- 15 Ocak 2015
- 10
- 2
- 1
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb cnm cok aciyor en yuksek ayarda calistiriyorum bide benimki tenini okuyor ona gore ayar cekiyor valla bilmiuorum ben artik pes ettimAa neden işe yaramamiş acaba bir şeylermi yanliş gitmis uygulama gibi peki seviyesi kaçta çaliştiriyorsun ve acima hissi varmi ürünü uygularken mesela benim üst bacakta baya acıyo ama ben gayet memnunum
Canim benim tenim buğday killarimda baya kalin bendede ten ayari yapiyor ama ben hep seviye 5 te calistiriyorum ama haftada bir yapiyorum 15 gunde bir diyo ama ben haftada yapiyorum ve baya baya dokuldu cogu yerler ciplak hele birde tayt giyersen daha cabuk dokuluyoMrb cnm cok aciyor en yuksek ayarda calistiriyorum bide benimki tenini okuyor ona gore ayar cekiyor valla bilmiuorum ben artik pes ettim
peki dökülen yerler cıktımı hangi bölgelere uyguluyorsunuzCanim benim tenim buğday killarimda baya kalin bendede ten ayari yapiyor ama ben hep seviye 5 te calistiriyorum ama haftada bir yapiyorum 15 gunde bir diyo ama ben haftada yapiyorum ve baya baya dokuldu cogu yerler ciplak hele birde tayt giyersen daha cabuk dokuluyo
Dökülen yerler çikmadi pürüzsüz oldu tüm vucuduma uyguluyorum kil olan yerlerde tüye dondu zaten islem yapinca tuyler hemen dokulmuyor uzayinca dokuluyopeki dökülen yerler cıktımı hangi bölgelere uyguluyorsunuz
Merhaba,
Cihaz sesli mi çalışıyor? Çalıştığı sırada nasıl bir ses çıkartıyor?
Teşekkürler.
Ben bu ürünü Çarşamba aldım n11 den ertesi gunü hızlı bir şekilde elime gecti ancak ürün ışık atımı yapmadı bugün iade ettim.. Moralim bozuldu açıkcası.... Ama mağazaya ilgili mı bilmiyorum. Ürünün garantisi için açık gelmesinden dolayı tereddutteyim açıkcası ışık atımlari mı bittik ki die aklıma aklıma takıldı.... Böyle bı sorunla karşılasan var mı?
mrb sesli çalışmıyor fan gibi bir sesi var çok hafif
Kizlar 50 bin ile 150 bin arasındaki farki tam anlamadim. 150 bin daha mi uzun sure gidiyor yoksa daha iyi mi etki ediyor?
Epilatör gibi gürültülü mü çalışıyor acaba diye merak etmiştim :)
O fan sesi de çok yüksek bir ses değildir.
Çok teşekkürler cevap için.
Media Markt'tan alacağım galiba. En güvenilir ve kurumsal orası gibi. 750 TL şuanda fiyatı. Garanti vs durumlarda en azından bir muhattap bulunabilir gibime geliyor.
Bazı sitelerde 550-600 TL ye var ama güvenemiyorum.
Teşekkürler.
Merhaba, siz hangi satıcıdan almıştınız? Kutu açık mi kapalı mi geldi? Reklam olmaması için özel mesaj da atabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.bende n11 konusundan çok şüphe etmiştim ama elime ulaştı ve kullandım çokda memnun kaldım ilk kullanımda bile geç çıkmaya başlıyor kıllar bence
Merhabalar, bunun icin en cok önerilen yöntem işlem yapacağınız bölgeyi beyaz göz kalemi ile parçalara ayırarak daha sonra işlem yaptığınız bölgelerin ustune çarpı atmanız. Bu sekilde hem çok fazla bölge kaçırmamış olursunuz hem de işlem goren yerlere ikinci bir işlem uygulayarak kendinizi riske atmazsınız. Yalnız bu yöntemi uygularken dikkat edilmesi gereken en onemli nokta beyaz renkli bir goz kalemi kullanmak. Bu sekilde cihazın ışınından etkilenmez bu çizdiğiniz kısım ve yanık riski ortadan kaldırılmış olur.Mrb kızlar bende n11 den aldım herkes şüphe duyduğu için bende yazayım dedim insan emin olamıyo.Geleli iki gün oldu şuan için bi sorun yok kullanırkende bi sorun çıkmadı,paketi de açılmamışti zaten bantlarından anlıyorsunuz.Bu arada bende bişey sormak istiyorum kızlar tüyleri aldıktan hemen sonra mı uyguluyosunuz?Yoksa biraz büyümesi mi lazım?Bir de atış yaparken heryere yaptığımdan emin olamıyorum bunun için bi yöntem bulan var mı?