- Emoji Skoru
- 115
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi D e r i n s u
dediğiniz herşey eğitimden geçiyor, eğitim şart!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doyumsuzluk-tatminsizlik-memnuniyetsizlik
Hak veriyorum flaminko, ama genclerin toplum sorunlarına yabancı,parlak fikirleri üretme gücünden yoksunlar.dolayısıyla çevresine yabancı,bireyselleşmiş insanlar yetişiyo.. olmasi da, okullarda toplum sorunlarinin konusulmamasi, evde de anne babalarla bu konulari ortak fikir alis verisinde bulunmamasindan kaynaklandigina inaniyorum.olaya kendi açımdan bakarak işsizlik diye bi cevap vericem..
ama genel anlamda eğitim sisteminin yanlışlığından kaynaklanan sorunlar var.öğrencilerin araştırmaya sevk edilmemesi,yarış atı misali sınavlara odaklandırılması bunun yanında popüler kültürün etkisi altında olmaları gençleri toplumda çok farklı yerlere itiyo.ayrıca kitap okuma aktivitesi çok düşük bence..yani aslında sorun şu ki gençler toplum sorunlarına yabancı,parlak fikirleri üretme gücünden yoksunlar.dolayısıyla çevresine yabancı,bireyselleşmiş insanlar yetişiyo..
dediğiniz herşey eğitimden geçiyor, eğitim şart!
saygısızlık ukalalık
artık toplu taşıma araçlarında bile kalkıp yer vermiyor zamane gençleri
Eğitim şart elbet. Fakat benim anlayamadığım bişey var, bazen otobüsde vs.. gençlere rastlıyorum grup halinde ve hepside öğrenci. Konuşmaları diyalogları, çevreyi son derece rahatsız eden tarzda davranışları, etraflarında gördükleri hemen herkesle aralarında espiri yaptıklarını sanarak dalga geçmeleri ve ağızlarında biton küfür argo kelime vs... Ellerinde kitap, sırtlarında çanta bunlar öğrenci. Öğrenciyken bunlar böyleyse ne zaman düzelicekler mezun oluncamı acaba merak ediyorum?![]()