barodan istetirsin bir avukat abla üzülme:2:Öyleyse çok gülerim be
Acayip moda girdim çünkü,savcı,gözaltı falan
İşin kötü yanı gezi olaylarında kocam beni tehdit ettiydi ''gözaltına alınırsan gelip seni kurtarmaya falan çalışmam,rahat dur '' diye
Avukat tutup gönderenim bile olmıycak benim
themis1990 yanlız bir yazım hatası olmuşşüpheliler arasında olabilirim yani tahminlere göre
Disardayim..telefondan yazma ozurluyum :) kizlar cidden panik yapacak bisey yok..ifade veririz olur biter..yalniz her ne olursa olsun avukat olsun ifade esnasinda..bunlarin ne yapacagi belli olmaz..aranizda hakaret eden yok değil mi?
Disardayim..telefondan yazma ozurluyum :) kizlar cidden panik yapacak bisey yok..ifade veririz olur biter..yalniz her ne olursa olsun avukat olsun ifade esnasinda..bunlarin ne yapacagi belli olmaz..aranizda hakaret eden yok değil mi?
Valla kendimizce yok.Ama hakaret de göreceli bir kavram.
aynı ben. beraattimi isterim...Ben etmedim tarzımda değil zaten,bide siyasetten hiç ceza almadımtahliye olmam için yeterlimi acep
Şu konuyu bir öğrenseydik mona.
Mune nin haberi yok mudur acep
sDisardayim..telefondan yazma ozurluyum :) kizlar cidden panik yapacak bisey yok..ifade veririz olur biter..yalniz her ne olursa olsun avukat olsun ifade esnasinda..bunlarin ne yapacagi belli olmaz..aranizda hakaret eden yok değil mi?
Yok galiba...Ama umarım gerçek değildir,değilse o 17 kişiye minnak hediyeler benden.
Rüşvetten girermişim şimdi bi de.
para çalana ne denir ki başka. kızlar bunu atlatırsak şifreli yazalım. hırsız mesela, indira gandi. sevmiyorum şunu yerine ,yakın görmüyorum kendime tarzı..s
Kendimce yok. Ama hırsızı hakaret sayarlar mı? Valla kutu gösteren kadın gözaltına aliniyorsa benimm istikamet silivri gözükuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?