Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
barodan istetirsin bir avukat abla üzülme:2:

Disardayim..telefondan yazma ozurluyum :) kizlar cidden panik yapacak bisey yok..ifade veririz olur biter..yalniz her ne olursa olsun avukat olsun ifade esnasinda..bunlarin ne yapacagi belli olmaz..aranizda hakaret eden yok değil mi?

themis1990 yanlız bir yazım hatası olmuşşüpheliler arasında olabilirim yani tahminlere göre

Hızlı yazarken olmuş,kusura bakma.

Parkon ablam olur mu sence ?:26: Ben de yeni mezun bi avukat arkadaşa yazdım,tenezzül edip dönmedi bile.

12 eylül dönemindeki gibi belki 'KARIŞTIR BARIŞTIR' yaparlar heee karşıt görüşlüleri aynı koğuşa koyarlar belli mi olur

Disardayim..telefondan yazma ozurluyum :) kizlar cidden panik yapacak bisey yok..ifade veririz olur biter..yalniz her ne olursa olsun avukat olsun ifade esnasinda..bunlarin ne yapacagi belli olmaz..aranizda hakaret eden yok değil mi?

Valla kendimizce yok. Ama hakaret de göreceli bir kavram.

Saba Tümer G. Feyman'a bunak, yalancı dedi açılan hakaret davasını da kazandı. Hakaret degilmis bunlar. Biz ne dedik ki acep hakaret sayılacak

çok şükür ağzımdan kolay kolay hakaret çıkmaz.

ben varım galıba hakarete girermi onu bilemedım ama ya

ben de ne safım :)))
akpden tut, chpsi, mhpsi, bdpsi, cemaati

hepsine.... eleştiri

ulen bi denecik de açık kapı bırakmamışım :))

Ben etmedim tarzımda değil zaten,bide siyasetten hiç ceza almadım tahliye olmam için yeterlimi acep

ya offf kazen siteye bombayı attıp kaçtın ya öfff öfff

s

Kendimce yok. Ama hırsızı hakaret sayarlar mı? Valla kutu gösteren kadın gözaltına aliniyorsa benimm istikamet silivri gözükuyor.

Bence siyasetten polemik dışında ban yiyenler dusunsun
Aman netten milyonlarca insanı toplamaları lazım o zaman

s

Kendimce yok. Ama hırsızı hakaret sayarlar mı? Valla kutu gösteren kadın gözaltına aliniyorsa benimm istikamet silivri gözükuyor.
para çalana ne denir ki başka. kızlar bunu atlatırsak şifreli yazalım. hırsız mesela, indira gandi. sevmiyorum şunu yerine ,yakın görmüyorum kendime tarzı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…