- 20 Mart 2018
- 159
- 101
- 18
- 36
- Konu Sahibi okyanus2701
Daha önceden de yazmıştım kv bebeğime bakmak için haftada 3 gün bizde kalıyor.(salı-Çarşamba-perşembe)Kp de cuma günleri dışında hergün 9-22:00 çalışıyor.yani çocuğu görmek için sadece cuma günü müsait.Bende 3 gün çalıştığım için cuma günlerini oğlumla kendime ayırdım.O gün hiçbir iş yapmıyorum kimseyle görüşmüyorum oğlumla geziyoruz oynuyoruz onun sevdiği şeyleri yapıyoruz başbaşayız yani.Bunu da onlara böyle açık bir şekilde anlattım.Çünkü başka boş günüm benimde yok şöyleki kv elini bişeye sürmez cumartesi eşime bırakıp çocuğumu temizlik yapıyorum pazar günü 4-5 çeşit yemek yapıyorum dolaba koyuyorum çalıştığım günler hazır olsun diye.E pztsi de ertesi gün iş var diye aman ütü kalmasın aman çamaşır kalmasın vs öyle geçiyor.Tek uygun gün benim için de cuma.Durum böyle olunca kv cuma günlerinden fedakarlık yapmam gerektiğini kp in çocuğu göremediğini söyledi.Bende tamam sabahtan gelsin öğlene kadar o görsün ö. Sonra ben program yapayım dedim e erken kalkmıyoruz biz dedi.E dedim o zaman yemek işlerini sen hallet ben pazar günü oğlumla ilgileneyim dedim.O da olmazmış dizileri varmış eşim 4 de geliyor eve bu arada ben 8 de.Eşim geldikten sonra dizilerine bakıyormuş yemek yapamazmış.
bende dedim o zaman yapacak bişey yok.Sen kendi rahatından ödün vermiyorsun ama benden fedakarlık yapmamı bekliyorsun sizce ben şimdi haksız mıyım?
bende dedim o zaman yapacak bişey yok.Sen kendi rahatından ödün vermiyorsun ama benden fedakarlık yapmamı bekliyorsun sizce ben şimdi haksız mıyım?