- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
21 aylık kızım şimdi de yemek yemiyor... daha doğrusu 20 gün önce grip olmuştu ondan önce gayet normalde her şey.. sebze yemekleri yerdi,yoğurt yerdi, meyvesini yerdi.. fakat iyileştiğinden beri ççucuk kraker ve süttten başka bir şey yediremiyoruz... ekmek içi yemek istiyor,mandalina yiyor ,üç beş lokma bir şey öyle öyle akşam oluyor...
şimdi aç bırak iyice acıksın diyeceksiniz..... onu denedik iki gün yine yemedi başka bir şey yemedi yemedi....
verme abur cubur önüne koy kendi yesin diceksiniz.....onu da denedim önüne koyunca iki kaşık zorla yiyor... yarısı yerde oraya buraya saçılarak...
neşesinde ve hareketlerinde de hiçbir eksiklik yavaşlama yorgunluk belirtisi yok ... ama tüm gün aç neredeyse... vallaa bu süreçte yıprandım ..ne yaptysam yemek yediremiyorum 1 haftadır çocuğa
fikri olan var mı _? var mı benim gibi- süreç yaşayan ?![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
şimdi aç bırak iyice acıksın diyeceksiniz..... onu denedik iki gün yine yemedi başka bir şey yemedi yemedi....
verme abur cubur önüne koy kendi yesin diceksiniz.....onu da denedim önüne koyunca iki kaşık zorla yiyor... yarısı yerde oraya buraya saçılarak...
neşesinde ve hareketlerinde de hiçbir eksiklik yavaşlama yorgunluk belirtisi yok ... ama tüm gün aç neredeyse... vallaa bu süreçte yıprandım ..ne yaptysam yemek yediremiyorum 1 haftadır çocuğa
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
fikri olan var mı _? var mı benim gibi- süreç yaşayan ?
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)