Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Kanmamak lazım böyle sitelere, şükür ki siz kargoyu açıp geri yollamışsınız. Buradan almayı düşünenlere ders niteliğinde olmuş paylaşımınız, teşekkürler.Ürünü geçen hafta Tchibo'dan aldım (499TL), sonrasında internette bir reklam görüp 150.000 atımlık olanı 230TL olarak kapıda ödemeli olarak sipariş verdim. Aralarında fazla bir fark olduğu için işin içinde bir 3 kağıt olduğunu anlamama rağmen denemek istedim. Bugün ürünü gönderdiler, ürün tamamen farklı GOLD POINT adında bir marka ve normal epilasyon cihazı, 50TL bile etmez.. Bu tarz yerlerden sipariş vermeyi aklınızdan bile geçirmeyin.. Kutusunu bile zorla açtırdım.. Numaraları 05394594516 sitenin adı ise http://www.lazercihazkampanyasi.com/. Bilginize.. Aman kanmayın!!
Merhaba, benim de bir hafta oldu ve hala dökülmeler başlamadı. Kullanım kılavuzunda ilk 10 gün uzar gibi görünebilir dökülmeler 10. Günde başlar gibi bir ifade vardı yanılmıyorsam, biraz daha beklemek gerekiyor sanırım.Mrb arkadaslar. Ben de ilk seansimi tam 1hafta once yaptim ama hic dokulme olmadi. Sizce normal mi
Prizde kullanılıyor, şarj özelliği yok.Cihaz sarj edilerekmi kullaniliyor yoksa hep prizdemi
Kullandiniz mi? Yoksa duyumlara dayanarak mi soyluyorsunuz?Bunlar kandirmaca hep, dikkat edin almayin
Bende bu cihazı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum cokta memnunum.Sonuçları bende çok başarılı.
Bazı sorulara kısaca cevap vermek istedim.Öncelikle internette bir çok sitede satılıyor aratırsanız bulabilirsiniz.Fiyatlarıda bir hayli düştü ben daha pahalı almıştım.Şarjlı değil fişe takarak kullanıyorsunuz ama kablosu yeterince uzun herhangi bir sıkıntı yaratmıyor.Kullanımıda çok basit önce her yerinizi jiletle alıyorsunuz ve temizliyorsunuz sonra üzerine atış yapıyorsunuz herhangi bir dökülme falan beklemiyorsunuz.Çok fazla can yakmıyor hafif bir ısı hissediyorsunuz ama bu kişiye göre değişebilir.
İlk seansımdan yaklaşık 1 ay sonra bacaklarım ve kollarımda çıkmaya başladı.
Çenemdekilere açıkçası seans falan beklemedim çıkana yaptım şuan o kadar az çıkıyorki ben bile inanamıyorum.Bıyık kısmına 3 defa yaptım ve uzun süredirde çıkmadılar.
Bacaklarımda , kollarımda ve koltuk altında %50 oranında azalma var çıkanlarda çok ince çıkıyor.Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bende bu cihazı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum cokta memnunum.Sonuçları bende çok başarılı.
Bazı sorulara kısaca cevap vermek istedim.Öncelikle internette bir çok sitede satılıyor aratırsanız bulabilirsiniz.Fiyatlarıda bir hayli düştü ben daha pahalı almıştım.Şarjlı değil fişe takarak kullanıyorsunuz ama kablosu yeterince uzun herhangi bir sıkıntı yaratmıyor.Kullanımıda çok basit önce her yerinizi jiletle alıyorsunuz ve temizliyorsunuz sonra üzerine atış yapıyorsunuz herhangi bir dökülme falan beklemiyorsunuz.Çok fazla can yakmıyor hafif bir ısı hissediyorsunuz ama bu kişiye göre değişebilir.
Çenemdekilere açıkçası seans falan beklemedim çıkana yaptım şuan o kadar az çıkıyorki ben bile inanamıyorum.Bıyık kısmına 3 defa yaptım ve uzun süredirde çıkmadılar.
Bacaklarımda , kollarımda ve koltuk altında %50 oranında azalma var çıkanlarda çok ince çıkıyor.Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Herkes birbirinden bi ümit bekliyo kızlar:) ben iki uygulama yaptım iki hafta doluyo 3.yu yapıcam. Ara ara dökülmeler var ayrıca yüzüme jiletsiz uyguladım yakıyo zaten tüyleri ince oldukları için.. kalinlar içinse geç çıkıyo ama onlar için bişey söylemek erken heralde daha iki hafta bile olmadı çünkü ama yananlar da uzamıyo ..kollarda da biraz dökülme var ama az yani inş işe yarar dökülme icin iki hafta veriyolar zaten..herkese iyi şanslar:)ben almayı düşünüyorum bu cihazdan ama işe yaramıyorsan yazık para vermeyelim kullanan ve memnun kalanlar varsa lütfen yazsınlar
yüzünüzde kullandınız mı acaba? ayrıca çeneye jilet vurdunuz mu ilk seanstan önce?
Slm jiletle aldıktan hemen sonramı yapıyorsunuz bi kaç gün beklemiyormusunuz?Bende bu cihazı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum cokta memnunum.Sonuçları bende çok başarılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?