- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
ve bayram tatili bitti maraton başladı ara tatile kadar hayırlısı bizim öğretmenimiz çocuklara hep annem diyo iletişim çok önemli hayırlısı inş. emekleri boşa çıkmaz yavruların
merhaba hayat umarım banada yardımcı olursun benim kızımda cok şükür okumayı yazmayı çözdü gecen gün toplantıda ögretmenimize kızımın durumunu sordugumda herşeyi cok güzel fakat kendine cok özgüveni var dedi ne yapabilirim dedim cvp alamadım sence bu kızımda ne gibi artılar eksiler getirir
bence doğru olanı seslerin ilk dönemde bitmesi... çok hızlı gitmenin hiç gereği yok bence... nasıl olsa öğrenecekler....benim yaptığım plana göre döenm sonuna bütün sesler bitecek... iknci dönemde bol okuma bu yeterli olur... hem gerideyiz diye can sıkmaya da gerek yok.. bu öğretmenin tercihidir...Merhaba hanımlar,
Hepinize güzel bir gün diliyorum. Bugün yine başlıyoruz, hayırlısı bakalım. Bu sene ne kadar çok tatil vardı, ne kadar gereksiz bir olay. Çocuklar tam derslere adapte oldu derken hoop yine tatil. E şimdi 1 ay sonra yine tatil. Yetti ya.
Biz henüz harfleri bitirmedik. Hatta bayağı bir gerideyiz. Görmediğimiz harf neredeyse 10 tane. Herhalde dönem sonuna kadar bitirebiliriz.kafamçokkarıştı, ama şükürki minik kelebeğim şakır şakır okuyor.
Arkadaşlar müfredat aynı değilmi. Neden bazılarımız harfleri bitirmişken diğerleri bayağı bir geride (bakınız şekil 1a kuzum:1rolleyes:)
Merhaba hanımlar,
Hepinize güzel bir gün diliyorum. Bugün yine başlıyoruz, hayırlısı bakalım. Bu sene ne kadar çok tatil vardı, ne kadar gereksiz bir olay. Çocuklar tam derslere adapte oldu derken hoop yine tatil. E şimdi 1 ay sonra yine tatil. Yetti ya.
Biz henüz harfleri bitirmedik. Hatta bayağı bir gerideyiz. Görmediğimiz harf neredeyse 10 tane. Herhalde dönem sonuna kadar bitirebiliriz.kafamçokkarıştı, ama şükürki minik kelebeğim şakır şakır okuyor.
Arkadaşlar müfredat aynı değilmi. Neden bazılarımız harfleri bitirmişken diğerleri bayağı bir geride (bakınız şekil 1a kuzum:1rolleyes:)
bizde okumayı söktük.
proje ödevlerimiz başladı.
ödevimiz şukul ve çevresini güzelleştirmek ve temiz tutmak için fikirler üretme.
gazete ve dergilerdenperşim kesip yapıştırcaz ve kendisi kompozisyon gibi bişey yazıcak.
ama ne resim bulabildim ne de ne yazıcağımızı biliyorum.
aklında projesi olan varsa yazabilir.tşkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?