SİMAY mı? AYSİMA mı ?

SİMAY mı AYSİMA mı?

• SİMAY

OY: 55 64,7%
  • AYSİMA

OY: 30 35,3%

• Ankete Katılan
    85
iki isim olmalı diyorsunuz.bunu düşüneceğim çok teşekkür ederim

iki isim olmalı diyorsunuz.bunu düşüneceğim çok teşekkür ederim
Aysima demir olarak cok fazla eksik harfler cikti. Yani indigo çocuk meziyetlerini tasiyabilmesi icin bunlarin eksik cikmamasi lazim. Isterseniz aysima yerine baska bir ad düşünün. Isterseniz de simdi size gruplayacagim harflerden her gruptan 1 harf seçmek kaydiyla bir isim bulun. Ne kadar mumkunse tabii. "Bkt" "cçLuü" "gğpz" "h" her gruptan bir harf kullanarak bir isim bulursanız tekrar bir yasam yolu hesaplanir. Bu sekilde aysima demir seklinde bir isim varlığa zorluklar vercektir. Bir kere sen ve biz duygusu olmayacak. Bunlar tamamen boş. Bunlar cok onemli çakralar.

Karaca savran olan isim varliga ciddi zorluklar verir. Etrafina da çünkü tamaman a harfi ile bir isim bu. Ve bu da varligin çok fazla ben dedigi bencillige dönüşecek boyutta oldugunu gosteriyor. Cok fazla eksik çıktı. Ikinci isim düşünün derim hatta ben olsam bu kadar a harfu içeren bir isim vermezdim

Aslan savran olarak da varlik ayni sekilde ben duygusuna sahip. Bir suru borçlari var bu isimle. Çok onemlo bir isim degilse bunu da degistirmenizi farkli harfler iceren bir isim vermenizi oneririm.
Siz harikasiniz ya tebrik ediyorum ne guzel seylerle ilgileniyorsunuz. Bizim soyadimizda ie var. Nasil olur

Teşekkür ederim iki isim içinde

Aslan savran olarak da varlik ayni sekilde ben duygusuna sahip. Bir suru borçlari var bu isimle. Çok onemlo bir isim degilse bunu da degistirmenizi farkli harfler iceren bir isim vermenizi oneririm.
Mesela kiz da ece erkekte aslan istiyorum. Hastasiyim. Soyadimiz simsek. Yorumlarmisiniz

simay demir peki ? sonucu nasıl

ben ilk kızımda böyle bir konu duymamıştım adına duru koydum direk kötümü ettim kaderinimi etkiliyor

simay demir peki ? sonucu nasıl
Aysimanin eksiklerine gore bunun eksikleri daha azn simay demir olarak yaşam yolu aile degerlerine bagli mutlak sevgi sahibi sorumluluk sahibi bir insan. Sen demeyi senin demeyi karsisindakinin de var olduğunu hesaba katmayi bilmiyor. Biz demeyi de bilmiyor. Bireysel ifade ve tasarimcilik çakrasi da boş. Bir de finans yonetim mal mulk siyaset yöneticilik çakrası boş. Simdi söyleyecegim harflerden her gruptan bir harf secerek ikinci isim bulursaniz boşluklar dolar. O zaman yasam yolu tekrae hesaplanir. ""Bkt" "cçLuü" "hz" her gruptan 1 tane secmeniz yeterlidir. 2 de olabilir ama en az 1 .

ben ilk kızımda böyle bir konu duymamıştım adına duru koydum direk kötümü ettim kaderinimi etkiliyor
Hayir onu da hesaplari eksikler varsa o yonde bir yonlendirme ile tamamlanabilir. Mesela diyelim tasarim konusunda eksikler var. Bir kursa yazdirirsunuz. O zaman o eksik hemen dolar ve boşken sonradan dolan çakra hepsinden daha değerlidir. ❤

Mesela kiz da ece erkekte aslan istiyorum. Hastasiyim. Soyadimiz simsek. Yorumlarmisiniz
Ece simsek yasam yolu olarak aile degerlerine bagli mutlak sevgi sahibi sorumluluk sahini bir varlik. Sadece 2 cakrada borcu var. Arastirma inceleme ve mal mulk siyaset cakrasinda. Her gruptan en az bir tane olacak sekilde "gğpy" "hz" bir isim vermenizi oneriyorum. Yalniz sesli harf olarak e kullanmayin. O fazlaca var. Aslan simsek olatak da varlik çok yogun sekilde ben duygusuna sahip. Çok fazla yogun bu. Bu isim onu zorlar. Degistirmenizi oneririm

Duru demir indigo bir cocuk ancak bunun meziyetlerinden faydalanabilmesi icin yonlendirmeniz gereken seyler var. Bir kere en oneisi ozguven duygusu benliginin farkindalik.onu her zaman desteklemeniz yaratıcılığını genisletmeniz gerek. Karsisindakini de dusunen bir birey olmasini sağlamalisiniz. Anaçlik hissi olusturmali. Bir hayvab sahiplenip yaşina goresorumluluklar verebilir bu duyguyu gelistirenilirsiniz. Duru cok sabirli bir cocuk cikti. Yasini bilmiyorum ama burada oyle görünüyor. Aile degerleri ve mutlak sevgi üzerine geliştirilmesi gerekior sorumluluk verin yaşına göre. Bunlar icin kitaplar var. Mutlaka okuyun 2 yasinda cocuklara bile muffakta banyoda degisik sorumluluklara sahip olmalılar. Yaslarina gore tabii. Onu araştırmaya yonlendirin. Merak duygusunu perçinleyin. Ama faydasina olan konularda yapin bunu. Bir de yoneticilik konusunda desteklemeniz gerek. Mesela zaman zaman ev ile ilgili konularda tamamen onun yonetiminde olabilirsiniz. Adil davranmasi gerektiğini ogreterek hepinizin tabaklarina esit yemekler koyabilir mesela. Ya da daha uzman kisiler bunlarla ilgilo seyleryazmislardir onlara bakabilirsiniz. Butun bunlari yaparsaniz hicbir sorun yasamaz uzulmeyin korkmayin her sey elimizde

içim rahatladı 4 yaşında.bahsettiğiniz konuların bir çoğunu uyguluyorum.çocuk gelişimi okumuştum liseyi.2 yaşından beri kesintisiz masal okuyor,etkinlik yapıyoruz.her konuda fikrine danışıyorum.paylaşmayı biliyor.sosyal yetiştirdim.extra olarak dans ve mutfak kursuna gidiyor.ilerleyen süreçte ingilizce,matematik kursu düşünüyorum.daha neler yapabilirim onun için zaman gösterecek.bu arada saza merakı var babası biraz daha büyümesini bekliyor öğretmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…