• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİMAY mı? AYSİMA mı ?

SİMAY mı AYSİMA mı?

• SİMAY

OY: 55 64,7%
  • AYSİMA

OY: 30 35,3%

• Ankete Katılan
    85
içim rahatladı 4 yaşında.bahsettiğiniz konuların bir çoğunu uyguluyorum.çocuk gelişimi okumuştum liseyi.2 yaşından beri kesintisiz masal okuyor,etkinlik yapıyoruz.her konuda fikrine danışıyorum.paylaşmayı biliyor.sosyal yetiştirdim.extra olarak dans ve mutfak kursuna gidiyor.ilerleyen süreçte ingilizce,matematik kursu düşünüyorum.daha neler yapabilirim onun için zaman gösterecek.bu arada saza merakı var babası biraz daha büyümesini bekliyor öğretmek için 🙏
Siz harika bir annesiniz. Çoktan saydıklarımın yeri dolmus bile. Hiç üzülmeyin. Bir hayvan sahiplenmenizi bu anaçlik duygusunu ona yaşatmaniz da gerekiyor. Belki kardeşiyle yasar bunu bilemiyorum. Duruma gore annesi olarak en iyisine karar vereceginize eminim❤

Siz harika bir annesiniz. Çoktan saydıklarımın yeri dolmus bile. Hiç üzülmeyin. Bir hayvan sahiplenmenizi bu anaçlik duygusunu ona yaşatmaniz da gerekiyor. Belki kardeşiyle yasar bunu bilemiyorum. Duruma gore annesi olarak en iyisine karar vereceginize eminim❤
düşünceniz için çok teşekkür ederim ☺️ hayvan sahiplenmedik ama sokaktaki hayvanlara şu süreçte bile süt vs veriyoruz kızımla.bahçemiz var küçük çaplı,babannesi ile ekip biçiyorlar onuda🙏

düşünceniz için çok teşekkür ederim ☺ hayvan sahiplenmedik ama sokaktaki hayvanlara şu süreçte bile süt vs veriyoruz kızımla.bahçemiz var küçük çaplı,babannesi ile ekip biçiyorlar onuda🙏
2. Çakrayi doldurmak icin anaçlik duygusunu hissetmesi gerekiyor da. Kardeşle de saglanabilir bu belki. Yaslari yakin ya. Daima sevgiyle bahsedin kardesinden. Onu ozlesin. Kimsenin kiskanclik tohumu ekmesine izin vermeyin. Büyüklerimiz bilmiyor yapiyorlar engel olun buna. Dogdugunda da sevgiyle kucaklasin ki hel sevgiyle büyüsünler. Ablalik etsin anaclik duygusu kazansin.

Kader Allah'in takdiri, dilemesi demek. Isimle ne alakası var ya? Duyduğumuz herşeyi hemen kalbimize indirmeyelim.
Islamda olan ebcet hesabinin anadoluya uyarlanmis halidir bu hesap. Dinden uzak degildir. Kader tayinu yapmaz. Tamamen kişilik ozelliklerini anlatir.

Islamda olan ebcet hesabinin anadoluya uyarlanmis halidir bu hesap. Dinden uzak degildir. Kader tayinu yapmaz. Tamamen kişilik ozelliklerini anlatir.
Isim eğer insanın kişiliğini etkilemiş olsaydı Muhammed Allâh'ın yaratmış olduğu en üstün varlıktır, Allah ondan daha üstün kimseyi yaratmadı bu durumda Muhammed ismini taşıyanların hepsi çok üstün kimseler olmalıydı. Ama görüyoruz muhammed ismini taşıyan ne pislikler var..

Isim eğer insanın kişiliğini etkilemiş olsaydı Muhammed Allâh'ın yaratmış olduğu en üstün varlıktır, Allah ondan daha üstün kimseyi yaratmadı bu durumda Muhammed ismini taşıyanların hepsi çok üstün kimseler olmalıydı. Ama görüyoruz muhammed ismini taşıyan ne pislikler var..
Eksik bilgi sizi boyle bir inanca sürüklüyor ne yazik ki. Bir de inanmamaya odaklisiniz ne yapsam yaramaz ama yine de anlatayım. Sadece isim degil soy isim de bu hesaba dahil. Dogum tarihi de dahil. Sadece Türkiye Cumhuriyeti devletinde 1923 yilindan sonra dogan bireyler icin hesaplanabilir. Hz muhammedin hesabi ebcet ile yapılır. Onun Alimleri hesabini yapmıştır. Ben bilmem bilmediğim seye de karisnayi sevmem. Bu hesap yaşam yolunda nelerin tamamlanmasi gerektiğini gosterir. Varligin bir odevidir. Saydiklarimin hicbiri de gunah degildir. Saygi sevgi anaclik bilgelik merhamet gibi seyler soyluyorum tamamlanmasi gerekenler icinde. Bunlar gunah degil. Isterseniz adinizi ve soyadınızı soyleyin sizinkini de hesaplayayim yanlışsa yanlis dersiniz ve inanmamaya devam edersiniz.

Eksik bilgi sizi boyle bir inanca sürüklüyor ne yazik ki. Bir de inanmamaya odaklisiniz ne yapsam yaramaz ama yine de anlatayım. Sadece isim degil soy isim de bu hesaba dahil. Dogum tarihi de dahil. Sadece Türkiye Cumhuriyeti devletinde 1923 yilindan sonra dogan bireyler icin hesaplanabilir. Hz muhammedin hesabi ebcet ile yapılır. Onun Alimleri hesabini yapmıştır. Ben bilmem bilmediğim seye de karisnayi sevmem. Bu hesap yaşam yolunda nelerin tamamlanmasi gerektiğini gosterir. Varligin bir odevidir. Saydiklarimin hicbiri de gunah degildir. Saygi sevgi anaclik bilgelik merhamet gibi seyler soyluyorum tamamlanmasi gerekenler icinde. Bunlar gunah degil. Isterseniz adinizi ve soyadınızı soyleyin sizinkini de hesaplayayim yanlışsa yanlis dersiniz ve inanmamaya devam edersiniz.
Islamda ebcet diye birşey yok, bu tamamen uydurmadır. Isim meselesinde de kişinin velisi tarafından konuluyor, bu durumda kişinin özellikleri şansa mi kaldı yani? Kesinlikle kisinin ozellikleri sansa bagli değildir, bu adaletsizliktir ve Allah'in sıfatlarına terstir.

Ben kesinlikle birşeyleri araştırmadan yorum yapmam, asla ön yargılı bir insanda değilim. Amacım asla tartışmakta değil, sadece hak olanı söyleyip batıldan uyarmakti🖐

Back