• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu kız ne yapsın???

O fotoğrafların kendisine ait olduğu ne malum? Facebook'ta herhangi birinin fotoğraflarını alıp evlilik sitesinde kendime profil oluşturmam zor değil, yapmayın Allah aşkına. Keza o dediğiniz kızın da öyle, artık çok gerçekçi fake profiller oluşturuluyor.
Bende aynı şeyi söyledim ve çocuğu görüntülü konuşmaya ikna etti resimdekinin aynı olduğuna şahit olup içi rahat etti.facebooktada memur arkadaşlarıyla resmi filan var hangi kurumda olduğu filan.Ben şikayet etmeyi bile düşündüm ama bulaşmak istemiyorum açıkçası.

Arkadasini ailesine sikayet et. Yas 25 ama senin arkadasinin evlenme ehliyeti yok. Akilbalig degil.
Bende en çok ailesine üzüldüm zaten.bi ara bu duzenbaz şey demişti şok oldum.Hadi senin durumun yok diyelim babanindami maddi durumu yok.belki o 20 bin çekebilir.kesinlikle oducem inan bana intiharın esigindeyim benim yerimde olmayan anlayamaz kolaymış sanıyorsun diye birsuru duygu sömürüsü yaptı.kiz ben çok inanıyorum düşenin dostu olmaz bir tekmede benmi vurayim diye merhamet ediyor.

Bende aynı şeyi söyledim ve çocuğu görüntülü konuşmaya ikna etti resimdekinin aynı olduğuna şahit olup içi rahat etti.facebooktada memur arkadaşlarıyla resmi filan var hangi kurumda olduğu filan.Ben şikayet etmeyi bile düşündüm ama bulaşmak istemiyorum açıkçası.

Memur olması iyi niyetli olduğunun bir göstergesi değil ha tek fark izini kaybettirip rahatça kaçamayabilir. Bence de siz karışmayın.

:) Çocuk 20000 kredi cekersen daha çabuk yuva kurariz filan diye kaç defa ağladı.kefil olarakta beni göster parayı ben oducem sadece sen kredi çek dedi.ve kız bunlara ragmen ya artık şimdi onları demiyor diye güven duyuyor.İnanamıyorum bu haline..Yuh artık diyorum

banka kredi vermediği adamı kefil kabul etmez.

Bende en çok ailesine üzüldüm zaten.bi ara bu duzenbaz şey demişti şok oldum.Hadi senin durumun yok diyelim babanindami maddi durumu yok.belki o 20 bin çekebilir.kesinlikle oducem inan bana intiharın esigindeyim benim yerimde olmayan anlayamaz kolaymış sanıyorsun diye birsuru duygu sömürüsü yaptı.kiz ben çok inanıyorum düşenin dostu olmaz bir tekmede benmi vurayim diye merhamet ediyor.

kızın aşktan gözü tamamen kapanmış ve siz ne yaparsanız yapın arkadaşınız hata yapacak. adam da bu potansiyelin farkında, çarpmadan bırakmaz.
ben sizin yerinizde olsam, laftan anlamıyorsa ailene söylicem derim ve söylerim.
diyelim ki evlendi, ömrü boyunca borçtan kurtulamazlar.

Back