Şimdi Duşa Gireceğim

Biz o an konuşuyorsak, "duş alıp geleceğim" diyoruz. Şimdiye kadar hiç sorgulamadım yani. Rutin bilgilendirme gibi, yemek yiyip döneceğim gibi. Çünkü gün içinde sürekli haberleşiyoruz. Bilemedim

Biz o an konuşuyorsak, "duş alıp geleceğim" diyoruz. Şimdiye kadar hiç sorgulamadım yani. Rutin bilgilendirme gibi, yemek yiyip döneceğim gibi. Çünkü gün içinde sürekli haberleşiyoruz. Bilemedim
Ben daha önce kimseye duş alacağımı belirtmediğim için bana garip geliyor.

Oğlak burcu mu amannn kaç kaç .
Tek dersi işi kariyeri olan sizin duygulardan bi haber para hesaba yapan bir burç . Oğlağın erkeği kötü ya
Ben oğlak kadınıyım. Hiç para lafı yapmam. Tek hayatım işim değil. Ama bilmiyorum oğlak erkeği başta elde edip sonra bırakıyorlar

Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?
Arada samimiyet olsa söylenmesi normal aslında ama 1 aydır tanıdığım insan söylese benimde hoşuma gitmezdi galiba çıkınca müsait değildim diyebilir 15 dk duruyodur taş çatlasa 😄

Siz art niyetli düşünüyorsunuz yahu duş almada ne var. Sanki duşta seni hayal edicem demiş. Ayrıca diyedebilir önemli olan aranızdaki ilişki dinamiği. Oğlaklarda çok gururlu olurlar gururunu kıracak birşey demeyin başka yüzünü görebilirsiniz.

Siz art niyetli düşünüyorsunuz yahu duş almada ne var. Sanki duşta seni hayal edicem demiş. Ayrıca diyedebilir önemli olan aranızdaki ilişki dinamiği. Oğlaklarda çok gururlu olurlar gururunu kıracak birşey demeyin başka yüzünü görebilirsiniz.
Günahını almak istemiyorum,benim için değerli biri.O yüzden acaba yanlış mı düşünüyorum,ben mi art niyetliyim diye konu açmak istedim.

X