Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Merhaba, bende takipteyim kullanan arkadaslar sonuclarini duzenli olarak paylasirlarsa cok sevinirim bende kullanmayi dusunuyorum. :)

Kızlar ben uzun araştırmalar sonucunda remington ıpl 65000 Atış aldım, bugün geldi, şuna hastayım biter bitmez başlayacağım, önce genitalde uygulanmaz dediler ama işi bilen bi arkadaşım kullanabilirsin dedi, en azından üst bölgelerde , yüzümde de sorun var bi ara lazere diod gitmiştim memnundum ama bitti demişken 1,5 yıl sonra yeniden horltladılar, ben lazere para yağdırmaktan bıktım, hele biryerden kötü kaIk yedim sinir oldum hem utanıyorum hem paramdan oluyorum hem sorunum çözülmüyor,, eeee o zaman neden paramla rezil olayım dedim, uygulamadan sonra yazıcam size, kesin çözüm değil ama en azından 3 seans parasına aldım bu aleti, yıllarca evimde kullanabilirim, kartuşu Değişiyor , şarj olayı yok fişli ..

Bende almayi dusunuyorum, konuyu takipteyim alinan sonuclara gore kesin karar vericem..

Silkn glide nasil acaba tam olarak kullanan arkadaslar

Reklamlardaki 599 tl diyordu kizlar kafam karisti :) biride su iyi desin de alayim 1000 tlyi gozden cikardim denemek icinde o kadar para verilmez yazik gunah

Benimde bugün geliyor ürünü alırken çok sabırsız davrandım umarım değer :)

sinan.aksoy@silkn.com.tr deki yetkili arkadaşa genital bölge uygulaması hakkında bir mail atmıştım geri dönüşü aynen şu şekildedir.
Merhaba,

Öncelikle Silk’n’e göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederim.

Genital bölgede kullanım bize de oldukça sık gelen bir soru. Kullanma kitapçığında kullanılmaması gerektiği belirtilmiştir. Ayrıca satış noktalarında verdiğimiz eğitimlerde bu bilginin de tüketicimizle paylaşılması gerektiğini belirttik.

Firmamız bu ürünü henüz genital bölgede test etmediği için olası bir nahoş durumla karşılaşmamak için böyle bir ibare eklemiştir. Kutumuzun dışında da görebileceğiniz gibi uygulanabilir bölgelerde genital bölge yer almamıştır.

Bu uyarıları yaptıktan sonra takdir tabiki her zaman müşterinindir.

Saygılarımla,
Tesekkurler bilgilendirdigin icin evet uygulamada dogabilecek zararlari karsilayamazlar tabi ondan neyse insallah kimseye bisey olmaz yani (:

geçen gün tchibo da bu ürünü 150.000 ışınlı olanını 499 tl ye gördüm tchibo silk'n-glide
netteki sayfasında tükenmiş görünüyor ama satış noktasında vardı

Takipteyim bende cok sabirsizlaniyorum almak icin ama ilk once sonuclari gormek istiyorum :) en iyisi silkn glide deniliyor ipl degil hpl teknilojisiymis yani tuyler gittikten sonra tekrar cikmazmis.

Evet arastirarak alin simdi acele edince malesef 250 tl zarar ettim ya iste ):

arkadaşlar merhaba ben silk'n glide 150000 i yüz bölgemiçin istiyorum fakat kafamı karıştıran bir soru var kullanmadan önce cihazı o bölgeyi jiletmemem gerektiğini öğrendim. yüzüm jiletlediğimde daha da çoğalmaz mı tüyler,birde faladan onlar eklenicek nasıl oluyor jilet çoğaltırmı olan kılları beni bilgilendirebilicek bir akadaş varmı ? cvplarınızı bekliyorum lütfen .

Kızlar , silk'n glide tek model mi yoksa farklı modelleri mi var ?
İnternette bir sitede 500 , birinde 700 , bir diğerinde 900 TL . Bu kadar fiyat farkları normal mi ?

Kızlar , silk'n glide tek model mi yoksa farklı modelleri mi var ?
İnternette bir sitede 500 , birinde 700 , bir diğerinde 900 TL . Bu kadar fiyat farkları normal mi ?
Ben reklam fiatindan aldim ama kampanyalilar daha uygun az rakam yok yani 900tl olan 700tl aynisi siteden kontrol ettim.guzel hir ürün yani tavsiye ederim

Back