• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİMAY mı? AYSİMA mı ?

SİMAY mı AYSİMA mı?

• SİMAY

OY: 55 64,7%
  • AYSİMA

OY: 30 35,3%

• Ankete Katılan
    85
Indigo her zaman iyi olmayabilir bagimliliklara dikkat edilmeli varliga agir gelebilir. Borclar odenmeden indigo meziyetlerine sahip olunmuyor.
[/QUO
Birinden biri degil ikiside bayildigim isimlerden ozellikle Gökce favorimdi fakat kuzenim koyunca vazgecmek zorunda kaldım :KK43: umay esim hic sıcak bakmadı Eda diye tutturdu bu ara 🤷‍♀️
Erkekler nedense Umay ismini sevmiyor gibi:/ ben de eşime zorla alıştıstirdim:) eda neden peki🤔 güzel isim tabi ama ne bileyim 😁 minicik, küçücük 😁 gülnihal koysun bari😁

Erkekler nedense Umay ismini sevmiyor gibi:/ ben de eşime zorla alıştıstirdim:) eda neden peki🤔 güzel isim tabi ama ne bileyim 😁 minicik, küçücük 😁 gülnihal koysun bari😁
Eda Koç ikiside 3 harfliymiş birbirine uygunmuş ..oglum egemen onun ilk harfinede uygunmus..klasik ama.eskimeyen bir isimmis bla bla ondan takti edaya ne desem begenmiyo simdi..isin kotusu edayi aklina ben soktum ama suan bana hoş gelmiyor bu sefer de adam vazgecmiyor ..girdim bi cenderenin icine 😂😂😂

Ben de kızım olsaydı simay ismini düşünüyordum oyumu simaydan yana kullandım.. ama bizimki erkek😂

Back