- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 42
- Konu Sahibi siluet1989
-
Konunuzu isgal etmiş gibi olduk kusura bakmayin..ben anketi Simaydan yana kullandimteşekkür ederim ankete katıldınız mı ??
Indigo her zaman iyi olmayabilir bagimliliklara dikkat edilmeli varliga agir gelebilir. Borclar odenmeden indigo meziyetlerine sahip olunmuyor.
[/QUO
Erkekler nedense Umay ismini sevmiyor gibi:/ ben de eşime zorla alıştıstirdim:) eda neden pekiBirinden biri degil ikiside bayildigim isimlerden ozellikle Gökce favorimdi fakat kuzenim koyunca vazgecmek zorunda kaldımumay esim hic sıcak bakmadı Eda diye tutturdu bu ara
Eda Koç ikiside 3 harfliymiş birbirine uygunmuş ..oglum egemen onun ilk harfinede uygunmus..klasik ama.eskimeyen bir isimmis bla bla ondan takti edaya ne desem begenmiyo simdi..isin kotusu edayi aklina ben soktum ama suan bana hoş gelmiyor bu sefer de adam vazgecmiyor ..girdim bi cenderenin icineErkekler nedense Umay ismini sevmiyor gibi:/ ben de eşime zorla alıştıstirdim:) eda neden pekigüzel isim tabi ama ne bileyim minicik, küçücük gülnihal koysun bari
est. olurmu öyle şey.çok teşekkür ederimKonunuzu isgal etmiş gibi olduk kusura bakmayin..ben anketi Simaydan yana kullandim
Merhaba..Yazdiklariniz ilgimi çok çekti.İpek Güler ismini yorumlar mısınız acaba??Tabii herkes isim sorabilir ben keyifle yapıyorum. Tam ad soyad seklinde alabilir miyim?
Ozelden yazabilir misiniz?Merhaba..Yazdiklariniz ilgimi çok çekti.İpek Güler ismini yorumlar mısınız acaba??
Ozelden yazabilir misiniz?
Ozelden tam ad ve soyad seklinde gonderirseniz yorumlarim. Sadece isim yorumlanmiyorDaha önce alinti yapmamissim o yüzden tekrar yaziyorum. Sinem ismini yorumlaya bilirmisiniz? :)
lotus isim konusunda hala kararsızız.eşim gökçe,ben simay yada yaren olabilir diye bakıyorum yorumlasan hangisi daha güzel. ilk kuzumun adı duruOzelden tam ad ve soyad seklinde gonderirseniz yorumlarim. Sadece isim yorumlanmiyor
Soy isim de gerekiyor. Tam ad ve soyadini ozelden yazarsaniz musait bir zamanda cevap vereceğim.lotus isim konusunda hala kararsızız.eşim gökçe,ben simay yada yaren olabilir diye bakıyorum yorumlasan hangisi daha güzel. ilk kuzumun adı duru
umay eşimin yeğeninin adı. gökçe ismini eşim ve kızım beğeniyor aslında bana sert geliyor nedenseBu da indigo olacak o zaman kalimeroo
ekimde doğacak kızım için iki isim arasında kaldım hangisi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?