ben de darkeseden almayı düşündüm ama güvenilirlikten ben de şüpheliydim. darkese konusunda sıkıntı yok o zaman ama bir de ürüne bi güvenebilsem !!!kızlar selam , bugün cihazım geldi , deneyip sonuçlar aldıktan sonra sizlerle paylaşacağım inşallah .
ama size faydalı olacağını düşündüğüm başka bir husus var,https://www.darkese.com , ben bu sitesen aldım dün sabah sipariş verdim bugün geldi , oldukça hızlılar ve piyasada ki en uygun fiyat sanırım. ben güvenilirlik açısından endişeliydim , internet yorumlarına inanarak riske gireyim dedim sonuç güzel oldu çok şükür :)
Canım kullanalı epey olmuş ne alemdesin şu an? Azaldılar mı?Ben 2 seans yaptım yer yer dökülmeler var bu hafta 3. seansımı yapacağım..Gözle görülür mükemmel değişiklikler yok..Gözlemleyebildirklerim şunlar,tüylerdeki sertliğin gitmesi ve yer yer dökülmeler..Yer yer dökülmelerin nedenide şundan kaynaklanıyor cihazı mesela uyguluyoruz bir bölgeye sonra kaldırıp diğer bölgeye uyguluyoruz işte o aradaki boşluktan kalan tüyler oluyor buda kişisel uygulamaya uygun olduğu için kaynaklanıyor başka birsi uygulasa üzerimizde sonuçların daha iyi olacağını düşünüyorum
çene ve boyun bölgesine alex. bitirmenin aksine daha fazlalaştırıyor diye bile okumuştum. alex yüz ve boyunda çok başarısız. diod öneriyorlar ben bacak kol altı ve genitale diod.la başladım özellikle diod kullanan bi merkez tercih ettim şu an memnunum 5. seansa gidicem yakında.
en hızlı etki tabi ki koltuk altında en geç ise genital bölgede sonuç veriyormuş tamamen bitmemesine rağmen memnunum. tabi dediğiniz gibi hormonlara göre de değişiklik gösteriyormuş.
ben zaten 1 yıl kadar diodla devam ettim son 2 yada 3 seans net hatırlamıyorumda alex kullanıldı ve hiç memnun kalmadım umarım size faydası olur
Dokulme kacinci gunden sonra oluyor? Siz dokulmeden mi yeni seansi yapiyorsunuz. Ben 4.seviyede 2.seansimi yaptim 8.gunde hic dokulme yok. Ilk seansta da dokulme olmadi
Kullanma klavuzunda nasıl kullanacağınız kaçıncı seviyede kullandığınız yazıyordu.İncelemenizi tavsiye ederim.MERHABA.
iyi akşamlar. ürünü(150.000) yeni aldım. siteye buradaki yorumlar iyi okudum. emeği geçenlere teşekkür ederim.
kafama takılan bir soru var kızlar.ilk aldığımda kaçıncı seviyeden başlamamı tavsiye edersiniz.
1. hafta diyelim 1. seiyeden başladım
2.hafta 2. seviyeye mi çıkmalıyım.
bu ürün bir hafta ara ile mi kullanılmalıdır.
başka yere yanlış konu açtım silmeyi de yapamadım şimdiden özür dilerim
teşekkürler
Traş makineside kullanabilirsiniz.Burda amaç tüyleri kökünden almamak.kılavuzu inceledim.5. seviyeden başlamaya kara kıldım. tanıtım reklamında tıraş bıçağı ile tüyleri almayı söylüyor. acaba biraz tehlikeli değil mi bu durum.ya tüyler daha fazla artarsa .tıraş bıçağı ile almaya karşı başka hangi yöntemleri deneyebiliriz.
teşekkürler
Cnm benimürünü alalı 1 aya yakın oldu, bacaklarımı jiletleyip 1-2 gün sonra ilk seansımı yaptım, 2 hafta sonra aynı tüylere hiçbir şey yapmadan 2. seansımı uyguladım. 2.seansımın üzerinden 1 hafta geçti ben henüz bir dökülme göremiyorum evet biraz erken ama ilk seanstan dökülmeler gözlemleyen arkadaşlar da olmuş ben mi acele ediyorum yoksa kişiye göre çok mu değişiyor ne zaman sonuçları görmeye başlarım acabaesmer tenliyim 5.seviyede yapıyorum atış da yapıyor yani görüyor demek ki
Cnm benim 5 hafta oldu ilk 3 ünü birer hafta arayla uyguladım kollarim 3 haftada çok az çıktı ama yinede yaptım bacaklarimda da az çıkıyo şuanda ama ilk uygulamada bende bi yarar görmedim üçüncü haftada gördüm ama 3 kere uygulamıştim bu arada ben de esmer tenliyimürünü alalı 1 aya yakın oldu, bacaklarımı jiletleyip 1-2 gün sonra ilk seansımı yaptım, 2 hafta sonra aynı tüylere hiçbir şey yapmadan 2. seansımı uyguladım. 2.seansımın üzerinden 1 hafta geçti ben henüz bir dökülme göremiyorum evet biraz erken ama ilk seanstan dökülmeler gözlemleyen arkadaşlar da olmuş ben mi acele ediyorum yoksa kişiye göre çok mu değişiyor ne zaman sonuçları görmeye başlarım acabaesmer tenliyim 5.seviyede yapıyorum atış da yapıyor yani görüyor demek ki
Cnm benim
Cnm benim 5 hafta oldu ilk 3 ünü birer hafta arayla uyguladım kollarim 3 haftada çok az çıktı ama yinede yaptım bacaklarimda da az çıkıyo şuanda ama ilk uygulamada bende bi yarar görmedim üçüncü haftada gördüm ama 3 kere uygulamıştim bu arada ben de esmer tenliyim
kızlar benim gözlerim çok etkilendi
siz nasıl kullanıyorsunuz
Kızlar merhaba başlıktada okuduğunuz gibi ben bu alet için açtım bu konuyu kullananlar var mı? Sonuçları nelerdir diye merak ediyorum..Eki Görüntüle 1311960
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?