Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

30 pointe neresi olur sincan tercihim,anamgiller orada ziyarete gelirler

kazen isimleri maille atarsan seviniriz. hazırlıklı olalım bari..
. şimdi adamları eşofmanla dfalan karşılamayalım. saygısızlık olmasın.:86:

Saçını tara okiiii bide parfüm tamamdır

17 kişiyi aynı yere toplasalar bari yüzyüze görüşüp tanışma fırsatı bulurduk

Edim sen pasta börekleri hazırla çay hazır nasılsa

17 kişiyi aynı yere toplasalar bari yüzyüze görüşüp tanışma fırsatı bulurduk

yok ya hepiciğimizi bi yere koymasınlar. weis çıkar "ben kemal kılıçdaroğlu yüzünden burdayım, mağdurum da mağrurum" hiç çekemem

Bekliyoruz kimlermiş acaba cidden merak ettim :44:

ben biliim kimin şikayet ettiğini.
noel baba....

Ayy yazık bise sünnet ettiler onu dimi

yok ya hepiciğimizi bi yere koymasınlar. weis çıkar "ben kemal kılıçdaroğlu yüzünden burdayım, mağdurum da mağrurum" hiç çekemem

30 pointe neresi olur sincan tercihim,anamgiller orada ziyarete gelirler

Saçını tara okiiii bide parfüm tamamdır

Edim sen pasta börekleri hazırla çay hazır nasılsa

sincanda benimde annemgiller var
bende yakın sayılırım oraya
pasta börek zaten hazırda hanım ablacım:13:

sincanda benimde annemgiller var
bende yakın sayılırım oraya
pasta börek zaten hazırda hanım ablacım:13:

Annengillere desen şu garip anarşik arkadaşlara arada çay pasta filan yapıp getirse sevaba girer :13:
Benşmkiler gerçi oraya uzak başka semtteler olsun arada gelirler artık

Annengillere desen şu garip anarşik arkadaşlara arada çay pasta filan yapıp getirse sevaba girer :13:
Benşmkiler gerçi oraya uzak başka semtteler olsun arada gelirler artık

ahhh çilekeş anam dediydi bana uslu dur diye ..80 lerde çok çekmiş anneciğim bak insanları topluyorlar sosyal medyadaki paylaşımlardan senide alırlar dediydii kadınceğiz şok olcak yemez yedirir artık bizi anneciğim

Anneye sonsuz hürmetler benden

O zaman bu bilgi bende var mıyımdır acaba diye yazdıklarını kontrol etmeye başlayanlara gelsin. Kontrol etmeniz gereken sadece Kasım'ın 1inden Aralığın 30'una kadar olan giriler. Daha öncekiler geçerli sayılamaz. Şaka maka bana yaradı bu olay ders notlarımı gözden geçirmeye başladım.

Ciğerci önünde dolanan kedilere döndük

İsimler yok ortada ama ısrarla burda dolanıyoruz,

Başka konulara bakasım gelmiyo benim,heyecan yaptım ya

ben bu 17 kişinin aynı düşünceye sahip kimseler olduğu kanısındayım karşıt görüşler birlikte listeye girmişse ben görüşmek istemiyorum o zaman

ya isimler acıklansın yada hangı topıkten şikayet gelmiş o soylensın ona göre ya kapı öunde yada aşşağı posta kutusunun dibinde beklıycem yea

Kamera şakası olma ihtimali var mı ki ?

Öyleyse çok gülerim be

Acayip moda girdim çünkü,savcı,gözaltı falan

İşin kötü yanı gezi olaylarında kocam beni tehdit ettiydi ''gözaltına alınırsan gelip seni kurtarmaya falan çalışmam,rahat dur '' diye

Avukat tutup gönderenim bile olmıycak benim

Liste yaptım...

MonaLiisa
Rengina
kadesa
AngryPenguin
Medcezir
Rosemarys_Baby
ttg
elifcino
okypete
dansmarue
HanımKelesimiGetir
TariElensar
themia1990
soufly_eu
chess

Kim kaldı ?

themis1990 yanlız bir yazım hatası olmuşşüpheliler arasında olabilirim yani tahminlere göre

ben bu 17 kişinin aynı düşünceye sahip kimseler olduğu kanısındayım karşıt görüşler birlikte listeye girmişse ben görüşmek istemiyorum o zaman

valla hacı, görüş olarak baktığımda karşıt görüşle de pekala görüşürüm yani, onlarla da kader birliği yapcaz sonuçta :)) ben görüş olarak değil, sadece kişilik olarak baktım.

Bende buu yüzden hep uzak kaldım siyasetten
Düşünce ve fikir özgürlüğü olmadığından ötürü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…