canım hangi bölgeye kullandın? sert ve kalın kıllar bu alete epey dirençli sanırımMrb kizlar haziran ayindan bu yana kullandim ama hic fayda etmedi boşuna param gtti o kadar cnm yndi cabasi bilmiyorum o kadar ugrasip duzenli yapmama ragmen hic dokulmedi zaten simdi hamileyim biraktim artik agdaya devam alacak arkadaslar bi kez daha disunun derim herkezde ayni etkiyi yapmiyor faydasini girmus arkadaslar olabilir keske bende gorebilseydim
Ben hi hissetmiyorum bile atış yaparken, canın yandı mı gerekten? Ağdayı tercih ediyorsan ağdadan fazla acı çekmiş olman lazım ki ben gerçekten hiç hissetmiyorum, özel bölgede ağdanın acısını düşleyemiyorum bile :/ Acısız olduğundan faydasını görmeyebileceğimi de düşünmüştüm ilk başlarda, ama şükür ki faydasını 1 ayda görmeye başladım bacaklarda. Dediğin gibi herkeste farklı etkiMrb kizlar haziran ayindan bu yana kullandim ama hic fayda etmedi boşuna param gtti o kadar cnm yndi cabasi bilmiyorum o kadar ugrasip duzenli yapmama ragmen hic dokulmedi zaten simdi hamileyim biraktim artik agdaya devam alacak arkadaslar bi kez daha disunun derim herkezde ayni etkiyi yapmiyor faydasini girmus arkadaslar olabilir keske bende gorebilseydim
kullanım kitapçığını okuyanlar var ise 150000 atım diye bişey yok....aynen okudugumu yazıyorum..cihazın üretebileceği atış kullanacağınız enerji seviyesine göre değişmektedir.5. seviyede kullanırsanız 20.000 1. seviyede kullanırsanız 40,000 atış sağlamaktadır.. Pardonda 150.000 nedir ozaman.. Gerçekten bunun cevabını merak ediyorum.. Bu şeye benziyor ben bi ara telefon için kasko yaptırdım hırsızlık için.. telefonum çalındı kaskoya müracat ettim kasko dediki siz iyi okumamıssınız hırsızlık ama öyle her hırsızlık değil gasp olması lazım yani çalarken sizi yerlerde sürüklemeleri lazım yada kafanızın gözünüzün kırılması lazım.. Bunu minik puntolarla yazmışlarmış.. Bu da ona benzedi ama satın almadan kutusunu açıp kitapçığı nasıl okuyup ta karar verelimki. Hemde üzerinde kocaman 150.000 yazarken
ne kadar işe yarıyor bilmem ama ben güneş gözlüğümü takıyorum tedbir için :)kızlar benim gözlerim çok etkilendi
siz nasıl kullanıyorsunuz
Şu an ne durumdasın? Nerelere kullandın ve tüyler bitti ya da azaldı mı? % kaç civarı? Ne çok sordumMERHBA ARKADAŞLA . BU CİHAZ HAKKINDA AKLINA TAKILAN SORUSU OLAN VARSA BANA SORABİLİR 5 AYDIR KULLANIYORUM NE KONUDA AKLINIZA TAKILAN SORU OLURSA SORABİLRSİNİZ. HEPSİNE CEVAP VREBİLİRİM BAYAĞDIR KULLANDIĞIM İÇİN.
Aman sakın! Gelen ürün bu değil, dolandırıcılar bunlar, normal bir epilatör gönderiyorlar. Ayrıca ben bu üründen memnunum. Alt bacakları yarı yarıya azalttı 6 haftada. Daha uzun vadede çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Kollarıma uyguladım ufak ufak dökülme var gibi, dahası kıllar uzamıyor artık. Kılları azaltmasa da bu bile yeterliydi almam için. Değil jiletle almak epilatörle de alsam 1 hafta geçmeden çıkıyor ve hiç pürüzsüzlük hissetmiyordum. Jiletle almama rağmen şimdi bile çok daha pürüzsüz hissediyorum.Kızlar burada çok ucuz bu ürünün fiyatı.Philips almak istiyordumama çok pahalı,genel olarak da bu üründen memnun değilsiniz sanırım.Kafam karıştıhttp://www.silknlazer.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?