ŞİMDİ BU NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?

İnternette tanışıp kısacık sürede evlilik moduna girmenize deyinmeyeceğim bile.
Ama çocuk olması gerektiği gibi davranmış.N eyapmasını bekliyordun canım cicim sevgilim....Herkesin kendine göre tavrı tarzı sınırları var.Bazısı tutuktur,bazısı ürkütmek istemez bazısı da ağırdan alır.Aradın aramadın çağırdın çağırmadın günaydın dedin demedin...Bu gidişle bırakır zaten.Çok kaptırmışsın kendini.

Demiii . Ben o uygulamayı biz konuşmaya başladığımız andan itibaren kapattım ve bir kere dahi girmedim taki cuma gününe onu kontrol etmek için girene kadar. Kim bilir o 2 ayda kimlerle konuşmuştur oradan. O zamana kadar falan da kontrol etmemem güvendiğimden değil ha artık ne kadar o taraklarda bezi yokmuş gibi hissettirdiyse bana aklıma dahi gelmedi oradan onu kontrol etmek hatta ben o programın varlığını unuttum o sıra. Kazık kadar olmuş ama adam olamamış bence daha usülünce konuşmayı kesmesini beceremiyor, şu yaptığıyla o kadar tezat davranışlar sergiledi ki bana böyle yapmadan en son 3 gün önce beni çok beğendiğini vs. Dile getirdi yine gereksiz kıskançlıklar vs. Hayır yani 30 yaşına kadar da hevesini mi alamamış böyle saçmalıklardan niye bu kafa. Tiksindirdi artık..

Dediğim gibi ona göre şekillendim ben evlilik lafını dilinden düşürmeyen kendisiydi sürekli evlilik evlilik diye konuştuğu için artık niyetimiz oydu. Günaydın dedin demedin vs. Olayına gelirsek evet saçma gerçekten kabul ediyorum bende öyle hesaplar yapmak istemezdim . Kaptırdım mı sanmıyorum sadece dengemi sinirimi bozdu bu olay o yüzden kafamda cok kuruyorum. Orası öyle herkes herkesle uyumlu olmayabilir tanıdıkça görürsün olmazsa yol verirsin adabına göre böyle cevapsız bırakıp aramayarak sormayarak değil , 4 gün öncesinde açık olalım gerçekten tanımak istemiyorsan söyle önümüze bakalım kırılmam alınmam ikimizde olgun insanlarız sen beni ben de seni zorla kabullenmek durumunda değiliz baştan bilirsek bunu ona göre hareket ederiz dediğimde de yokya ben seni çok beğeniyorum ve kesinlikle tanımak istiyorum derse bu insan olması gerektiği gibi davranmamıştır bence, yorum için teşekkürler yine de

arama sorma takmada kurtulduğuna sevin erkenden.hemen şu an engelle gitsin inan değmez.keyfini kaçırma arayıpta ne değer veriyorsun yolu belliymiş zaten.
Değil mi ya kendime de kızdım bugün saçma sapan bir insan için kafamı meşgul ediyorum diye cidden kimse için değmez erkenden kendini belli etti diye de sevindim aslında..

Öyle mi dersin ? Öyle olsun çok isterim cidden içim cidden ancak öyle soğur ama 5 gün oldu aramıyor bana aramayacak gibi geliyor çünkü ortak bir paylaşım alanımız yok ortak arkadaş yok bir daha birbirimizi nerede görürüz bilmem aklına gelirsem eğer.n e saçma sapan insanları alıyorum hayatıma yav

uzaklaşmama gerek kalmadı kız aramıyor sormuyor, ama şu net bu aslan burçları beni korkuttu bir daha hayatıma sokmam herhalde herkes aynı şeyi söylüyor ortadan kaybolma durumları çokmuş, aptal herif

uzaklaşmama gerek kalmadı kız aramıyor sormuyor, ama şu net bu aslan burçları beni korkuttu bir daha hayatıma sokmam herhalde herkes aynı şeyi söylüyor ortadan kaybolma durumları çokmuş, aptal herif
Kız hepiciği aynı burçlara çamur atmayalım

Valla bir an benim konuştuğum adam mi diye düşündüm .
Hiç aklına takma arkadaşım . Zaten belli bir şey de geçmemiş aranızda .
Sil numarasini gitsin . Yazar o elbet .

Daha ara ara konuşmalar ve nadir buluşmalar varken direkt mevzuya evlilikten girmesi bile itici bence
Hele cevap vermemesi falan.. Ben yerinde olsam çoktan soğumuştum

nezleyim, bulanık görüyorum, okurken gözlerim kanadı ama tabii ki hepsini okudum. ben tanıştığı gibi evlilikten bahseden erkeklere hiç ama hiç güvenmiyorum. çünkü bi insan tanımadığı birisiyle nasıl evlenmek ister yani neye göre? bunun 2 sebebi var bence. birincisi; yaşım geçiyor diye düşünüp bulduğu ilk kızı kapaklayacak. ikincisi; evlenelim diyip tuzak kurucak
bana kalırsa bu arkadaş ikinci kategoriye giriyor. konuya evlilikle girip ciddi olduğuna inandırıcak. ama niyeti başka....... bence senin de sıkı bi kız olduğunu anladı, o yüzden bıraktı. yoksa cidden ciddi olsa sonu gerçekten böyle olmazdı diye düşünüyorum.

Herseyi bu kadar didiklemek tecrube yoksunlugundan kaynaklaniyor. Eger bu kadar detaya iner ve alingan olursaniz elbette adam sizden uzak durur.

Erkekler kadinlar gibi mesajlasma meraklisi degillerdir, cevap vermedilerse bir bildikleri vardir, ustune dusmeye gerek yok.

Baktı sen akıllı,uslu konuşup belli ettin kendini yemedi vıınnnn..
Hep aynı amma evlilik vaadi amma başka şeylerle cinsellik yaşamak istiyorlar...olmayınca da başka kapıya...

Bu tipler böyledir,atlamazki üzerine,sabırlı ve nazik olmaya çalışırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…