- 13 Eylül 2020
- 13
- 13
- 51
-
- Konu Sahibi Ressam adayi
Ay iyi ki bu postu gördüm hemenSize şahane bir falcı önereceğim ki ben fala inanmazdım bir yakınım vasıtasıyla fal baktırdım yok artık dedirtti.Ama çevrem buna inanmayacak bir çevre ilgilenenler bu gönderi altına yorum yapabilir ,tarot falı meraklılarına duyrulur (ünlülere de fal bakıyor ,ücretli)
OlurSize şahane bir falcı önereceğim ki ben fala inanmazdım bir yakınım vasıtasıyla fal baktırdım yok artık dedirtti.Ama çevrem buna inanmayacak bir çevre ilgilenenler bu gönderi altına yorum yapabilir ,tarot falı meraklılarına duyrulur (ünlülere de fal bakıyor ,ücretli)
Hani sınıfta "örtmenim şu arkadaş kurallara uymuyor ama"
Hani sınıfta "örtmenim şu arkadaş kurallara uymuyor ama"
Daha burda kocamı çocuklarımı şikayet edecem içimi dökecem benim durumumda olanlarla dertleşicemHani sınıfta "örtmenim şu arkadaş kurallara uymuyor ama"
Eden olduğu için ben etmedim Mune ablayı çok bunaltmayalım bi şikayet yeterayy bir de şu platformu çözebilsem ,zaman alıcak yeni geldim buraya durun bi alışayım hemen şikayet etmeyin yahu
Yeni üyeysen şimdi bundan galiba 1 günlük ban alırsın sonra gel içini dökDaha burda kocamı çocuklarımı şikayet edecem içimi dökecem benim durumumda olanlarla dertleşicem
Öğrenecez inşYeni üyeysen şimdi bundan galiba 1 günlük ban alırsın sonra gel içini dök
Benzetmen süpermiş Twitter heÖğrenecez inştwitter gibi değilmiş
Son zamanlarda en çok orda içimi döküyorum hele bu pandemi dönemi sosyalliğimizi bozdu tıkılıp kaldık eve,iki muhabbet edip yeni arkadaşlar ederim diye tesadüfen buldum burayıBenzetmen süpermiş Twitter he
Muhabbet için evet çok güzel bir yer çok güzel de arkadaşlıklar ediniliyor tek kusuru sevdiğin insanlarla buluşamıyorsun hepsi uzaktaSon zamanlarda en çok orda içimi döküyorum hele bu pandemi dönemi sosyalliğimizi bozdu tıkılıp kaldık eve,iki muhabbet edip yeni arkadaşlar ederim diye tesadüfen buldum burayı
Kim acaba özelden bilgi verebilir misiniz?Size şahane bir falcı önereceğim ki ben fala inanmazdım bir yakınım vasıtasıyla fal baktırdım yok artık dedirtti.Ama çevrem buna inanmayacak bir çevre ilgilenenler bu gönderi altına yorum yapabilir ,tarot falı meraklılarına duyrulur (ünlülere de fal bakıyor ,ücretli)