Merhaba arkadaşlar,bende eşimle hiç unutamadığım bir anımı anlatayım.O aman sevgiliydik,ama değişik bir sevgiliydik.O benden 2 yıl önce mezun olmuştu ve kendi şirketinde çalışıyordu,okuldayken hep birlikteydik fakat okul bitince sorunlar çıkmaya başlamıştı,ben tabı okuldaydım o yoktu göremıyordum başka bir şehirdeydi ve çok yoğundu.Artık iplerin kopma zamanı gelmişti,ertesi gün doğum günümdü ve ben sandım kı aramaz bile çünkü o sırada çok aşırı yoğundu ve kafasını kaldıramıyordu.Sürekli toplantısı felan oluyordu,o gün hiç ses seda çıkmadı ama ben yine bir ihtimal sürpriz yapar diye dedim bir şirketi ariyım nerde sorayım dedim,aradım sekretere sordum nerde olduğunu bana demez mi toplantıda akşam şu saatte çıkacak diye,ben tabi sinirlendim yine bir umudum vardı gelir sürpriz yapar diye.Eve gittim ev arkadaşlarım evdeydi,onlar her yıl hatırlarlardı ve genelde yemeğe giderdik hep beraber.Kızlar kapıyı ben açar açmaz doğum günümü kutladı her zaman gitiğimiz bir cafe bar vardı oraya gider canlı müzik dinlerdik oraya gittik ama bende surat yüz karış kızlara diyorum ki biz ayrılcaz nasıl unutur insan arar felan diyorum ama nasıl köpürüyorum daha sonra kızlar yok onu giy şunu giy yapıyorlar o sırada bende gıcıklık değil mi çok güzel hazırlanıyorumsonra gidiyoruz brother cafe bara (tavsiye ederim çok güzeldir annkara bahçeli 7. caddede eskiden adı şımarıktı) kızlar yer ayırtmış tabikide ve kalabalık hatta okuldan bazı arkadaşlar var hatta eşimin arkadaşları da var ben eşimin arkadaşlarının masasına gidiyorum selamlaşıyoruz diyorum doğum günüm felan şaşırıyorlar niye gelmedi felan diyorlar ben tabı bozuluyorum aramadı bile diyorum sonra sipariş veriyoruz canlı müzk çalıyoru bir anda bizim parçamız çalıyor ben çok kötü oluyorum ağlamaya başlıyorum ama gözlerimi zor tutuyorum o sırada eşim gelıyor ve sarılıyor ama ben az daha bayılıyordum anlatamam size inanılmaz bi şey di yaaa şimdi bile kötü oldum ama süperdi hiç beklemiordum o sırada pasta geliyor ve pastanın üstünde ikimizin resmi var bu senin için anlamlı günde benimle evlenir misin,yazıor bend ehemen evet diyorum ve o gece süper oluyor anlatamma size sabahlara kadar geziyoruz felan filan.Meğer sekretere de tembih etmiş,ertesı gün babası arıyor o akşam bizde kaldı eşim sen niye toplantıları bırakıp gittin diye kızdı sonra birazdan tekrar arıyor oğlum demek o kada rçok sevıyon felan demiş meğer sekreter söylemiş bu sekreterlere hiç güven olmaz:)1 ay sonrada biz nişanlandık:)Aşkıma ama yalvarıyorum artık yapmaz öyle romantıklıkler