- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 27
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Müsait olduğunu sormadan zaten aramam.Mesaj attığımda hemen dönsün diyen biri değilim.Müsait olsa zaten döner diye düşünüyorum.Sürekli duşa girdiğinde belirtmesi bende iki ihtimal uyandırdı .Ya benim hiç yikanmadigimi düşünüyor(çünkü ben ona hiçbir zaman ben şimdi duş alacağım diye söylemedim.) ya da cinsellik için yokluyor.“Ararsan cevap veremem ya da mesaj atarsan hemen dönemem “ anlamında söylemiş olabilir mi ?
Bunu niyetini öğrenmen için demistimEfendi bir adam gibi duruyor ama sürekli şimdi duşa gireceğim dediği için sıkıldım bu durumdan.Bir ara acaba bu adam benim duş aldığımı hiç düşünmediği için mi böyle belirtiyor diye düşündüm.Çünkü ben hiç belirtmem öyle şimdi duşa gireceğim diye.Belirtmeyi de saçma buluyorum.
Senin efendi biri olduğunu biliyorum ama bana sürekli şimdi duşa giriyorum diye belirtmem beni rahatsız ediyor.Duşa giriyorum demek yerine müsait olunca sana döneyim demen bana daha doğru geliyor demeyi düşünüyorum.Uyarsan ne dicen ki bana duşa girmeden önce talimat verme mi dicen ee sonra o da dicek ne oldu ne alaka senin için fesat dicek bence gerek yok.Cinsellik konusu geçirmediği surece sorun yok takmayin.
Ben kovayım hiçbir şekilde uyum sağlayamadık .Ve sadakatsiz
Oğlak erkeğini çok abartıyolar boğa burcu görmemişlerAyy tam da oglak erkegi konunuza bakiyordum. Ben de aslan burcuyum kendisi oglak, 4 ay oldu tanisali. Simdi bu oğlaklarin boyle bilgiler vermesi iyi midir kizlar?????
Guncelleme: yorumlardan anladigim kadariyla cekecegim var
Oğlak erkeğini çok abartıyolar boğa burcu görmemişler
Ben de onu kırmak,üzmek istemiyorum.Hemen günahini da almak istemiyorum.O zaman konusmadan önce biraz daha gözlemleyeyim.Yani iki türlü de olabilir o yüzden rahatsız oluyorsan bence bir süre daha gözlemle herhangi bişey demeden önce. Biz eşimle birbirimize derdik arada duşa giricem duştan çıktım falan diye bana çok art niyet gibi gelmedi ama cinsellik konuşmak istiyorda zarfliyorda olabilir
Ayy hepimiz birşeyler biliyoruz ama yanlış öğretmisler kızAaa Bogalar daha sadik diye bilirdim ben? O zaman Allah bogalardan da korusun diyim
Hayır uzun sürmüyor.Neden belirtiyor anlamıyorum acaba ben söylemediğim icin duş almayan pis biri olduğumu mu düşünüyor?Ben dusum 10 dk surdugu icin kimseye bunu soylemem spa gunume denk gelmisse simdi 1 saat yokum falan diyorum en fazla. Dusa girecegim demesinden korkma bence pesinden sen de gel falan derse topuk havasi snsjs
Dusu uzun mu suruyo?
Neden söylüyor hiç bilmiyorum ama bunu belirtmesi itici geliyor bana.Oğlak burcu işte. Söyledik ruhsuz diye.
Sıradan sohbet niyetiyle diyorsa ve sık tekrar ediyorsa, sıkıcı işte.
Kur yapmak için söylüyorsa bunu, kur yapması bile böyle dümdüz.
Ama muhtemelen o cümleyi söyledikten sonra kendini kazanova gibi hissediyordur.
Şu ana kadar cinsellikle ilgili bir konu açmadı.Efendi biri gibi.Hayır ne alakaben de söylüyorum başka bir amacım da yok yani cevap veremeyeceğimi belirtme amaçlı söylüyorum. Gözlemleyin bakalım devamını getirip konuyu başka yere çekiyor mu.
Kendinizi bunu dusunecek kadar kasmayin allah askina ahhh oglak erkosu bi kere de manipulasyonsuz yasasanHayır uzun sürmüyor.Neden belirtiyor anlamıyorum acaba ben söylemediğim icin duş almayan pis biri olduğumu mu düşünüyor?
Kesinlikle katılıyorum cok cömert davranırlar ama sürekli de hesap kitap yaparlar.daha fazlası da var da korkmasın şimdi kimseOğlak burcu mu amannn kaç kaç .
Tek dersi işi kariyeri olan sizin duygulardan bi haber para hesaba yapan bir burç . Oğlağın erkeği kötü ya
O zaman bu konuyu gündeme getirip konuşmamalıyım.Garip geldi bana.Dakika başı böyle yaptığı şeyleri paylaşacak mı?Oglagin sistematik isleyen hayatina giris yapmissiniz gecmis olsun severler boyle kucuk bilgilendirmeleri ama cinsellik cagristirmadi bana, onu sak diye soyluyolar cunku snsn
Kendinizi bunu dusunecek kadar kasmayin allah askina ahhh oglak erkosu bi kere de manipulasyonsuz yasasanciddiye almayin desin o