• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
80 ceza puanı olanlara sözlü uyarı
90 ceza puanı alanlara yazılı uyarı
100 ceza puanı alanlara tasdiknameyle uzaklaştırma :1:

tasdiknameyle birlikte kendinize uygun bi mapıs damı bulabiliteniz var :ssz:

mapıs tercihlerimiz açılmıştır, hangi mapısa gireceğiniz yapılacak yeterlilik sınavı artı mülakatla belirlenecek olup, tercih sıralamanız da göz önünde bulundurulacaktır. :))))

benim birinci tercihim silivri,

başka tercih yapmiciğim, puanım tutmazsa, seneye bi daha denerim :9:

30 pointe neresi olur sincan tercihim,anamgiller orada ziyarete gelirler :10:

kazen isimleri maille atarsan seviniriz. hazırlıklı olalım bari..
. şimdi adamları eşofmanla dfalan karşılamayalım. saygısızlık olmasın.:12::86:

Saçını tara okiiii bide parfüm tamamdır :12::12:

17 kişiyi aynı yere toplasalar bari yüzyüze görüşüp tanışma fırsatı bulurduk:27::27::1:

Edim sen pasta börekleri hazırla çay hazır nasılsa :56::56: :27::27:

17 kişiyi aynı yere toplasalar bari yüzyüze görüşüp tanışma fırsatı bulurduk:27::27::1:

yok ya hepiciğimizi bi yere koymasınlar. weis çıkar "ben kemal kılıçdaroğlu yüzünden burdayım, mağdurum da mağrurum" hiç çekemem :ssz:

Yurt dışında olanları nasıl çağıracaklar acaba ?
Aslında türkiye'ye çağıracaklarsa seve,seve o listede olmayı isterim.
Buarada ailemide görmüş olurum.

Annemin bana söyleyeceği ilk cümle:Ben seni ortalığı karıştır diyemi büyüttüm.
Türkiye bittide yurt dışımı kaldı siyaset polemiğine gireceğin.

Bilmiyoki siyasi görüşüm nötr,baştakilerin dokunulmazlığı varsa benim neden yok acaba?

O listedeki beş kişiyi gözü kapalı sayarım.........
:ssz:

Bekliyoruz kimlermiş acaba cidden merak ettim :44:

ben biliim kimin şikayet ettiğini.
noel baba....:1::1:

Ayy yazık bise sünnet ettiler onu dimi :27::27:

yok ya hepiciğimizi bi yere koymasınlar. weis çıkar "ben kemal kılıçdaroğlu yüzünden burdayım, mağdurum da mağrurum" hiç çekemem :ssz:

:27::27::27::27::27::27::27::27:

30 pointe neresi olur sincan tercihim,anamgiller orada ziyarete gelirler :10:

Saçını tara okiiii bide parfüm tamamdır :12::12:

Edim sen pasta börekleri hazırla çay hazır nasılsa :56::56: :27::27:

sincanda benimde annemgiller var:52::52::52::1::1:
bende yakın sayılırım oraya :32::32:
pasta börek zaten hazırda hanım ablacım:13:

sincanda benimde annemgiller var:52::52::52::1::1:
bende yakın sayılırım oraya :32::32:
pasta börek zaten hazırda hanım ablacım:13:

Annengillere desen şu garip anarşik arkadaşlara arada çay pasta filan yapıp getirse sevaba girer :13:
Benşmkiler gerçi oraya uzak başka semtteler olsun arada gelirler artık :10::10:

Bekliyoruz kimlermiş acaba cidden merak ettim :44:

Başta ben kendimi ilk sırada görüyorum,psikolojıkmen galiba.
Aslında fazla takılma bu topiğe ama birkaçtane alaylı cümlelerim olmuştur.

1:cmrmduru

Bide kişileri yazarak ceza almıyayım.bu arada yazayım derken ocaktaki kahvemi taşırdım.... :ssz:

Annengillere desen şu garip anarşik arkadaşlara arada çay pasta filan yapıp getirse sevaba girer :13:
Benşmkiler gerçi oraya uzak başka semtteler olsun arada gelirler artık :10::10:

ahhh çilekeş anam dediydi bana uslu dur diye ..80 lerde çok çekmiş anneciğim bak insanları topluyorlar sosyal medyadaki paylaşımlardan senide alırlar dediydii kadınceğiz şok olcak :1::1: yemez yedirir artık bizi anneciğim :5::5::6::6::6::51::51::1:

ahhh çilekeş anam dediydi bana uslu dur diye ..80 lerde çok çekmiş anneciğim bak insanları topluyorlar sosyal medyadaki paylaşımlardan senide alırlar dediydii kadınceğiz şok olcak :1::1: yemez yedirir artık bizi anneciğim :5::5::6::6::6::51::51::1:

Anneye sonsuz hürmetler benden :42::42:

O zaman bu bilgi bende var mıyımdır acaba diye yazdıklarını kontrol etmeye başlayanlara gelsin. Kontrol etmeniz gereken sadece Kasım'ın 1inden Aralığın 30'una kadar olan giriler. Daha öncekiler geçerli sayılamaz. Şaka maka bana yaradı bu olay ders notlarımı gözden geçirmeye başladım.

Ciğerci önünde dolanan kedilere döndük:9:

İsimler yok ortada ama ısrarla burda dolanıyoruz,:27:

Başka konulara bakasım gelmiyo benim,heyecan yaptım ya:27:

Tanışmaya fırsat olmaz,tartışma kaldığı yerden devam eder orda'da

Ayrıca şunuda yazmadan geçemiycem,kişiler yazdıklarından sorumlu siteye ceza veya kapatma gelirse çok saçma olur.
Okadar bayanın yazıklarını takip etmek site görevlileri için çok zor olsa gerek.

ben bu 17 kişinin aynı düşünceye sahip kimseler olduğu kanısındayım karşıt görüşler birlikte listeye girmişse ben görüşmek istemiyorum o zaman:1::1::1:

ya isimler acıklansın yada hangı topıkten şikayet gelmiş o soylensın ona göre ya kapı öunde yada aşşağı posta kutusunun dibinde beklıycem yea:27::27:

Kamera şakası olma ihtimali var mı ki ? :5::14:

Öyleyse çok gülerim be:9::9:

Acayip moda girdim çünkü,savcı,gözaltı falan:27:

İşin kötü yanı gezi olaylarında kocam beni tehdit ettiydi ''gözaltına alınırsan gelip seni kurtarmaya falan çalışmam,rahat dur '' diye:25:

Avukat tutup gönderenim bile olmıycak benim:14:

Liste yaptım...:6:

MonaLiisa
Rengina
kadesa
AngryPenguin
Medcezir
Rosemarys_Baby
ttg
elifcino
okypete
dansmarue
HanımKelesimiGetir
TariElensar
themia1990
soufly_eu
chess

Kim kaldı ?:ssz::ssz:

themis1990 yanlız bir yazım hatası olmuş:27:şüpheliler arasında olabilirim yani tahminlere göre

ben bu 17 kişinin aynı düşünceye sahip kimseler olduğu kanısındayım karşıt görüşler birlikte listeye girmişse ben görüşmek istemiyorum o zaman:1::1::1:

valla hacı, görüş olarak baktığımda karşıt görüşle de pekala görüşürüm yani, onlarla da kader birliği yapcaz sonuçta :)) ben görüş olarak değil, sadece kişilik olarak baktım.

Bende buu yüzden hep uzak kaldım siyasetten:ssz:
Düşünce ve fikir özgürlüğü olmadığından ötürü...

Back
X