Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

valla aynı sekilde jilet yapmış gibi cıkıyo benim uc oldu hala aynı bakalım 4 den sonra ne olcak her seferinde jilet yapıyosun

valla bununla ilgili bişi yazmıyo içinde ama tavsıyem pamuga kolonya dök ve sıl kuruyana kadarda bekle

İçinde şey yazıyor. Özel formülü elektronik cihaz temizleyici ile temizleyin ama nete der baktım yok.. Siz kolonya ile temizleyince sorun olmuyorsa ben de öyle yapayim

Sakın diyorum arkadaşlar. Bu ürünü aralık 2014te edindim. Hiç bir faydası yok. Zararı var kısalttığım için daha gür çıkmaya başladı. 500lüğünü almıştım bir de.

Sakın diyorum arkadaşlar. Bu ürünü aralık 2014te edindim. Hiç bir faydası yok. Zararı var kısalttığım için daha gür çıkmaya başladı. 500lüğünü almıştım bir de.
Size faydası olmamış. Belki kıl yapınızdan hormonlarınızdan belki ten renginden. Kullananların büyük kısmı kılları bitirsin diye almadı zaten bu aleti, çıkmayı geciktirsin diyenler çoğunlukta, şahsen ben de öyle düşünüyorum ki, o konuda çok başarılı. 2 ay oldu alalı. Kollarımda kıl kökleri dursa da artık uzamıyorlar, dokununca pürüzsüzlüğü hissediyorum büyük oranda. Bacaklarımın alt kısımlarında kıl köklerini de göremiyorum. Genital bölgede pek faydasını görmedim şimdilik, o da o bölgenin biraz daha koyu renkli olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Kılın absorblaması gereken enerjiyi, cilt te absorbluyor ve kılın bu enerjiyle yanmasını engelliyor zannımca. Zaten orada hafif yanma hissetmemin sebebi de bu sanırım. Beyaz tenli olduğumdan diğer yerlerde hissetmiyorum bile. Normal epilatörle aldığımda haftasına çıkan bacaklarımda kıllar, jiletle ya da traş makinesiyle arada bir kısaltmama rağmen yakından bakmayınca görülmüyorlar bile. Çıkan yerlere dokununca ve dikkatli bakınca pürüzü görebiliyorsunuz. Bu aletin 500 lüğü var mı ki? Eğer öyleyse 2 seansta bitmiştir zaten, sonrasında devam etmediğiniz için de fayda görememiş olabilirsiniz. Bu aleti kullandığım süre içinde bu şekilde olacaksa, yani kullandığım süre boyunca çıkmayacaksa, yavaş uzayacaksa yani, her 10 günde 2 haftada bir saatlerimi epilasyona, ağdaya ayırmayacaksam sadece 15 dakika yaptığım atışla kılları görünmez hale getireceksem ve bu aleti en az 3-5 sene kullanacaksam bu paraya değeceğini düşünüyorum. Zira normal epilatörlerin de ömrü o kadar ve onlar da bitirmiyor zaten kılları, aksine uğraştırıyor, can acıtıyor. Atış sayısı bitince kıllarım bitmediyse, ve aynı hızda uzamaya devam ederlerse de yenisini alırım zaten, onu da kullanırım 3-5 sene. ağdayla uğraşmamak büyük rahatlık.

Tecrübelerini paylaştığın için sağol bende bu aleti araştırıyorum.çok pahalı o yüzden korkuyorum alırımda işe yaramazsa diye ama belliki işe yarıyor yoksa bu kadar farklı ülkede satışı olmazdı.Kullanalardan anladığım kadarı ile tüyleri ilk önce sersemlettiriyor sonrada azaltıyor.Epilasyon cihazları çok acıtıyor ağda ise acısı bir yana cilt ve damar dokusuna çok zarar veriyormuş.Almak mantıklı gözüküyor.

2 aydır aldığımdan pişman olmadım, ne var ki esasen genital bölge için almıştım orada pek fayda görmedim, kollar bacaklar için iyi bir alet. Eğer beyaz tenliyseniz hissedilmiyor bile, ten rengi koyulaştıkça hafif ısı hissi varmış. Belki koyu renk tenlerde çok işe yaramayabilir bilemiyorum. El üstümde dahi kullandım daha önce hiç kıl yokmuş gibi oldu. Ben memnun kaldım açıkçası. Ama zaman ne gösterir bilemiyorum, bu aletten umutluyum. :)

150.000 atımlık olanını 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Genitalde 4 seansta (cilt rengimin koyu renk olduğu bölgeler hariç) %30-%40 azalma oldu. Kollarıma bir kez yaptığım halde tüylerim kısmen ve daha zayıf çıktı. Yüzüme uyguladığım 4 seansta tüylerde belirgin bir azalma ve zayıflama oldu . Koltuk altımdaki tüyler 4 seans sonunda %30-40 azaldı. Genitalde bazı bölgeler haricinde tüm bölgelerde 5. seviyede atış yapıyorum

Sizin adınıza sevindim ama bende hiç bir etkisi olmadı. 150lük demek istemiştim. Benim de tenim beyaz ve hormonal sıkıntı ypk şükür. Fakat ben asla önermiyorum.. koltuk altımaltınm incecik tüylerdi uyarıldı cihaz yüzünden sanırım, iyice sert çıkıyor. Çabuk çıkıyor.

Bende almak istiyorum ama philips mi alsam bunu mu bilemedim fiyat olarak bu daha uygun geldi

Ben philips lumea aldim. Bir kac ay once. ilk iki ay dedikleri gibi 15gunde bir kullandim. Koltukalti ve bacaklarda oldukca ise yaradi. Tuy haline geldi cikan killar. Ama %70inde diyebilirim. Bazi yerlerde hic cikmamaya basladi.
Ciksa bile surekli temiz kalmanin rahatligi var. Agdanin acisini unuttum. Kollarimda kullandim. Dokulmeler ve incelmeler oldi ama bazi yerler de degisiklik var diyemem . Genel anlamda memnunum. Tuyler bitmese bile jiletle alip uzun sure unutmak guzel birsey. Agda yerine Lumea daha mantikli

bıyıklara nasıl uyguladınız kızlar ya ben bacasklarıma uyguladım 2 seans şimdilik bi şey yok
bıyıklarınızı nasıl kısalttınız

bıyıklara nasıl uyguladınız kızlar ya ben bacasklarıma uyguladım 2 seans şimdilik bi şey yok
bıyıklarınızı nasıl kısalttınız

Biyiklara tavsiye etmem cunku hepsi dokulmuyor kimisi tuy seklindr kimisi kil seklinde cikiyor. e bir de dokulme suresi var. O sureye tahammul etmek zor nihayetinde. Yuzde kullanmadim o yuzden

bu aleti almayı düşünüyorum uzun zamandır takip ediyorum gerçekten etkili mi? birde lumia ile silk n glidenin arasında ne gibi bi fark var acaba.

neden cihaz değişikliği yapıldı size peki? bilginiz var mı? bence diodla başlanıp öyle bitirilmesi gerekiyor.

Sadece diod makinaları vardı diğer cihazı sonradan aldılar sanırım onunla devam ettiler bende çok tecrübesizdim yaptırdığım zaman ve pekte sorgulamadım açıkcası ayrıcada gittiğim yer güzellik merkezi felanda değildi özel hastaneydi

3 seyans yaptim arada bir seyans atladım ve tekrar cıktıgını gördüm yanı 8 seyansa kadar devam etmezseniz cıkıyor tüylerın kökünü uyutuyor sanki düzenli yapmak şart gibi

merhaba kızlar bu ev tipi cihazlarda genital bölgede ne kadar etkili malum hepimizin ortak sıkıntısı. bende almak istiyorum ama hangi cihazı alayım karar veremedim. fiyatlar da çok ucuz olmadığı için parama da yazık olsun istemiyorum. sanki silk in fiyatı philipse göre daha uygun sanırım .

İçinde yaziyor , yumuşak bir bez ile kuru silin yahutta ekektrikli cihazlar için kullanılan temizleyiciler için silin diyot. Bende bu gün aldım direk onu okudum. Ama galiba pişman oldum lumea mı alsaydım diye

Bu arada bu ürünün atışları bitince sakın çöpe atmayın. Direkt müşteri temsilcisini arıyormuşsunuz. Onlar kargo ile kapıdan alıp ürünü , bir üst modeli ile değiştirip geri veriyormuş. Yani direkt çöp olmuyor. Sadece parça parasını veriyormuşsunuz bugün satış temsilcisi anlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…