- Konu Sahibi tirtilkurabiye
Dün okulda toplantımız vardı.öğretmenimiz sınıfın süper çocuklarını söyledi. oğlumda bunların arasında çok mutluyum :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızımda okumayı söktü tamamen artık ama biz daha bütün harfleri bitirmedik,çok hızlı ilerleyemiyor öğretmenimiz gerideki öğrencilerden dolayı ama olsun yavaş gitmesi daha iyiymiş.okuma bayramı tüm harfler bitince mi olacak acaba?cuma günü ilk yazılı sınavlarını oldular,benim canım kızım 5 pekiyi almış:lepi:5 alanlara pasta yedirmiş öğretmen,çok hoşuna gitmiş meleğimin,çok sevinçliydi...
Bizim öğretmenimizde sizin yönteminizi uyguluyor.bol bol okuma veriyor .hafta içi yazma olsa bile üç dört satır birşey oluyor.ben cümleyi sizin dediğiniz şekilde yapıyorum ve artık oğlum herşeyi rahatlıkla okuyup yazabiliyor.dilay yazmaya çalışırken önce siz yazın cümleyi bikaç kere okutun cümleyi iyice yazsın aklına sonra cümleyi kapatın ve kendisinden yazmasını isteyin
bu şekilde çalışa çalışa düzeli o küçük aksaklıklar
öğretmeninide uyarın canım çocuklar ezilmesin ödevleri ağırlığıyla
ben eve yazma ödevi vermiyorum doğru dürüst sadece haftasonları yazılı ödev veriyorum
bizim çok şükür okuma ve yazmayla ilgili bir sorunumuz yok.ama bişeyi merak ediyorum,heceleyerek okumaları mı daha iyi yoksa ezber mi??bence heceleyerek okumaları gerekiyor,ezber taraftarı değilim ben hiçbir zaman.öğretmenimiz bu sistemin biraz ezbere dayandığını söylüyor önceki sisteme göre.haklı aslında ama şiir gibi ezberleyerek okumamaları gerekiyor değil mi?zaten o şekilde olursa karşısına baska bir yazı çıksa bakar kalır okuyamaz diye düşünüyorum.
arkadaşlar, performans ödevleri verildimi sizede, geçen hafta türkçe performans ödevi verildi bu hafta matematik; yapan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfennn
dilay yazmaya çalışırken önce siz yazın cümleyi bikaç kere okutun cümleyi iyice yazsın aklına sonra cümleyi kapatın ve kendisinden yazmasını isteyin
bu şekilde çalışa çalışa düzeli o küçük aksaklıklar
öğretmeninide uyarın canım çocuklar ezilmesin ödevleri ağırlığıyla
ben eve yazma ödevi vermiyorum doğru dürüst sadece haftasonları yazılı ödev veriyorum
Canım sakın stres yapma, bu şu anki ülkemizin kanayan bir yarası eğitim sistemimiz.selam anneler nasılsınız..ya ben su an sucluluk duygusu ıcındeyım .benım kızım ılkokul 1 e gıdıyor odev yaparken fazla sesım cıkmaya o nu cok azarlamaya basladım.ogretmenımız odevı de cok verıyor acayıp stres oldum...VİCDAN azabı cekıyorum bu saattlerde yaaa offff.okuması cok ıyı yazmaya gelınce 1 cumlede 2 3 harf atlıyoooo...bazen kafa calısmıyo..o benımCANIMIN İÇİ melgım bebegımmm benımmm... GECCEK BUGUNLER BEN COK MU ACELE EDIYORUM ACABA HERSEY 4 4 LUK OLSUN ISTIYORUMMM NEYSEEE herkese kolay gelsınn.byy