- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.078
- 898
- Konu Sahibi siluet1989
-
Ben de istiyorum . İsim soyleyebılır mıyım?Damar demir dumur demre ooo neler neler var emin olmaliydim
harika yorumlamissiniz aradigim bilgi bu resmen cok merak ediyorum benim icinde bi yorum yapabilirmisiniz soyadımız Koç..Kızım olacak muhtemelen Eda düşünüyoruz gibi..nasıl bu ismin enerjisi acaba..bir dr oğlumun adı egemen onu da yorumlarmisiniz rica etsemIslamda olan ebcet hesabinin anadoluya uyarlanmis halidir bu hesap. Dinden uzak degildir. Kader tayinu yapmaz. Tamamen kişilik ozelliklerini anlatir.
Tesekkur ederim guzel dusuncelerinuz icin. ❤ Ikinci isim de eklemenizi oneriyorum. Eda Koç olarak varlik indigo çocuk olarak görünüyor. Ancak ismin harfleri az sayida oldugu icin birkaç çakrada boşluk çıktı. Bu çakra harflerini grup grup yazayim. En az 1 harf olmak sartiyla her gruptan harf seçerek ikinci bir isim daha belirleyin. "Gğpy" "hz" "ıir" baska harfler de ekleyebilirsiniz tabi. Ama bu gruplardan en az 1 harf olmak sartiyla bir isim seçerseniz varlik hayatina hicbir borç olmadan başlar. Borçla baslamasi demek o çakradaki meziyetleri yerine getirmek zorunda olmasi demek. Yerine getirirse ancak indigo çocuk ozelliklerini tasiyabiliyor.harika yorumlamissiniz aradigim bilgi bu resmen cok merak ediyorum benim icinde bi yorum yapabilirmisiniz soyadımız Koç..Kızım olacak muhtemelen Eda düşünüyoruz gibi..nasıl bu ismin enerjisi acaba..bir dr oğlumun adı egemen onu da yorumlarmisiniz rica etsem
Tabii herkes isim sorabilir ben keyifle yapıyorum. Tam ad soyad seklinde alabilir miyim?Ben de istiyorum . İsim soyleyebılır mıyım?
benim eşimin eski kız arkadaşının adı olmasındaSimay eşimin eski sevgilisinin adı. Nolur koymaya
cokk tesekkur ederimm yorumunuz icin..bu sekilde isim bulmak cok zor yalniz. bulmaca gibi olduTesekkur ederim guzel dusuncelerinuz icin. ❤ Ikinci isim de eklemenizi oneriyorum. Eda Koç olarak varlik indigo çocuk olarak görünüyor. Ancak ismin harfleri az sayida oldugu icin birkaç çakrada boşluk çıktı. Bu çakra harflerini grup grup yazayim. En az 1 harf olmak sartiyla her gruptan harf seçerek ikinci bir isim daha belirleyin. "Gğpy" "hz" "ıir" baska harfler de ekleyebilirsiniz tabi. Ama bu gruplardan en az 1 harf olmak sartiyla bir isim seçerseniz varlik hayatina hicbir borç olmadan başlar. Borçla baslamasi demek o çakradaki meziyetleri yerine getirmek zorunda olmasi demek. Yerine getirirse ancak indigo çocuk ozelliklerini tasiyabiliyor.
Umay Gökçe Koçcokk tesekkur ederimm yorumunuz icin..bu sekilde isim bulmak cok zor yalniz. bulmaca gibi oldudirekt isim söyleseniz ne güzel olur koç'a uyumlu
Niye kendiniziSimay eşimin eski sevgilisinin adı. Nolur koymaya
Isyerse iz ozelden yazin daha kolay anlasiriz.cokk tesekkur ederimm yorumunuz icin..bu sekilde isim bulmak cok zor yalniz. bulmaca gibi oldudirekt isim söyleseniz ne güzel olur koç'a uyumlu
Bu da indigo olacak o zaman kalimerooUmay Gökçe Koçeğer kızım olursa istediğim iki isimden biri... Paylaşayım dedim belki birinden biri hoş gelir:)
teşekkür ederim ankete katıldınız mı ??Ikisi de çok şeker. Simay bi tık fazla bence ☺
Hehhhe o zaman karı koca isimlerde pek başarılızBu da indigo olacak o zaman kalimeroo
Indigo her zaman iyi olmayabilir bagimliliklara dikkat edilmeli varliga agir gelebilir. Borclar odenmeden indigo meziyetlerine sahip olunmuyor.Hehhhe o zaman karı koca isimlerde pek başarılız
Birinden biri degil ikiside bayildigim isimlerden ozellikle Gökce favorimdi fakat kuzenim koyunca vazgecmek zorunda kaldımUmay Gökçe Koçeğer kızım olursa istediğim iki isimden biri... Paylaşayım dedim belki birinden biri hoş gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?