- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
- 363
Ben çıkdıkça jiletle alıyorum.Ben de bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. Ben bunu esasen malum bölge için aldım. :) Kullanmadan önce jilet yapmada sorun yok ta sonraki uygulamaya kadar çok uzuyorlar, arada ne yapacağız? Kılları uzun mu bırakacağız bir dahaki seansa kadar yoksa arada jilet kullanabilir miyiz? Siz nasıl uyguluyorsunuz?
Ben çıkdıkça jiletle alıyorum.
Ben 3 aydır kullanıyorum hep jiletleyipde kullanıyorum makineyi.Her çıkdığındada jiletle alıyorum kaşıntı vs bi sorun yaşamadım.Tüylerdede azalma var kalınlaşma söz konusu değil.Deneyimliler daha iyi bilir tabi ama jiletleyince kasiniyor insan, lazerden sonra da hassas davranmak lazim o yuzden munkunse kisaltici bir makinayla kisaltirsaniz bence daha iyi olur. Hem daha da kalinlasmaz boylece.
Bende yaradı bir sorun yaşamadım.Kıllarım inceldi özellikle bacaklarımda bayağı bi incelme var 4-5 gnde bir jiletle alıyorum ben.Peki jiletle alınca aralarda da işe yarıyor mu ki? Yoksa jilet tekrar güçlendirmesin.
Aynisi bendede koltukaltinda faydasi olmadi 3 seyansi yaptim.bacaklarda % 80 azalma var koltuk alti ayn 100 atis yapiyorim ayna karsisinda yaptim sonuncuyu yine bisey fark etmediKızlyaptim.bk altında azalma olan varmı?Benim sadece koltuk altımda etkisini göstermedi.Roll on kullanıyorum sürekli omu besliyor acaba?
Kullanmiyorum deodorant kullaniyorum ama onunla ilgili degil sanirsam bekleyecez baska care yokEvet benimde bacaklarda dökülmeler çok oldu.Koltuk altıma 6-7 seans yapmama rağmen sonuç alamadım.Roll on kullanıyormusunuz sizde.
Ben de ilk seanstan sonra hiçbir değişim görmedim koltuk altında, ancak bacaklar ve kollarda çok iyi sonuç aldım. Ikinci seansını birkaç gün önce yaptım koltuk altı için, umarım bu defa biraz dökülme olur. Bu arada ben de deodorant kullanıyorum, roll on ile alakalı olduğunu sanmıyorum.Kızlar koltuk altında azalma olan varmı?Benim sadece koltuk altımda etkisini göstermedi.Roll on kullanıyorum sürekli omu besliyor acaba?
Ben genitalde etkisini gördüm.4. seansdan sonra farkedilir biçimde dökülmler var.Genital bölgede fayda gören var mı?
dayanamadım 1 hafta arayla 2. seansı yaptım. 1 haftada etkisini görmemem normal herhalde ama çok sabırsızımBen genitalde etkisini gördüm.4. seansdan sonra farkedilir biçimde dökülmler var.
Garanti belgesini imzalamışlarmı?kızlar selam , bugün cihazım geldi , deneyip sonuçlar aldıktan sonra sizlerle paylaşacağım inşallah .
ama size faydalı olacağını düşündüğüm başka bir husus var,https://www.darkese.com , ben bu sitesen aldım dün sabah sipariş verdim bugün geldi , oldukça hızlılar ve piyasada ki en uygun fiyat sanırım. ben güvenilirlik açısından endişeliydim , internet yorumlarına inanarak riske gireyim dedim sonuç güzel oldu çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?