• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Simdiki Genclerin En Büyük Sorunu Ne ??

Simdiki Genclerin En Büyük Sorunu..??

• Egitim

OY: 21 24,4%
  • Uyusturucu

OY: 6 7,0%
  • Siddet

OY: 6 7,0%
  • Issizlik

OY: 33 38,4%
  • Diger (Lütfen belirtiniz)

OY: 20 23,3%

• Ankete Katılan
    86
şuanda işsizlik gibi görünsede aslında bilinçsizlik

tatminsizlik
ve fazla çalışma sonucu ailenin yeterli birearaya gelememesi.

yanlis arkadas cevresi en önemli yanli arkadas olunca siddette oluyor uyusturucuda ilgisizlikte sigarada saygisizlikta vs vs

Bana göre ise en büyük sorun issizlik,egitim almis üniversite mezunu kalifiyeli insanlarin issiz olmalari maddi sorun ve parasizligin getirdigi yan sorunlar, gelecege ümitsiz bakmalarina neden oluyor.

bencede işsizlik yaa işi olmayan gençler ne hallere geliyor.. bunalıma giriyolar..

Son düzenleme:
işsizliğin davranış bozukluğu getireceğine açıkçası pek katılmıyorum
tamam zor sıkıntılı günler geçirilebilir ama bu insanın karakterini değiştirmez
karakter bozuksa işi de olsa gücü de olsa aynıdır

işsizlik..
digerlerınden bır sekılde kısı kendını uzak tutabılır uyusturucu ve sıddet gıbı :delphin:

Diğer seçeneğini işaretledim,hepsi seçeneği olsaydı hepsi derdim,şimdiki gençlerin birden fazla sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü,eğitim,işsizlik,uyuşturucu ve şiddet ne yazık ki gençlerimizin sürekli yüzyüze olduğu sorunlar,kimi gençler yeterince eğitim alamıyor,kimi de aldığı eğitimi uygulayacağı iş sahalarından yoksun,zaten şiddet almış başını gidiyor ve malesef uyuşturucu gençlerimizi yok ediyor:1no2:
Her yeni nesil,bir öncekinden daha vahim bir ortamda varlığını sürdürmeye çabalıyor:1no2:

Son düzenleme:
bence en önemli olan iyi bir egitim egitim olmayinca gerisi gelmez, hem aileden gelen egitim hemde sosyal hayattaki egitimi yani okul vs......

kesinlikle uyuşturucu!!!! :delphin:
allah akıl fikir versin hepsine:Saruboceq:

olaya kendi açımdan bakarak işsizlik diye bi cevap vericem..
ama genel anlamda eğitim sisteminin yanlışlığından kaynaklanan sorunlar var.öğrencilerin araştırmaya sevk edilmemesi,yarış atı misali sınavlara odaklandırılması bunun yanında popüler kültürün etkisi altında olmaları gençleri toplumda çok farklı yerlere itiyo.ayrıca kitap okuma aktivitesi çok düşük bence..yani aslında sorun şu ki gençler toplum sorunlarına yabancı,parlak fikirleri üretme gücünden yoksunlar.dolayısıyla çevresine yabancı,bireyselleşmiş insanlar yetişiyo..

Back