Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Liste geçti elime az sonra yayınlayacağım

19DisiKartaL03, A m o n r a, acemiperi, adra, agustos72, ameliepoulain, anglev, AngryPenguin, antikdeniz, April09, aqualilly, aslıcım, Ausencia, aycaaaaaaa, azerinnn, beztebya, bibiskremversem, BitterKuzucuk, blueworld, BOREAS09, Brownim, bulutefe, cadikazani23, cecenn, chloen, citos2903, cmrmduru, CoolKul, CuteMom, dansmarue, DatluCadu, db55, dejavu_one, Dilay80, durdurundunyayi41, ebruraz, efsane_merve, EftenPuften, eFuLim, Egem, elifyesiller, eLmayRa_, exmadon, E_M_A, FallenAngel, fatihpepe, firarperest, gizemli_masum, gonul323, haksever, HanimKelesimiGetir, HayyaL, hedorlando, HENAH, htczhr, hybris, jeanneCdarc, Jelesec, justholdmetight, kabilarda, kadesa, kamuran85, karazeytin, kardelenguzelli, keenlemyekun, KRoNiKDeLi, kulitta, la_edri, leonela, limon1988, llazkizi34, Louisa, Meg, menac, micra, millan, minnakkk, miskamber, missblue, MonaLiisa, moonlight_mj4ewr, NickimTam13Harf, nobody, nurlum, office, pekmez_akilli, Pepe, radyologg, ranana, Rengina, Reputable, reyyan84, roseGirl, Rosemarys_Baby, seam, sedulu, SehKer, Semblante, sensizask, seRperiM, Serwel, sevcan62, sevgidemir, SheZofren, sifaa, soslu_makarna, superisi96, TariElensar, tatlikedi, ThirtyFouR, tolin, tritonissa, true, tugba00, Valkyrie89, VLDNMRT, yalnizliktandevrenkiralik, yasmi_n, yayaya, yolcu20, y_agmur86, zd86, zxshermine, _laylaylom_, _MedceziR_, agustos72, ameliepoulain, asli85, BenIpek, beyondparadise, bibiskremversem, boylesine, Brownim, Carrie, cicolat, citos2903, Dilay80, DonukPudra, ebruraz, EftenPuften, ehlimana, EsRa1982, E_M_A, FallenAngel, FrapanKoala, gizemli_masum, haksever, HanimKelesimiGetir, hedorlando, idrakyollariiltihabi, ikramaya, Inaccessible_GirL, isyan123, jeanneCdarc, Jelesec, jooker, julia__, kabilarda, kamuran85, KRoNiKDeLi, kulitta, leonela, llazkizi34, NickimTam13Harf, nobody, parkon, pembikk, rabia01, Reputable, sakardeniz, sedaecrin, SehKer, sevcan62, sevde_, sevgidemir, sey_ren, sifaa, solitarywoman, suksuk, superisi96, tanemmmmm, therewasanAngel, TinyLove, tomvejerry, Tweety, VivaForever, xaysex, yolcu20, _meLinDa_

bu seni en eli maşalıya yazanlar değil mi yav

İnanmıyorum!!
Bende varım
Ne yapacaz şimdi acayip panik yaptım

İyi de burada 17 kişiden fazla var.:26::26:

Bu kişiler eli maşalı topikinde oy verenlere ne kadar da benziyi.:44:

abiiii sana oy verende kabahat

Seni eli maşalıya yazan ekip bu İntikam alıyorsun bizden

Edit: Liste gelmiş hala, tahmin geyiği yapıyorum burada

Son düzenleme:
Görüyorsunuz değil mi memleketin halini?
Neymiş şikayet varmis, sebep? Başka isleri kalmadi da hasır altı yapılanların TDK daki karsiligini söyleyince başlar belaya giriyor, öylemi?
Bunları 17 kişi değil milyonlar söylüyor ve biliyor zaten
Memleketin tek derdi buydu zaten, gerisi her şey yolunda merkez

kazeni seviyom ben

Saat 11'den beri ders çalışamıyom bu sebepten..

Alamanya'dan çikolata getirmezsen dava açarım.

Bunlar 17'den fazla. Ve listeyi cözemedim açikçasi. Birçok isimi siyaset bölümünde pek görmedm ve ayrica hükümet yanlilarda var. Bu sikayet kimden geldi, nasil geldi cözemdim vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…