şimdide en romantik EŞ VEYA SEVGİLİYİ secelim.

ben fazla bir şey yazmıycam sadece biz evlenirken eşim ilk dans parçamızı
ilhan irem ----hoşgeldin kadınım
olarak kendi seçmişti çok duygulanmıştım parçayı biyerden bulup dinleye bilrseniz ne demek istediğimi anlarsınız
sözleri tek kelimeyle eşimin ruhunu anlatır:)

eşim bir sene boyunca ben cumartesi pazarda çalışıyorum diye işten çıkışımı ayarlayıp iki saat yoldan gelip beni bir iki saat görüp geri dönerdi
ayrı şehirlerdeydik.....

yaa kızlar yaptığı süprizleri yazayım dedim hngini yazsan bilemedim. bnce aşkımın varlığı bile ennnn güzel hediye. biriciğim o benim!!

yok kıs ne safı, o öle yapmıs sen nereden bıılcen pencerede oldugunu komık olmus ama cok
ısrarla dur bı bakaıym guvenlıgı arayayım deyıp durmussun yaa heh guldum cok

dimiiiiii ayy varyaa birde arasaydımm güvenliğiii gör sen şenliğiii:roflol:​

Henüz biz beraber değildik, sadece tanışıyorduk..
Hergün arkadaşlarımla buluştuğumuz bir mekanımız vardı bizim cafe/restorant tarzında..
birgün onu gördüm orda, masada oturmuş gözleri yerde düşünüyordu, masasındada bir buket çok güzel çiçek vardı..
meraklı melehat modunda hızlı adımlarla yanına gittim
OOoo dedim hayırdır?.. (bir yandanda kime nan bu çiçekler diye kıl kapmıştım içten içe)
Hayırdır, hayır dedi gözümün içine gülümseyerek bakarken..
''Kim bu şanslı hatun'' dedim, ''tanışırsın birazdan'' dedi..
(içimden umarım kafanda paralar çiçekleri diye geçiyorum tabii)
Sonra dedi ki beyfendi ''bir hediyede almak istiyorum ona ama ne alacağımı hiç bilmiyorum'' dedi..
eee takı filan baksaydın dedim..
''olmuyor işte seçemiyorum tek başıma'' filan dedi..
rica etti beraber bakmamız için, ona akıl vermem için.
Bende fitil olmuşum bi de elin kıçıkırık hatununa hediye mi bakcam diye başımdan savmaya çalıştım :kızgın: birazdan arkadaşlarım gelcek diye..
olsun dedi hemen bakar geliriz dedi.. ısrar edince neyse kabul ettim hemen dışarı çıktık..
mücevher mağzasına götürdü beni.. ''ee noldu evlenme teklifi mi etcen ne alaka'' dedim..
ya o hakediyor filan diyince Allahım mosmoor oldumm sinirden..kötükedihüso
neyse akıl vercem güya bu gıcığa, ordaki ennnnn kötüü takıyı gözüme kestirmeye çalışıyorum..birazda kazık olmasına dikkat ediyorum tabii :p
buldum en kazuletinden bir kolye neyse aldırdım işte..
arabasına bindik beni arkadaşlarıma yetiştircek zaman azaldı.
baktım bu yolu değiştirdi, nereye gidiyoruz ya dedim?!.. işte kestirmeden götürcekmiş bilmem neymiş neyse..
Sahil kenarında durdu bu.. ''şimdi noldu?'' dedim..
''Sanem sana tanıştırcam dedim ya onu'' dedi.. ''eee dedimm burdamı buluşcaktınız?''
bi bakıma dedi..
(bende içimden aman ne meraklıydım tanışmaya diye geçiriyorum Çok üzgünüm çoook)
''hemen gelsede tanışsak ben arkadaşlarıma geç kalmasam'' dedim..
''bekleme o burda'' dedi.. aval aval dışarı bakıyorum hangisi nan bu hatun diye..
''canım o sensin'' dedi.. bennn neeeeeeeeee dedimm ki :1shok:
''sanem seni tanıdığım ilk günden beri aklımdasın inan, çok düşündüm seni ve beni ama ne tepki vereceğinden emin değildim'' dedi..
renkten renge girdim o an :)))) o an sadece tansel diyebildim, ''evet?'' dedi sustum.
içimden neler geçiyor o an Allah bilir.. ağlamamak için kendimi zor tuttum..
sarıldımm öyle bir sarıldım ki onu o an canıma katasım geldi.. Şeniz
ee sonuç mu? 1 yılı aşkın bir süredir beraberiz onunla ve HASTAYIMMM ONA :nazar:

Bende SevdiğimLe bir gün çok kötü Kavga etmiştik...
Ve Benden ayrıLmıştı...senağlama
KahroLmuştum ...
2-3 ün onsuz kaLmıştım ...
abLamLa pLan yapıolar ve iş çıkışı abLamı iş yErinden ALmaya gitmişti...
meğer bi tane yusufçuk koLyem vardı onun bize uğur getireceğine inandığım bi koLye..
Bu koLyeyi Vermiş abLma birde bir demet GüLLer ....
Beni aradı dedi napıosun evdeyim dedim...
odana bi gidermisin dedi...
bende dedim haLLa haLLa...
bizemi geLdin diyom akLımdan neler geçiyoooŞeniz
Dedi yatağına git ...
yorganını kaLdır dedi Bi kaLdırdım hem çiçek hem koLyem....
o kadar mutLu oLmuştum ki ...
ağLamıştım baktım oda ağLıo beni affet dedi...
bi daha oLmıycak dedi...
Bunun gibi daha ne sürprizLer yaptı ....
bunLarın hepsini özLedim ...
sevdiğim birtanem askerde şimdi kaydirigubbakcemile5

dimiiiiii ayy varyaa birde arasaydımm güvenliğiii gör sen şenliğiii:roflol:​

ehehe sen tutuklatıyormusssun fln sonradan anlıyormuşsun aaa askıım sen mıydınnn
- bayan uzak durun göturmemız lazım
-hayıır bırakınn tamam vazgectımm sevgılımmişş
sırnaşık şey :sm_cool:

ehehe sen tutuklatıyormusssun fln sonradan anlıyormuşsun aaa askıım sen mıydınnn
- bayan uzak durun göturmemız lazım
-hayıır bırakınn tamam vazgectımm sevgılımmişş
sırnaşık şey :sm_cool:

manyaksın kızım sennnn:roflol: hemen kurdun seneryoyuuuuuuuuu :sm_cool:

kimo diyoruzz been dedi biri bende dedimki aşkım sen sus ben kapıdakine soruyorum dedim eee beeen diyoo :)

belinay canim cok güzel ya...

mavişşş :) sendemii güldünn gül yavrum gülll bak ne safımmmm :)

NeKKs ya cok gusel cok etkilndm :) a.s.asker olmasından ve böle ince düşünmesınden sanırımm , mutlulugunuz daim olsun kızlar.:nazar:
sınavım için başka bi ile gitmiştim , sınav dönüşü arkadsımın evıne giderken yorgun argın, canım aradı. (daha önce geldiğinde onu bi yere götürmüştum ) ısrarla ... kafeye gıt bı dıyordu :) bı gittim aşkımm gelmişti ve 5 saatlik yolu 3-4 saat yanımda rahatca olabilmk için kendı arabasıyla gelmiş . Çok mutlu olmuştum ve bn bu çocuga ilgiszsin,sevdiğini göstermiyosun diye yakınıyorum kafamçokkarıştı (yanında uyus bı arkadsı da gelmiş ama napalımm katlndık artık sengözlerimebaksanab :) ve bı kaç saat snra da döndü.
canımm benım yaa :asigim: insan hep negatife odaklanınca onu görüyo meger ne de gusel yanları varmış :eek:

Çok saol canım allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah...
Eniştemizde sevdiceğim kadar romantikmiş hani...kaydirigubbakcemile3
İnşallah bir ömür böyle devam eder hepimiz için (AMİN)

X