelmiyorkötükedihüso

oysa bana dese ki kızım çok yorgunum, rahatsızım vs seve seve veririm yerimi.

Eğitim şart elbet. Fakat benim anlayamadığım bişey var, bazen otobüsde vs.. gençlere rastlıyorum grup halinde ve hepside öğrenci. Konuşmaları diyalogları, çevreyi son derece rahatsız eden tarzda davranışları, etraflarında gördükleri hemen herkesle aralarında espiri yaptıklarını sanarak dalga geçmeleri ve ağızlarında biton küfür argo kelime vs... Ellerinde kitap, sırtlarında çanta bunlar öğrenci. Öğrenciyken bunlar böyleyse ne zaman düzelicekler mezun oluncamı acaba merak ediyorum? :kahve:

egitim sart okulda degil aile egitimide şart

aslinda hepside ama zaman ve devir kötü
kötü arkadasliklar kiskanclik ve özentide cabasi yani cevre cok önemli

eğitimin içinde ğitimsizlik yazık oluor ya
ben geçmişime bakıyorrumda hiç birşey öğrenmeden yetişmişiz ..............
kitap okumamalarına sinir oluyorum hepsi eller cepte geziyorlar ...........
sevgili derdine düşmüşler cahiler ya cahiller..........

Back