Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Şu an ne durumdasın? Nerelere kullandın ve tüyler bitti ya da azaldı mı? % kaç civarı? Ne çok sordum
ilk iki seansımda hiçbir etki görememiştim hatta param boşuna gitti ahladım pufladım biraz daha kullanim etkisi olmazsa ürünü şikayette bulunacaktım. 3 seansımı yaptım kollarıma ve bikini bölgeme birde yüze uyguluyorm. kollarımda 3. seansta açılmalar oldu gözle görülür şekilde yüzümdede bir kaç bölgemde hiç çıkmadı hala. bikini bölgemde henüz bi ilerleme göremedim sadece biraz geç çıkıyo.. cihaz hakkında şunu söylemeliyimki ince tüylerde daha büyük etkisi var kalın tüylerde 4. seansta etkisini göstermeye başlıyo. tez canlı olanlar için söylüyorum biraz sabırlı olsunlar

Merhaba ben ocak ayindan bu yana kullaniyorum biyiklarda gozle görülür farklilik oldu ancak kol alti gibi kalin tuylerde etkili degil sanki sizde nasl oldu etkisi ben 150.000 atimligini kullaniyorum bu arada

Merhaba ben ocak ayindan bu yana kullaniyorum biyiklarda gozle görülür farklilik oldu ancak kol alti gibi kalin tuylerde etkili degil sanki sizde nasl oldu etkisi ben 150.000 atimligini kullaniyorum bu arada

bıyıklarda çıktıkça atış yapabiliyor musunuz yani her daim pürüzsüz kalıyor mu acaba? atış öncesinde illaki yüze jilet vurmaya gerek var mı?

Ozel bolge icin kullanimi varmidir merak ediyorum ?

bıyıklarda çıktıkça atış yapabiliyor musunuz yani her daim pürüzsüz kalıyor mu acaba? atış öncesinde illaki yüze jilet vurmaya gerek var mı?
İKİ HAFTADA BİR KULLANDİM URUNU BASLARDA CİKTİ JİLETLEDİM HAFTASİ DOLANA KADAR SİMDİ 4 HAFTALİK DUZENE GECTİM COK AZ CİKİYOR VE PRUSSUZ KOKLERİNDEN DOLAYİ Bİ SİYAHLİK OLURDU ONCEDEN O FALAN YOK MESELA AMA CENEDE VE KOL ALTİNDAKİ KALİN TUYLERDE YOK SİMDİLİK ETKİSİ

İKİ HAFTADA BİR KULLANDİM URUNU BASLARDA CİKTİ JİLETLEDİM HAFTASİ DOLANA KADAR SİMDİ 4 HAFTALİK DUZENE GECTİM COK AZ CİKİYOR VE PRUSSUZ KOKLERİNDEN DOLAYİ Bİ SİYAHLİK OLURDU ONCEDEN

Ozel bolge icin kullanimi varmidir merak ediyorum ?

ÖZEL BÖLGE İÇİN BEN 2 SEANSAT HİÇBİR ETKİ GÖRMEDİM. 3. seansta yer yer açılmalar oldu ben 20 günde bi uyguluyorum ondan önce uygulama yapmayın belli bi süre geçmeden yapılında tahriş ediyo yakıyo etkisi olmuyo.

şunu belirtmeliyimki ince tüylerde etkisi çabuk görölüyo. kalın tüylerde yani koltuk altı bikini bölgesinde. ben bikinide kullandım kalın kıl olarak. 2 seans hiçbir etki göremedim 3. seansa geçtim 20 günde bi uygulayarak yer yer açılmalar birde geç çıkmaya başladılar. memnunum şimdilik

Peki ozel bolgenin tamamina uygulayabiliyormusunuz?

Merhaba ben 2 gun once 4.seansimi uyguladim, esmerim ve tuylerim ince yani hangi alex merkezine gittiysem "en fazla %50 sonuc aliriz" dendi bugune kadar oyle soyleyeyim. Alt bacakta beni memnun edecek bir noktaya geldim, tam
bir oran soyleyemem ama en az %50 oraninda dokulme var su anda, 2 hafta once seansimi yapmadan once kisaltmistim makine ile su an hala uzamis sayilmazlar. Bikini de 3 seans yaptim pek sonuc alamadim. Kollarim, gobegim ve ust bacaklarim da -buralarda tuylerimin az olmasindan da kaynakli olarak- henuz net bir sonuc goremiyorum %20-30 diyebiliriz belki.
Umarim boyle devam eder, sonuclarimi boyle ara ara yazarim kullanan diger arkadaslar da arada bir boyle bilgilendirirlerse kafasinda soru isaretleri olanlara yardimci olabiliriz.
Sevgiler :)

Merhaba bayanlar.
Ablam bacaklarındaki tuylerden tamamen kurtulunca onun önerisiyle , yaklaşık 6 ay önce 'Silkn SensEpil' aldım. Yurtdışında satışı 200 dolar daha uygun oldugu için yurtdısından aldım. Bu cihazların ucunda kartusları var. Ayrı ayrı satılıyor. Kartuslar bittikce yenisini alıp takıyorsunuz. Sanırım bu yeni çıkan modellerinde atış sayısını arttırdıkları için kartus alma gereksinimi olmuyor çok iyi. Bu markayı kesinlikle öneriyorum. ilk 4 seansını 15 günde bir yapıyorsunuz, sonraki 3 seansını ayda bir yapmanız öneriliyor. Yani yalnızca 5 ayda mükemmel sonuclar alabiliyorsunuz kesinlikle. Sonrasında eger tuylerin cıkmaya devam ettiği bölge olursa sadece o alana uyguluyorsunuz. Kartusları pahalı oldugu için ilk başta sadece 2 kartusla baslamıstım o nedenle suanda sadece bacak ve koltukaltına uygulayabildim malesef çok düzenli kullanmamış olsam bile suan hemen hemen bitmiş durumda. Şimdi yeni kartuslarım geldiği için diger bölgelerimede başladım. Ciltten cilde değişiklik gösterebilir belki ama beyaz tenli ve tuyleri koyu renk olan bayanlar için kesinlikle öneriyorum. çok memnunum. Geçen yaz buradan kullanan var mı diye araştırmıştım ama pek birşey bulamamıştım. Şimdi kullanıcısıda artmış görünüyor. almayı düşünen arkadaşlar için yazmak istedim. Ekteki fotografı incelerseniz aynı markanın birkaç cihazı ile alakalı bilgi verecektir.

Eklentiler

• Ekran Resmi 2015-03-29 19.38.14.png
    454,9 KB · Görüntüleme: 559
merhabalar arkadaşlar bende almayı düşünüyorum n11 sitesini takip ediyorum nekadar güvenilir merak ediyorum oradan özellikle bu makineyi alanlar varmı güvenirlik konusunda fikir verebilirmisiniz?
Ben aldım n11 den 50.000 lik cuma günü ilk seyansi yaptım ama daha hic bir gelisme göremedim. Cihaz gayet iyi atış yapıyor guzel.ne zaman etki gösterecek bekliyorum.

Merhaba
Bende ışık ile epilasyon yapan cihazları araştırıyorum.Piyasada philips lumea,silk n glide babyliss makineler var.Bu silk and glide iki türlüsü var.Biri 50.000 atımlık diğeri 150.000 atımlık diye yazıyor.Kullanan arkadaşlara sormak istiyorum.Lumea mı daha iyi yoksa bu silk n gide mi?Bazı mesajlarda faydası yok yazılmış diğer bazısında önerilmiş.Kafam karıştı biraz..

Merhaba arkadaslar bende bu urunu yaklasik br ay once aldim 2 seans uyguladim bugun 3 seansi uygulauyorum ama 2 den sonra haftalik yapmaya karar verdim cunki 2 seansda hicbir etki olmadi bide marmariste yasiyorum yaza kadar halletmem lazim

SİZE Bİ SORUM VAR
İlk kez jilet kullanıp sonra atış yapanlar, 2. hafta tekrar kullanmak gerekiyor ya, o arada tüy çıkıyor mu? İlk kullanımdan sonra kaç gün sürdü tekrar çıkması? Ve hangi seviyede kullandınız?

Arkadaşlar yardimci olun lütfen. Cihazı temizlemek için ne kullanıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…