• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu kız ne yapsın???

Param yok geliş masraflarımı ödersen gelirim dememiş miydi? Para yemek işte bu da. Hatta baktım bütün masrafları demiş bir de oeehh yüzsüzlüğe gel.
Evet evet bana anlattığında şok oldum masrafları karşıla demesi çok ayıp.kiz çok inanıyor ama ne yapsın sıfır parası var çok zor durumda bir adam var karşımda diyor.bircokkez uyarmamdan sonra masrafları asla ben karsilayamam dedi filan ve cocuk şuan pek para lafı etmiyor.Borçlarının kağıtlarını filanda gonderdi inandırmak için.

Kızlar ne deseniz haklısınız ama fikir verin.yani şöyle hakaret etmeden yazın bende çok kızıyorum inanamiyorum bu duruma ama bu temiz kalpli kız gerçeği nasıl gorucek..??

Türk filminden sahne izledim sanki ay bu zamanda bunlara kanacak insan kaldımı vallahi oni bunu bilmem gazoza dikkat etsin sonra obur zengin şişman kızın babası mafya tutar..... ay hic güleceğim yoktu ya

Arkadaşım evde aşk acısı çekiyor sende ona yardım etmek istiyorsun ama bence bu konuyu arkadaşın açmalıydı ha bu arada kredi çek falan derse çeksin versin sesbella abla öyle dedi dersin yav acın gözünüzü tv de hergun kalpazan dolandırıcı ahlaksız mahlukları gösteriyorlar etmeyin yav bu kadar kör olunmaz

Evet evet bana anlattığında şok oldum masrafları karşıla demesi çok ayıp.kiz çok inanıyor ama ne yapsın sıfır parası var çok zor durumda bir adam var karşımda diyor.bircokkez uyarmamdan sonra masrafları asla ben karsilayamam dedi filan ve cocuk şuan pek para lafı etmiyor.Borçlarının kağıtlarını filanda gonderdi inandırmak için.

Valla kusura bakmasın da çocuk bildiğin kerizleyecek adam arıyor. Hiç daha önce görmediğin, huyunu suyunu bilmediğin, ne idüğü belirsiz adamın borcunu öder misin sen söyle. Bulgaristan numarasıyla rastgele erkekleri arayıp "Borcum var bana para yollarsan yanına gelirim sevgilim" diyen kadınların erkek versiyonu. Akıl işi değil.

Kızlar ne deseniz haklısınız ama fikir verin.yani şöyle hakaret etmeden yazın bende çok kızıyorum inanamiyorum bu duruma ama bu temiz kalpli kız gerçeği nasıl gorucek..??
Saglam bir kazik yiyince gorecek tabi gercegi sapsik arkadasin para bile aramis... Zavalli cocuk kim bilir nasil yapti o borclari. Aileden biri olumcul hastadir kesin. Ya garibim bir de sisman kizla evlenmek zorundaymis. Dusunsene sisman bir kizla. Cok feci gercekten. Intihar etse daha iyiymis.

Neyse saka bir yana arkadasina recete yaziyorum: sosyal medya kulanmasin, her gun ana haber bulteni ve Muge Anli izlesin bir de 3.sayfa haberleri okusun herhangi bir gazete olur fark etmez.

Bu tipleri biliyorum. Tamami nasihatle yola gelmedi musibetle gordu gorecegini. Ne diyelim adam kendinden sogutmak icin yapacagi her seyi yapmis yine de vazgecmemis.

malesef ki sağlam bir kazık yemeden gerçeği göremez. aşık olmuş, siz ne anlatırsanız anlatın, fikri değişmez. aklı başında insan şu yazdıklarınıza bildikten sonra, böyle bir adamla görüşmez. arkadaşım parasız diyorsunuz ama kredi çektirir, kefil yaptırır, böyle kurnazların kafası bi değişik çalışır. para kopartmak için (başkasıyla evlilik intihar 5 yıl sonra evlenelim) her yolu denemiş. baktı para çıkmıyor masraflarımı karşıla yüzyüze görüşelim. bunun sebebi de; belki seni daha güzel ikna ederim değilse, ben hiç bir şey bilmiyorum.
bile isteye uzak durmuyorsa siz uzak durun. hiç değilse göz göre göre şahit olmayın.

Arkadaşlar yakın arkadaşım internetten biriyle tanıştı..Hayatında ilk defa bir hata yaptı ve evlilik sitesine girdi evlilik niyetiyle.sonra birisi çok ilgisini çekti ve bu kişiye çok bağlandı ben ne desem duygularına engel olamıyor.İlk başlarda çok gizemli buldu ona ilginç geldi bu kişi sonrada kaptırdı kendini.fakat bu genç kendisine çok borcu olduğunu ve odeyemezse işten atılacağını filan söyledi bir dönem arkadaşım onun bu durumuna çok üzülüp para bulmaya bile ugrasti.ben belki dolandırıcıdır desemde ikna olmadı.birkez bile yuzyuze gorusmediler hala.sonra çocuk intihara filan kalkistigindan bahsetti telefonlarını açmadı filan sebebiyse nefret ettiğim bir kızla borclarimi kapatmak için evlenmek zorundayım diye birseylerden bahsetti.maddi durumu çok iyi olan bir kız varmış ve evi varmış,evini satıp borçlarını kapatırız demiş.kizda çok kilolu ve çocuğun beğenmediği bir yapidaymis.hicbisey hissetmediği halde onunla evlenmek zorundayım filan diye ağlamış.Sonra arkadaşım bu duruma çok yıkıldı..Ve çocuk vazgeçti yapamadı o kizla ve ben ayrıldım dedi.cocuk tek gecelik ilişkiler yaşayan ve alkol almış biriymiş 6 aydır hiçbirşey yok hayatımda düzene girdi ve beni beklersen 5 yıl sonra evlenebiliriz diyor.fakat senin yanina gelmem için param yok bütün masrafları sen karsilarsan gelirim diyormus başka şehirde yaşıyor çocuk.Bana bu olanlar hiç normal gelmiyor sizce bu kız n yapsın??
Ya arkadaşlar ya hala bunlara inananlar var mı aklım almıyor ya. Valla birde soruyorsun

Bu tiplerin kadın versiyonu da var. Yurt dışındayım, param yok diyip adamları söğüçleyen.
Umarım az hasarla aklı başına gelir.

sahte evrak vs duzenlemek kadar kolay ne var?
millet sahte evrakla devlete atamasini yaptiriyor, gazetelerde okumuyor musunuz hic?
kaldi ki iki fatura duzenlemek bebek isi.
arkadasin iyice temizinden bi kazigini yesin sonra akli basina gelir, nerden de bulurlar boyle issiz adamlari:işsiz:

Bukadar gerçekleri gorememesine bende şaşırıyorum o şişman kiza tam isteme arefesi gitmedi çocuk ve kız arkadaşıma Facebook'tan mesaj attı bak o çok iyi biridir ben onu çok seviyordum ama bana kazık attı akrabalarimin önünde rezil oldum sözümüz olucakti gelmedi diye..Ya inanın kızla çocuk isbirlikcimi diye dusundum.cok tuhaf olaylar dönüyor.turk filmi gibi.ama kıza hakikati bı turlu gosteremiyorum

Bukadar gerçekleri gorememesine bende şaşırıyorum o şişman kiza tam isteme arefesi gitmedi çocuk ve kız arkadaşıma Facebook'tan mesaj attı bak o çok iyi biridir ben onu çok seviyordum ama bana kazık attı akrabalarimin önünde rezil oldum sözümüz olucakti gelmedi diye..Ya inanın kızla çocuk isbirlikcimi diye dusundum.cok tuhaf olaylar dönüyor.turk filmi gibi.ama kıza hakikati bı turlu gosteremiyorum
Arkadaşın kaç yaşında?

Once parayi versin,sonra cinsel birliktelik yasasin ve ben de onunla evlenmek zorundayim diye aglasin dursun. Boyle basa boyle tarak seklinde yasayip gitsinler
Hey Allahim sabir ver, bir de soruyorsunuz ne yapmasi gerektigini,her sey ortada iken

Salak kadınlar olduğu sürece bu adamların sırtı yere gelmez. Helal olsun adama kendini besleyecek kadın bulabiliyor

Gunumuzde fake profil açmak zor degil. Birakin su ekranda yazan her yazıyı gercek sanmayi.

Back