Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

ben de darkeseden almayı düşündüm ama güvenilirlikten ben de şüpheliydim. darkese konusunda sıkıntı yok o zaman ama bir de ürüne bi güvenebilsem !!!

Canım kullanalı epey olmuş ne alemdesin şu an? Azaldılar mı?

ben zaten 1 yıl kadar diodla devam ettim son 2 yada 3 seans net hatırlamıyorumda alex kullanıldı ve hiç memnun kalmadım umarım size faydası olur

Kızlar ben alali 5 hafta oldu ilk üçünü ard arda her hafta yaptim kollarım 3 haftadir çıkmadığı için daha doğrusu o kadar az çıktı ki suan diğer uygulamayi yapmiyorum yani agdayla aldigimda bile çıkıyodu o yüzden bitmese bile hem acısız hem daha uzun süre kullanabiliyorum bacaklarimda da cok döküldü ve koltuk altıma da 3 sefer uygulamama ragmen azaldilar..zaman geçtikçe gelişmeleri paylaşıyorum..şimdilik durum böyle ben tavsiye ediyorum açıkçası..

Dokulme kacinci gunden sonra oluyor? Siz dokulmeden mi yeni seansi yapiyorsunuz. Ben 4.seviyede 2.seansimi yaptim 8.gunde hic dokulme yok. Ilk seansta da dokulme olmadi

Dokulme kacinci gunden sonra oluyor? Siz dokulmeden mi yeni seansi yapiyorsunuz. Ben 4.seviyede 2.seansimi yaptim 8.gunde hic dokulme yok. Ilk seansta da dokulme olmadi

Benim de ilk seansta hic dokulme olmadi, 2 hafta sonra 2.seansimi jilet ya da kisaltma yapmadan ayni tuylere uyguladim. Bir de forumda bir cok kisi 2 hafta beklemeden direk 1 hafta sonra uygulamis seanslari ama kilavuzda 2 haftadan once uygulama yapmanin ekstra bir etkisi olmadigi yaziyordu o yuzden ben kilavuzdaki seans duzenine gore yapiyorum simdilik.

50.000 atımlık ile 150.000 atımlık olanı bir denemede aynı sayıda atım yapıyor sadece 150.000 olan daha uzun ömürlü öyle değil mi?

MERHABA.
iyi akşamlar. ürünü(150.000) yeni aldım. siteye buradaki yorumlar iyi okudum. emeği geçenlere teşekkür ederim.
kafama takılan bir soru var kızlar.ilk aldığımda kaçıncı seviyeden başlamamı tavsiye edersiniz.
1. hafta diyelim 1. seiyeden başladım
2.hafta 2. seviyeye mi çıkmalıyım.

bu ürün bir hafta ara ile mi kullanılmalıdır.
başka yere yanlış konu açtım silmeyi de yapamadım şimdiden özür dilerim
teşekkürler

Kullanma klavuzunda nasıl kullanacağınız kaçıncı seviyede kullandığınız yazıyordu.İncelemenizi tavsiye ederim.
Teninizde 1 den başlayarak deneme yapmanız gerekiyor.1-2-3 kaçıncı seviyeye kadar çıkabiliyosanız çıkın.Bende dahil olmak üzere genel olarak ilk seansdan beri 5. seviyede yapıyoruz.

kılavuzu inceledim.5. seviyeden başlamaya kara kıldım. tanıtım reklamında tıraş bıçağı ile tüyleri almayı söylüyor. acaba biraz tehlikeli değil mi bu durum.ya tüyler daha fazla artarsa .tıraş bıçağı ile almaya karşı başka hangi yöntemleri deneyebiliriz.
teşekkürler

Traş makineside kullanabilirsiniz.Burda amaç tüyleri kökünden almamak.

Arkadaslar Merhaba burayı uzun zamandır takip ediyorum.Cihazı bende almak istiyorum n11 bakıyorum uzun süredir.. Siz hangi siteleri tavsiye edersiniz.. Yardımcı olabilir misiniz.

ürünü alalı 1 aya yakın oldu, bacaklarımı jiletleyip 1-2 gün sonra ilk seansımı yaptım, 2 hafta sonra aynı tüylere hiçbir şey yapmadan 2. seansımı uyguladım. 2.seansımın üzerinden 1 hafta geçti ben henüz bir dökülme göremiyorum evet biraz erken ama ilk seanstan dökülmeler gözlemleyen arkadaşlar da olmuş ben mi acele ediyorum yoksa kişiye göre çok mu değişiyor ne zaman sonuçları görmeye başlarım acaba esmer tenliyim 5.seviyede yapıyorum atış da yapıyor yani görüyor demek ki

Cnm benim
Cnm benim 5 hafta oldu ilk 3 ünü birer hafta arayla uyguladım kollarim 3 haftada çok az çıktı ama yinede yaptım bacaklarimda da az çıkıyo şuanda ama ilk uygulamada bende bi yarar görmedim üçüncü haftada gördüm ama 3 kere uygulamıştim bu arada ben de esmer tenliyim

umarım öyle olur, ben de kılavuzda verilen programa uyayım dedim işte ama herkes haftada 1 yapmış dökülme de olmayınca umutsuzluğa kapılmaya başladım.. 4. seansta falan artık dökülme görmemiş olursam haftada 1 denerim ama umarım gerek kalmaz, mesajın bana umut oldu teşekkür ederim :) gelişmeleri paylaşırım

Şubatın 10 unda ilk uygulamamı genital bölgeye yapmıştım, sonrasında 2-3 defa daha uyguladım. Geç çıkıyor ama gözle görülür belirgin bir fark yok şimdilik ama umudum var :) Çünkü diğer yerlerde etkisi nett şekilde belli olmaya başladı. Bacaklarımda alt taraflarda çok az kaldı. Üst taraflarda hala var ama jiletlememe rağmen geç büyüyor. Kollarıma 2 defa uyguladım, orada da açılmalar var. Ama kol kılları çok yavaş uzadığı için çok belirgin değil,2 hafta sonra net şekilde belli olur zannımca. Koltuk altlarımda zaten çok az( 4-5 yıl önce saç gibi kalın sert ve yoğundular ama onu bioder kremle bitirdim 7-8 ay her gün kullandım) , ona da 1 kere uyguladım şimdilik bir etkisi yok haliyle, hala görünüyor tek tük kıllar. Beyaz tenliyim kıllar da koyu renk. Sanırım bu epilatör için en ideal müşteri benim :)

Kızlar merhaba başlıktada okuduğunuz gibi ben bu alet için açtım bu konuyu kullananlar var mı? Sonuçları nelerdir diye merak ediyorum..Eki Görüntüle 1311960

Merhaba Arkadaşlar,

Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aletini , bende çok araştırdım burada ki yorumlara da baktım. Genelde bir merak sözkonusu. Kullanıcısı olarak sizi bilgilendirmek isterim.
Daha dün aldım ve hemen kullandım. Öncelikle kullanımı çok rahat 1,2,3,4,5 seviyesini deneyerek ilerledim. Buğday tenli olduğum için şimdilik 4'te karar kıldım. ....

İlk kullanımda pek bir fark olmadı tabi , ama ufak minik bir yanık kokusu aldım ( NOT:bu işe yaradığının göstergesi). Güzel bir ürün ve atışı kuvvetli. Daha önce gittiğim epilason merkezlerinde ki ışık atışlarından bir farkı yok. Ben olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum.

Kullanmaya devam edeceğim sizleri bilgilendireceğim...

Sevgi ve Saygılarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…