şimdide en romantik EŞ VEYA SEVGİLİYİ secelim.

E

EU2

Ziyaretçi
yazın bakalım en güzel romantik süprizleri yapan eşlerinizi Sevgilileriinizi...
:asigim:

ee heralde son sevgılım,

bıı hedıye almaya gıtmıstıkk takı dukkanınaa orda baktık baktık bulamadık guzel yuzuk bana göre,
sonra bı yuzuk vardı takı setıydıı onu tak bakalım dedı ıyı pekı dedım taktımm ve cok yakıstıı,
sonra dedı kı ıyı madem alalım ıstıyosann bılmem kı yakıstı mı dedım, yakıstıı cok actı yesıl senıı dedııı
ıyı alalım paket yapalımm dedıı aldıkk :)

yaa neresı suprız bunun sadece böle secımı bana bırakmasıı begencegım sey ıcın baskı yapmadan begendıysen alalımm demesıı almasıı super hosuma gıttı hem de cok pahalı bı settıı..

.......................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevdiceğimle bana açılmasından 9 ay sonra 16.03.2008 tarihinde askerdeyken ilişkimizin adını koymuştuk....4 Nisan doğum günüm ve sevdiceğim askerde...Hani zaten asker psikoloji eğitimler çok yoğun geçiyordu...Kendi kendime diyordum acaba hatırlıcak mı diye.Ama hani askerde olmasından dolayı çokda bir beklentim yoktu.Doğru düzgün telefonda bile konuşamıyorken nasıl bir beklentim olabilirki...Günlerce sesini duymadığım bile oluyordu...O sabah işe erken gelmiştim...İş telefonu ısrarla çalmaya başladı...İlk seferinde yetişemedim telefon kapandı...Kendime çay aliyim diye masadan tam kalkıcakken telefon yine çalmaya başladı...Telefonu açtım bir baktım aşkımın sesi...O an dünyanın en mutlu insanı ben olmuştum...:eek:Unuttum sanma aşkım seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun demişti...:asigim:Komutandan izin alıp aramıştı çok uzun konuşamadan teli kapamıştık...Sesini duyduğum anda kalbim küt küt çarpmaya başlamıştı dünyanın en güzel hediyelerine bedeldi aşkımın sesini duymak...:1hug: O mutlulukla işlerimi yapmaya başladım...Güvenlik aradı size zarf var dedi...Kimden gelmiş olabilir diye düşünerek güvenliğin olduğu alt kata inmiştim...Hiç unutmam güvenlik yüzüme baktı ve askerden mektup var dedi...Elim ayağım birbirine dolandı kıpkırmızı oldum:eek: Ne diyeceğimi şaşırdım güvenlik gülümseyip mektubu elime verdi...(Ki bana mektup yaz derdim aşkım beceremem ki ben derdi) Hemen açtım bana şafak kartını resmini göndermiş çokda güzel bir mektup yazmış.(İtiraf ediyim benimkilerden ble güzeldi )...Buğün beni başka bir şey şaşırtamaz derken...Öğlen her zamanki gibi kargocular geldi...Bu sefer kişisel bir kargo daha vardı ek olarak...Açtım baktım ki ucunda kalp olan gümüş bir kolye( Takıları çok severim aşkım biliyordu).Bunu bana göndermek için arkadaşını aramış ona aldırmış bana gönderttirmiş...Kolyeyi aldım boynuma taktım...Tam o sırada tel çaldı yine aşkım arıyordu:asigim: Dedim mektubunda hediyende geldi çok teşekürkür ederim....Yanında olmayı ve o kolyeyi boynuna takmayı çok isterdim ama nasip değilmiş dedi...Bende dedim geldiğinde çıkartır kutusuna koyarım sen takarsın..Tamam dedi.İzne geldiğinde bu söylediğimi yaptıkhihoyyythihoyyyt Kolyeyi o günden sonra hiç çıkarmadım...Hiç unutamıyacağım bir doğum günüydü benim için...Çok seviyorumm ve çok özledim aşkımıı:asigim::asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
süpersinizz kızlar yaaa...NeKss benim bile hoşuma gitti enişte beyin ince fikirli olması her detayı düşünemsiiii çok hoşmuşşş MUTLULUKLAR CANIM

cok harikalar yaaaaa.s.

daim olsun mutlulugunuz...

bende paylaşmak isterdim ama içimdeng elmiyo:smiley-cool::icecream:

Ağlatacaksınız beni yaaaa....senağlama çok şirin bu hikayelerrrr.. bohhhuuuuuuuuuuu

süpersinizz kızlar yaaa...NeKss benim bile hoşuma gitti enişte beyin ince fikirli olması her detayı düşünemsiiii çok hoşmuşşş MUTLULUKLAR CANIM

Evet canım bu konularda gerçekten şanslıyım sanırım...
Amin umarım herkes sevdiğiyle bir ömür mutlu olur...

cok harikalar yaaaaa.s.

daim olsun mutlulugunuz...

bende paylaşmak isterdim ama içimdeng elmiyo:smiley-cool::icecream:

İnşallah kendini hazır hisettiğinde dinleriz hikayeni canımkaydirigubbakcemile2

ewet benim sevgilimde romantik DAHA ÇIKMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE ablamın doğum günüydü birgün ona parti ayarlamış tabi maksat beni görmek ablamla alakası bile yok:)(aman duymasın ablam) ablama çiçek yaptırmış elinde iki paket çiçek vardı birini ablama almış birini bana ama ablama aldığı benimki kadar güzel değildi benim güller taptaze kıpkırmızı ve üzeri simliydi yani okadar öznerek yaptırmışki anlatamam size o simlerin özenle güllerin arasına dökülüşü falan muhteşemdi yani hayran kaldık güllere ablamın ki çiçekdi ablam dediki bunne ya benim mi doğum günün senin mi diyo çaktırmadan sus diyodum ablama gülüyoduk kıkır kıkır..sonra parti mekanına giderken ablama ona kimler geldi diye sordu o da 3 kere benim adımı söledi başka kimse bilmiyorum ben dedii o da hoşuma gitmişti tabi ozamanlar daha çıkmıyoduk peşimdeydi neyse parti bitti yolda beraber yürüyoruz amcamın kızyla ben öndeyiz ben benimkinin yanına yaklaşmıom tabi naz yapıom o da ablamla geliyo arkdan ablama demişki çok seviyorum çiğdem demiş ve gözleri dolmuş resmen ablamda çok acımış bana mesaj attı (ben öndeyim)gel çocuğun yanına üzülüo dedi mesajda bende geldim beraber yürüdük eleri titriodu garibimin.sonraki zamanlarda kabul ettim söz yaptık beklioz artık.neyse şimdi mutluyuz allah ayırmasın AMİNN)

sevdiğini her zaman belli eder..onu arıyosam asla efendim diye acmaz aşkımmmmm söyleee sevgilimmm der

beni arar dünyaya bir daha gelseem sevgilimmmm diye sarkı söylemeye başlarr sesi berbattır o ayrı :):)

hiç kimsenin yanında herzaman davrandıgından farklı davranmaz..elimi kolumu bi an bırakmaz. ben playstation oynıyım sen yanımda elimi tut ister ama metodunu bulamadı henüzz malum iki elinide kullanması gerekiyo.ben ona heyecanlı heyecanlı bişi anlatırım yerim senin agzını burnunu yaaaa diye mıncıklamaya başlar anlattklarım boşa gider. :)

hastayım kız sana diye arada sıkıştırır :)

nişanlımla üniversitede tanıştım ama onu tanımam çok farklı oldu.. kendi bi radyoda akşamları program yapıyormuş..ama ben bilmiyordum tabi.bigün bi arkadaş geldi tabi aynı zamanda da onun arkadaşı "akşam radyoda bir program var onu dinleyeeğim çok güzel sende dinle arar şarkı filan isterim "dedi .bende vaktim olursa dinlerim dedim neyse akşam açtım dinliyorum program başladı güzel bi ses çok duygusal çok güzel müzikler çalıyor dinlerken hiç sıkılmıyorum .ama bu arada çok da güzel şiir okuyor diyorum .şiirleri mükemmel dinlerken ayy dedim ne güzel böylre duygusal bi insanla olmak var dedim. saat ilerledikçe radyodaki bey doğaçlama aşkı aşkını aşık olduğu kişiyi anlatmaya başladı .. şiir formatında tarif ediyor hoşlandığı insanı anlatıyor anlatıyor ben dinledikçe yaa dedim ne kadar da bana benziyor... ama zaman ilerledikçe ben olduğuma kanaat getirdim ama kafam karıştı ..sabahı zor ettim .tabi benim aşkım arkadaşıma hiçbirşeyden habersiz akşam onu dinlememi istemiş .ama mükemmel bir akşamdı. sabah okula gittim artık etrafıma bakıyorum akşam dinlediğim kişiyi benim okullumda olduğunu biliyorum ama kim olduğunu bilmiyorum tabi.. acaba bu mu şu mu diye diye vakit geçti . sonra yanıma geldi .. merhaba ben ..... diyince şok oldum öyle heyecanlandım ki .. ben dün akşam sesine şiirlerine aşkına vurulmuştum bilee...
kızlar bande süpriz çookk sırayla anlatırım...

Merhaba arkadaşlar,bende eşimle hiç unutamadığım bir anımı anlatayım.O aman sevgiliydik,ama değişik bir sevgiliydik.O benden 2 yıl önce mezun olmuştu ve kendi şirketinde çalışıyordu,okuldayken hep birlikteydik fakat okul bitince sorunlar çıkmaya başlamıştı,ben tabı okuldaydım o yoktu göremıyordum başka bir şehirdeydi ve çok yoğundu.Artık iplerin kopma zamanı gelmişti,ertesi gün doğum günümdü ve ben sandım kı aramaz bile çünkü o sırada çok aşırı yoğundu ve kafasını kaldıramıyordu.Sürekli toplantısı felan oluyordu,o gün hiç ses seda çıkmadı ama ben yine bir ihtimal sürpriz yapar diye dedim bir şirketi ariyım nerde sorayım dedim,aradım sekretere sordum nerde olduğunu bana demez mi toplantıda akşam şu saatte çıkacak diye,ben tabi sinirlendim yine bir umudum vardı gelir sürpriz yapar diye.Eve gittim ev arkadaşlarım evdeydi,onlar her yıl hatırlarlardı ve genelde yemeğe giderdik hep beraber.Kızlar kapıyı ben açar açmaz doğum günümü kutladı her zaman gitiğimiz bir cafe bar vardı oraya gider canlı müzik dinlerdik oraya gittik ama bende surat yüz karış kızlara diyorum ki biz ayrılcaz nasıl unutur insan arar felan diyorum ama nasıl köpürüyorum daha sonra kızlar yok onu giy şunu giy yapıyorlar o sırada bende gıcıklık değil mi çok güzel hazırlanıyorumsonra gidiyoruz brother cafe bara (tavsiye ederim çok güzeldir annkara bahçeli 7. caddede eskiden adı şımarıktı) kızlar yer ayırtmış tabikide ve kalabalık hatta okuldan bazı arkadaşlar var hatta eşimin arkadaşları da var ben eşimin arkadaşlarının masasına gidiyorum selamlaşıyoruz diyorum doğum günüm felan şaşırıyorlar niye gelmedi felan diyorlar ben tabı bozuluyorum aramadı bile diyorum sonra sipariş veriyoruz canlı müzk çalıyoru bir anda bizim parçamız çalıyor ben çok kötü oluyorum ağlamaya başlıyorum ama gözlerimi zor tutuyorum o sırada eşim gelıyor ve sarılıyor ama ben az daha bayılıyordum anlatamam size inanılmaz bi şey di yaaa şimdi bile kötü oldum ama süperdi hiç beklemiordum o sırada pasta geliyor ve pastanın üstünde ikimizin resmi var bu senin için anlamlı günde benimle evlenir misin,yazıor bend ehemen evet diyorum ve o gece süper oluyor anlatamma size sabahlara kadar geziyoruz felan filan.Meğer sekretere de tembih etmiş,ertesı gün babası arıyor o akşam bizde kaldı eşim sen niye toplantıları bırakıp gittin diye kızdı sonra birazdan tekrar arıyor oğlum demek o kada rçok sevıyon felan demiş meğer sekreter söylemiş bu sekreterlere hiç güven olmaz:)1 ay sonrada biz nişanlandık:)Aşkıma ama yalvarıyorum artık yapmaz öyle romantıklıkler

Psoriasis hikayen gerçekten çok hoşuma gitti ya...hihoyyyt

Darısı bizim başımıza inşallah...:eek:

Aşkım evlilik planları yaptığında diyorum nerden biliyorsun seninle evleniceğimi... Daha ortada teklif bile yok...Sen merak etme aşkım olucak hele bir askerliğim bitsin diyor...Bakalım bizimki nasıl bir şey yapıcak...:eek:kaydirigubbakcemile3

Aklıma aşkım yaptığı diğer olayda geldi bu hem delilik hem sürpriz karışımı oldu :)

bundan 2 sene önce ben sakaryada okuyordum ve ev arkadaşımla bir evde kalıyordum sapancada yaşayanlar bilir belki orda evler sapanca gölünün ordaki evler site içerisinde güvenlikli ve villa tipi..işte arkadaşımla böyle bir ev tutmuştuk sapanca kırkpınarda neyse ben bizimkiyle telde bayağ tartışmıştım ve akşam oldu hala benim trpiler devam ediyordu tabi bizimkide burnundan kıl aldırmıyordu:) böylece akşam 8 gibi olduu biz hala konuşmadık sonra bana mesaj geldi, "ben evdeyim canım elektirikler yok şarjımda az heran telim kapanabilir ben elektirikler gelince sana mesaj atarım tekrar hatta ararım" neyse saat 8.di zaten ve teli kapandı saat 10 oldu bizimkinin tel hala kapalı :KK43: o sırada bende beyaz şhow izliyorum ev aradaşımla arka odada :)sonra telim çaldı bi baktım bizimki arıyo, Aşkım naber elektirikler anca geldi kusura bakma dedi önemli değilde senin arkandan sesler geliyor nerdesin sen dedim camdayım hayatım dedi hmm peki dedim,napıyorsun dedi ben yine soğuk tavrımla hiiç oturuyoruz tv izliyoruz pınarla dedim anladım aşkım peki dedi hangi odadasınız dedi bende üst katta arka odadayız dedim tama aşkım dedi sonra dediki başka odaya geçsene bi dedi bende saf sormadan tamam dedim :) geçtim balkonlu odaya ee anlat dedim dememle cama taş geldi ben tabi korktum sustum ne oldu aşkım dedi hiç yok bişi dedim 2.taş yine geldi ben busefer dedimki kapat güvenliği aricam biri cama taş atıp duruyo dedim dur kapatma dedi tamam 5 dk sonra aricam merak etme dedim hayııııııırrr duuuuuurrr die bağrıyoo bi cama yanaş bak baakalım kim dedi olmaz manyakmısın bakamam dedim yaa bi bak sen dedi ben yine saf korkudan sen delimisin yaa nie bakim gecenin 10'nunda dedim :)sonra kapı çaldı benim gözler faltaşı gibi pınar geldi odaya belinay birinimi bekliyordun dedi yooo dedim ikimizde aşağıya yöneldik kapıyı açmak için tabi telefon açık hala:) sonra kimo diyoruz ses yok tekrar kimo diyoruzz been dedi biri bende dedimki aşkım sen sus ben kapıdakine soruyorum dedim eee beeen diyoo :) neyse açtık kapıyı bi bakarımki karşımda ufuk :) pis pis sırıtıyor :) gecenin 10'u yer sapanca kırkpınar onun geldiği noktaysa istanbul şirinevler:)hadi onu geçtim güvenlikli site ve sittede yazlıkçılar kaldığı için o aylardada kış olduğu için ev arkadaşım ve benden başka kimse yoksittede güvenlik ve köpeklerimizden başka :)sordum sen nasıl geldin burayaa nasıl girdin dedim tellerden atladım dedi :) ee içeri almicakmısınız dedi içeri aldık :) gelirken bize çikolata dondurma cipsde gitirmiş beyimizz gönlümü almaya gelmiş istanbulda sapancaya elektirik yok bahanesiylede otobüste tel kaptmışş ondan öyle demişşş..deli benim bu aşkım yaa delii:)

Kimo diyoruzz been dedi biri bende dedimki aşkım sen sus ben kapıdakine soruyorum dedim eee beeen diyoo :)

Süpermiş ya koptum burda valla helal olsun eniştemehihoyyyt

Kızımmmm cok komikk buuuu

hehehe koptum walllaaa okkurkennnn hehehe sırnaşık şey
sırnaşık şey

yaa görün nekadar saf bi arkadaşiniz varrrr :) rezilliğimin daniskasidir :)

yok kıs ne safı, o öle yapmıs sen nereden bıılcen pencerede oldugunu komık olmus ama cok
ısrarla dur bı bakaıym guvenlıgı arayayım deyıp durmussun yaa heh guldum cok

NeKKs ya cok gusel cok etkilndm :) a.s.asker olmasından ve böle ince düşünmesınden sanırımm , mutlulugunuz daim olsun kızlar.:nazar:
sınavım için başka bi ile gitmiştim , sınav dönüşü arkadsımın evıne giderken yorgun argın, canım aradı. (daha önce geldiğinde onu bi yere götürmüştum ) ısrarla ... kafeye gıt bı dıyordu :) bı gittim aşkımm gelmişti ve 5 saatlik yolu 3-4 saat yanımda rahatca olabilmk için kendı arabasıyla gelmiş . Çok mutlu olmuştum ve bn bu çocuga ilgiszsin,sevdiğini göstermiyosun diye yakınıyorum kafamçokkarıştı (yanında uyus bı arkadsı da gelmiş ama napalımm katlndık artık sengözlerimebaksanab :) ve bı kaç saat snra da döndü.
canımm benım yaa :asigim: insan hep negatife odaklanınca onu görüyo meger ne de gusel yanları varmış :eek:

Son düzenleme:
X