Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

mrb kızlar,
uzun zamandır (belki 6 seans) ürünü kullanıyorum herkese de tavsiye etmişimdir fakat ben artık lazer epilasyon gibi tüyleri döktüğünü düşünmüyorum tekrardan çıkarıyor ucuz birşey de değil şimdiki aklım olsa 450 liraya lazere giderdim (en azından belirli bir bölgeye). ilk kullandığım zamanlar canımı çok yakıyordu şimdi 5. seviyede yaptığım halde faydasız gibi görüyorum. tüyleri ütmekten başka ne işe yarıyor merak ediyorum. pek bir geri dönüş almadığım için de kullanmayı bıraksam mı diye düşünüyorum ama bakalım 1 sene kullanımda hangi aşamada olacağız

Ben bu ürünü alalı 10 gün oldu dudak üstünde ilk kullanımda yarısı döküldübende faullerde vardı kıllar onlarda da çok net hatta yüzde 70 döküldü çenemde bir etkisini göremedim daha tüm vücuduma uyguladım fakat bacaklarda koltuk altında bikinide henüz ayırt edici bir gelişme yok fakat 2 hafta dolmadığından yorum yapamıyorum ama bıyık ve faullerdeki dökülme inanılmaz mutlu etti bende almadan önce buradaki yorumları okudum ama hiçbir fikir vermedi açıkçası hiç kimse net konuşmamış bende şansa kadere diyip aldım ben yüzümdeki kıllardan çok rahatsızım hatta pisikolojik olarak elim sürekli yüzümde sert bir kıl değse hemen elime o an ne geçerse koparmaya çalışıyorum. eger bu cihaz sadece yüzüme iyi gelecekse bile ucuz internet sitelerine güvenmeyipte media marktan aldığım 899 lirayı helali hoş olsun diyeceğim..

kullanım kitapçığını okuyanlar var ise 150000 atım diye bişey yok....aynen okudugumu yazıyorum..cihazın üretebileceği atış kullanacağınız enerji seviyesine göre değişmektedir.5. seviyede kullanırsanız 20.000 1. seviyede kullanırsanız 40,000 atış sağlamaktadır.. Pardonda 150.000 nedir ozaman.. Gerçekten bunun cevabını merak ediyorum.. Bu şeye benziyor ben bi ara telefon için kasko yaptırdım hırsızlık için.. telefonum çalındı kaskoya müracat ettim kasko dediki siz iyi okumamıssınız hırsızlık ama öyle her hırsızlık değil gasp olması lazım yani çalarken sizi yerlerde sürüklemeleri lazım yada kafanızın gözünüzün kırılması lazım.. Bunu minik puntolarla yazmışlarmış.. Bu da ona benzedi ama satın almadan kutusunu açıp kitapçığı nasıl okuyup ta karar verelimki. Hemde üzerinde kocaman 150.000 yazarken

Arkadaşlar Merhaba ; N11 de Silk'n Glide 150bin atışlık 674 tl falan diyor. biraz şaşırdım. N11'den alan var mı bu ürünü bi yardımcı olur musunuz ?

Mrb kizlar haziran ayindan bu yana kullandim ama hic fayda etmedi boşuna param gtti o kadar cnm yndi cabasi bilmiyorum o kadar ugrasip duzenli yapmama ragmen hic dokulmedi zaten simdi hamileyim biraktim artik agdaya devam alacak arkadaslar bi kez daha disunun derim herkezde ayni etkiyi yapmiyor faydasini girmus arkadaslar olabilir keske bende gorebilseydim

canım hangi bölgeye kullandın? sert ve kalın kıllar bu alete epey dirençli sanırım

Ben hi hissetmiyorum bile atış yaparken, canın yandı mı gerekten? Ağdayı tercih ediyorsan ağdadan fazla acı çekmiş olman lazım ki ben gerçekten hiç hissetmiyorum, özel bölgede ağdanın acısını düşleyemiyorum bile :/ Acısız olduğundan faydasını görmeyebileceğimi de düşünmüştüm ilk başlarda, ama şükür ki faydasını 1 ayda görmeye başladım bacaklarda. Dediğin gibi herkeste farklı etki

kızlar epilasyon için özel merkeze gittiğinizde bile "gebelikten sonra tekrar çıkablir" diyorlar
hormonlar değitiği için gebelikte işe yaramaması normal...

Ben de 150.000 atimlik olani 15 ocaktan bu yana biyik, çene,boyun ve kol altinda kullaniyorum. Biyiklar cok azalti bitti gibi follerde de azalma var çene bolgemde de azlma var lakin koyu ve sert killarda henuz etkisi yok kol alti ve boynumda çikanlara etki etmedi

Bayadır düşünüyorum almayı ama öğrenciyim şak diye 500 tl çıkaramıyorum maalesef taksitli alıcam, silk'n glide'ın sitesindeki satış yerlerine baktım YKM'nin sitesinden almaya karar verdim 50.000 atımlık olan 499 tl. Diğer sitelere güvenemedim n11, Tschibo falan zaten Tschibo'daki de 499, 150.000 atım yazıyor ama yeşil. Sitesinde yazan sitelerden almak en iyisi.
Buğday tenliyim tüylerim baya siyah ama çok güçsüz ve ince. İnce tüylerde daha çok işe yarıyormuş çok ümitlendim bunu okuyunca Hiç jilet kullanmadım, 4 ay sonra 20 yaşını doldurucam, 5-6 senedir ağda ile aldırıyorum tüylerimi. Ama özellikle bacaklarım aşırı acıyor dayanamıyorum, bu ağda kadar acıtmıyormuş, benim için o bile yeter. İki tanecik sorum var size:
1. İlk kullanımdan sonra kaç haftada çıkıyor? Çıktıkça jiletle alıp kullansam olur mu?
2. Kısa boyluyum, 1.55 falan. Bacaklarım vücuduma göre uzun ama yine de çok uzun değildir bide zayıfım bacak ve kollarım ince. Sadece bacak, kol ve koltuk altıma kullanıcam. 50.000 atımlık ne kadar gider bana?

merhabalar arkadaşlar bende almayı düşünüyorum n11 sitesini takip ediyorum nekadar güvenilir merak ediyorum oradan özellikle bu makineyi alanlar varmı güvenirlik konusunda fikir verebilirmisiniz?

Evet yaa burayı takip eden mutlaka bir yetkilisi vardır neden kalın ve sert tüylere etkisi olmuyor 1 ay oldu neredeyse çene ve boyun bolgesine hiç etkisi olmadı bir açıklama yapan uzman biri olsa çok iyi olurdu..

Ben aldım fakat etkili bir ürün değil ince tüyleri görüyo bu ayva tüyü dediklerimizi kalın tüylerde etkisi çok az yok gibi kullandıktan sonra lazer epilasyondaki gibi tüyler dökülmüyor hele özel bölge için hiç tavsiye etmem paranıza yazık bide tıl tık atamıyorsunuz bi beş saniye beklemek lazım iki atış arası

MERHBA ARKADAŞLA . BU CİHAZ HAKKINDA AKLINA TAKILAN SORUSU OLAN VARSA BANA SORABİLİR 5 AYDIR KULLANIYORUM NE KONUDA AKLINIZA TAKILAN SORU OLURSA SORABİLRSİNİZ. HEPSİNE CEVAP VREBİLİRİM BAYAĞDIR KULLANDIĞIM İÇİN.

Şu an ne durumdasın? Nerelere kullandın ve tüyler bitti ya da azaldı mı? % kaç civarı? Ne çok sordum

Kızlar burada çok ucuz bu ürünün fiyatı.Philips almak istiyordumama çok pahalı,genel olarak da bu üründen memnun değilsiniz sanırım.Kafam karıştı http://www.silknlazer.com
Aman sakın! Gelen ürün bu değil, dolandırıcılar bunlar, normal bir epilatör gönderiyorlar. Ayrıca ben bu üründen memnunum. Alt bacakları yarı yarıya azalttı 6 haftada. Daha uzun vadede çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Kollarıma uyguladım ufak ufak dökülme var gibi, dahası kıllar uzamıyor artık. Kılları azaltmasa da bu bile yeterliydi almam için. Değil jiletle almak epilatörle de alsam 1 hafta geçmeden çıkıyor ve hiç pürüzsüzlük hissetmiyordum. Jiletle almama rağmen şimdi bile çok daha pürüzsüz hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…