- 29 Mayıs 2021
- 3.362
- 14.266
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Ohaa adam alayli degil mektepli manipulator olmak istiyorHoslandigim oglak erkeginin instagramdan manipulasyon teknikleri adli bi sayfayi begendigini gordum 1 hafta once ahahahahaj tam denk geldi
Tabi kotu seyleri paylasmazO zaman bu konuyu gündeme getirip konuşmamalıyım.Garip geldi bana.Dakika başı böyle yaptığı şeyleri paylaşacak mı?
Ne yapmalıyım peki sizce ?Kendinizi bunu dusunecek kadar kasmayin allah askina ahhh oglak erkosu bi kere de manipulasyonsuz yasasanciddiye almayin desin o
Evet öyle diyor yaİşte bu OĞLAK burcuişim var diyerek kibarlaştırmaz düz duşa giriyorum der direk.
Ben daha önce kimseye duş alacağımı belirtmediğim için bana garip geliyor.Biz o an konuşuyorsak, "duş alıp geleceğim" diyoruz. Şimdiye kadar hiç sorgulamadım yani. Rutin bilgilendirme gibi, yemek yiyip döneceğim gibi. Çünkü gün içinde sürekli haberleşiyoruz. Bilemedim
Dusa giriyorum demesi pek bilgi vermiyor yani gozlemleyin konu sextinge gelirse siz bilirsiniz, ben oglagin psikolojik oyunlarina dusmemenizi oneririm. Gercekten duz demisler ama aslinda her cumleleri zihne yonelik hep bi plan halindelerNe yapmalıyım peki sizce ?
Ben oğlak kadınıyım. Hiç para lafı yapmam. Tek hayatım işim değil. Ama bilmiyorum oğlak erkeği başta elde edip sonra bırakıyorlarOğlak burcu mu amannn kaç kaç .
Tek dersi işi kariyeri olan sizin duygulardan bi haber para hesaba yapan bir burç . Oğlağın erkeği kötü ya
Ya siz de abartıyorsunuz ben de konuştuğum kişilere söylüyorum bunu. Onlar da bana?Ben daha önce kimseye duş alacağımı belirtmediğim için bana garip geliyor.
Fazla ayrıntı vermeyi seviyorlar oğlaklar anlaşılan.Tabi kotu seyleri paylasmazama evet muhtemelen her seyi paylasir genelde
Olabilir tabi, uygun bir dille belirtebilirsiniz. Her şeyi anlatmanın bin bir yolu var sonuçta, anlayışlı biri ise sizi rahatsız edecek bir yoldan kaçınır.Ben daha önce kimseye duş alacağımı belirtmediğim için bana garip geliyor.
Abartıyor muyum diye konu açtım zaten.Abartmış olabilirim.Ya siz de abartıyorsunuz ben de konuştuğum kişilere söylüyorum bunu. Onlar da bana?
Arada samimiyet olsa söylenmesi normal aslında ama 1 aydır tanıdığım insan söylese benimde hoşuma gitmezdi galiba çıkınca müsait değildim diyebilir 15 dk duruyodur taş çatlasaMerhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?
Dusa giriyorum demesi pek bilgi vermiyor yani gozlemleyin konu sextinge gelirse siz bilirsiniz, ben oglagin psikolojik oyunlarina dusmemenizi oneririm. Gercekten duz demisler ama aslinda her cumleleri zihne yonelik hep bi plan halindeler
Uzak dur bence oğlak burcu olarak diyorum bunuOglak erkolari icin birrazcik taktik verebilir misiniz lutfeeen
1 ayda fazla mı samimi olduk anlamadım bende.Fazla hızlı ilerledi gibi .Arada samimiyet olsa söylenmesi normal aslında ama 1 aydır tanıdığım insan söylese benimde hoşuma gitmezdi galiba çıkınca müsait değildim diyebilir 15 dk duruyodur taş çatlasa
Psikolojik oyun falan diyince korkutucu geliyor.Dusa giriyorum demesi pek bilgi vermiyor yani gozlemleyin konu sextinge gelirse siz bilirsiniz, ben oglagin psikolojik oyunlarina dusmemenizi oneririm. Gercekten duz demisler ama aslinda her cumleleri zihne yonelik hep bi plan halindeler
Günahını almak istemiyorum,benim için değerli biri.O yüzden acaba yanlış mı düşünüyorum,ben mi art niyetliyim diye konu açmak istedim.Siz art niyetli düşünüyorsunuz yahu duş almada ne var. Sanki duşta seni hayal edicem demiş. Ayrıca diyedebilir önemli olan aranızdaki ilişki dinamiği. Oğlaklarda çok gururlu olurlar gururunu kıracak birşey demeyin başka yüzünü görebilirsiniz.