• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

bende 2gün önce n11 den aldım kargo takibe göre yarın elimde olacak sonuçları merakla bekliyorumm ürünün paketinin açılmış olma sebebi ise garanti belgesinin onaylanması içinmiş

Merhaba kızlar, bu konuyu ve silk'n glide ile ilgili olan diğer konuyu baştan beri takip ediyorum. Aldığınız sonuçlara göre ben de bu cihazdan almak istiyorum açıkçası. Şimdi konuda bazı sorularıma cevap alsam da bütün kullananlara sormak istediğim ve bütün kullananların kendi vücut ve kıl yapısını baz alarak cevaplamasını rica ettiğim sorular var. Zaman ayırabilirseniz memnun olurum, sizin yorumlarınız doğrultusunda ben de bir adet edinmek istiyorum çünkü bu cihazdan.

Ilk sorum: Kullanıcıların çoğu genel anlamıyla memnun görünüyor. Kıllarınız kalın, köklü mü ve ten renginiz nasıl? Ayrıca vücudunuzdaki kıl yoğunluğu nasıl?

Ikinci olarak çoğunuz N11 gibi sitelerden satın aldınız takip ettiğim kadarıyla, tavsiye edebileceğiniz satıcı var mi? Site içinde reklam olmaması için özel mesaj da atabilirsiniz satıcı isimlerini. Teslimatın kapalı kutu şeklinde olması benim için önemli bu sebeple almaktan çekindiğim birkaç satıcı mevcut N11'de.

Üçüncü olarak kıllarınızın çıkma süresindeki değişiklik ne durumda şu an? Ve seans aralarında cilt pürüzsüz oluyor mu ve her giymek istediğinizi giyebiliyor musunuz?

Son olarak da kullanım süreniz ve gözlemlediğiniz sonuçlar nasıl? Bir yüzde olarak vermek gerekse yüzde kaç azalma olduğunu söyleyebilirsiniz? Sizce bir lazer merkezinde lazer yaptırmaktansa bu cihazı alıp kullanmak mantıklı olan mı? Kalıcı olmasa bile ayni pürüzsüzlüğü veriyor mu?

Biliyorum çok uzun oldu ancak kullanıcı yorumları bizlere yol gösterici oluyor. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, cevaplarınızı bekliyorum. Umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız, herkese tüysüz günler. :KK68:

Aa neden işe yaramamiş :KK57:acaba bir şeylermi yanliş gitmis uygulama gibi peki seviyesi kaçta çaliştiriyorsun ve acima hissi varmi ürünü uygularken mesela benim üst bacakta baya acıyo ama ben gayet memnunum
Mrb cnm cok aciyor en yuksek ayarda calistiriyorum bide benimki tenini okuyor ona gore ayar cekiyor valla bilmiuorum ben artik pes ettim

Mrb cnm cok aciyor en yuksek ayarda calistiriyorum bide benimki tenini okuyor ona gore ayar cekiyor valla bilmiuorum ben artik pes ettim
Canim benim tenim buğday killarimda baya kalin bendede ten ayari yapiyor ama ben hep seviye 5 te calistiriyorum ama haftada bir yapiyorum 15 gunde bir diyo ama ben haftada yapiyorum ve baya baya dokuldu cogu yerler ciplak hele birde tayt giyersen daha cabuk dokuluyo

Canim benim tenim buğday killarimda baya kalin bendede ten ayari yapiyor ama ben hep seviye 5 te calistiriyorum ama haftada bir yapiyorum 15 gunde bir diyo ama ben haftada yapiyorum ve baya baya dokuldu cogu yerler ciplak hele birde tayt giyersen daha cabuk dokuluyo
peki dökülen yerler cıktımı hangi bölgelere uyguluyorsunuz

mrb kızlar:KK24:
ben de bu başlığı takip ediyordum üye oldum.
50.000 atımlıktan aldım n11e kesinikle güveniyorum çeyizim için de bir çok kez alışveriş yaptım ertesi gün kargolandı fakat bu ürünü aldığım yerde 1 iş günü içinde kargoya verilir yazıyordu ve sorularda yanıtlanmış garanti belgesini onaylamıyorlarmış ben de sipariş verdim 1 hafta oldu kargoya verilmemiş satıcıya sordum ürünün tedarik edilmesini bekliyoruz dedi bikaç güne gelir kargolarız dedi dediği gibi de oldu akşam 9da kargoya verilmiş paketi aldığımda açılmıştı garanti belgesi de onaylanmamıştı satıcıya sormadım madem garantiyi onaylamadınız paketi neden açtınız diye ama halen düşünüyorum acaba kullanılmış mıdır diye :110: bu konuda sıkıntı yaşadım bende. yeni alacak olanlar dikkat etsin derim.
ürüne gelince hem birkaç sorum olacak hem de yorumumu yapacağım.
2 hafta bir deniyor ben haftada bir yapsam mı acaba diye düşünüyorum tez canlıyız ya hemen sonuç alacağız:KK45: bir problem olur mu diye korkuyorum. ikinci sorum zaten özel bölgede kullanılmaz deniyor ben 2dir yapıyorum ve inanılmaz kaşındırıyor beni ilk gün. bepanten sürüyorum bikaç gün.neden oluyor bu konuda şikayeti olan var mıdır?
yüzümde çok ince tüylerim var pek rahatsız edici olmasa da kullanmak istedim. kesinlikle jilete vurmadan 2 kez atışlarımı yaptım yer yer döküldü şuan için iyi gidiyor. özel bölgede henüz hiç sonuç almadım diyebilirim. göbeğimde de yer yer dökülmeler var. bacaklarıma denemedim zaten çok seyrek diye ağda ile alabilirm diye düşündüm 50.000 atımlı olunca kıyamadım :-) ama sanırım özel bölgedeki kıllar sert diye etkisini göremedim. umarım ilerleyen zamanlarda fayda görebilirim özellikle özel bölge için almıştım bir işe yaramazsa hüsrana uğrarım lazer epilasyondan da aldığım fiyat zaten 400dü ama tek sorun inanılmaz utandığım için ve acısına dayanamam diye gidememiştim. onun dışında ben kullancısı olarak öneriyorum kalın olamayan bölgelerde etkisi çok iyi :KK76:

Ben ürünü 450 liraya kendi wep sitemden aldım. Resimleri ekte. Bendede tedarik süresi uzun oldu ve garanti belgesi onaylanmamış faturayı sakladm. Ama paket açılmamısdı kesinlikle. Kullandıkca yazacagım.

Eklentiler

• DSC_0458.JPG
    DSC_0458.JPG
    61,6 KB · Görüntüleme: 303
  • DSC_0457.JPG
    DSC_0457.JPG
    69,4 KB · Görüntüleme: 248
  • DSC_0456.JPG
    DSC_0456.JPG
    56,2 KB · Görüntüleme: 282
  • DSC_0455.JPG
    DSC_0455.JPG
    47,3 KB · Görüntüleme: 267
  • DSC_0454.JPG
    DSC_0454.JPG
    64,5 KB · Görüntüleme: 260
  • DSC_0453.JPG
    DSC_0453.JPG
    49,5 KB · Görüntüleme: 243
  • DSC_0452.JPG
    DSC_0452.JPG
    58,3 KB · Görüntüleme: 185
Ben bu ürünü Çarşamba aldım n11 den ertesi gunü hızlı bir şekilde elime gecti ancak ürün ışık atımı yapmadı bugün iade ettim.. Moralim bozuldu açıkcası.... Ama mağazaya ilgili mı bilmiyorum. Ürünün garantisi için açık gelmesinden dolayı tereddutteyim açıkcası ışık atımlari mı bittik ki die aklıma aklıma takıldı.... Böyle bı sorunla karşılasan var mı?

Ben bu ürünü Çarşamba aldım n11 den ertesi gunü hızlı bir şekilde elime gecti ancak ürün ışık atımı yapmadı bugün iade ettim.. Moralim bozuldu açıkcası.... Ama mağazaya ilgili mı bilmiyorum. Ürünün garantisi için açık gelmesinden dolayı tereddutteyim açıkcası ışık atımlari mı bittik ki die aklıma aklıma takıldı.... Böyle bı sorunla karşılasan var mı?

mrb, ben de ilk geldiğinde atım yapmıyor sanmıştım direkt tenime tuttum öyle algılayıp yapıyor sanmıştım :) ama geniş bi tuşu var diğer tarafta ona tıklayınca atış yapıyor bunu biliyorsunuzdur ama ben gene de söylemek istedim ben gibi düşünmüş olabilirsiniz diye.

mrb sesli çalışmıyor fan gibi bir sesi var çok hafif

Epilatör gibi gürültülü mü çalışıyor acaba diye merak etmiştim :)
O fan sesi de çok yüksek bir ses değildir.
Çok teşekkürler cevap için.

Media Markt'tan alacağım galiba. En güvenilir ve kurumsal orası gibi. 750 TL şuanda fiyatı. Garanti vs durumlarda en azından bir muhattap bulunabilir gibime geliyor.
Bazı sitelerde 550-600 TL ye var ama güvenemiyorum.

Teşekkürler.

Kizlar 50 bin ile 150 bin arasındaki farki tam anlamadim. 150 bin daha mi uzun sure gidiyor yoksa daha iyi mi etki ediyor?

Kizlar 50 bin ile 150 bin arasındaki farki tam anlamadim. 150 bin daha mi uzun sure gidiyor yoksa daha iyi mi etki ediyor?

150.000 daha uzun süre kullanılıyor. bu atım sayısına ulaşıldığında cihazı çöpe atıyoruz :)
Etkisiyle iligli bir durum değil.

Anladığım kadarıyla bu verilen 50.000 ve 150.000 atış sayısı da cihaz birinci seviyede kullanılırsa geçerli oluyor.
Seviye yükseldikce (1-5 arası seviye var) atım sayısı da azalıyor. Forumdan takip ettiğim kadarılya daha etkili olabilmesi için herkes 5. seviyede kullanıyor.

Epilatör gibi gürültülü mü çalışıyor acaba diye merak etmiştim :)
O fan sesi de çok yüksek bir ses değildir.
Çok teşekkürler cevap için.

Media Markt'tan alacağım galiba. En güvenilir ve kurumsal orası gibi. 750 TL şuanda fiyatı. Garanti vs durumlarda en azından bir muhattap bulunabilir gibime geliyor.
Bazı sitelerde 550-600 TL ye var ama güvenemiyorum.

Teşekkürler.

içinizin rahat etmesi açısından bence de mediamarktten almalısınız.
ben de uygun fiyatlı diye internetten aldım ama halen kafamda soru işareti var garanti belgesi onaylanmadığı halde neden kutu açıldı diye. artık gittiği yere kadar, günahları boyunlarına :)
fan sesi hiç mi hiç rahatsız edici değil o konuda rahat olun :KK5:

bende n11 konusundan çok şüphe etmiştim ama elime ulaştı ve kullandım çokda memnun kaldım ilk kullanımda bile geç çıkmaya başlıyor kıllar bence

bende n11 konusundan çok şüphe etmiştim ama elime ulaştı ve kullandım çokda memnun kaldım ilk kullanımda bile geç çıkmaya başlıyor kıllar bence
Merhaba, siz hangi satıcıdan almıştınız? Kutu açık mi kapalı mi geldi? Reklam olmaması için özel mesaj da atabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden. :KK54:

Mrb kızlar bende n11 den aldım herkes şüphe duyduğu için bende yazayım dedim insan emin olamıyo.Geleli iki gün oldu şuan için bi sorun yok kullanırkende bi sorun çıkmadı,paketi de açılmamışti zaten bantlarından anlıyorsunuz.Bu arada bende bişey sormak istiyorum kızlar tüyleri aldıktan hemen sonra mı uyguluyosunuz?Yoksa biraz büyümesi mi lazım?Bir de atış yaparken heryere yaptığımdan emin olamıyorum bunun için bi yöntem bulan var mı?

Mrb kızlar bende n11 den aldım herkes şüphe duyduğu için bende yazayım dedim insan emin olamıyo.Geleli iki gün oldu şuan için bi sorun yok kullanırkende bi sorun çıkmadı,paketi de açılmamışti zaten bantlarından anlıyorsunuz.Bu arada bende bişey sormak istiyorum kızlar tüyleri aldıktan hemen sonra mı uyguluyosunuz?Yoksa biraz büyümesi mi lazım?Bir de atış yaparken heryere yaptığımdan emin olamıyorum bunun için bi yöntem bulan var mı?
Merhabalar, bunun icin en cok önerilen yöntem işlem yapacağınız bölgeyi beyaz göz kalemi ile parçalara ayırarak daha sonra işlem yaptığınız bölgelerin ustune çarpı atmanız. Bu sekilde hem çok fazla bölge kaçırmamış olursunuz hem de işlem goren yerlere ikinci bir işlem uygulayarak kendinizi riske atmazsınız. Yalnız bu yöntemi uygularken dikkat edilmesi gereken en onemli nokta beyaz renkli bir goz kalemi kullanmak. Bu sekilde cihazın ışınından etkilenmez bu çizdiğiniz kısım ve yanık riski ortadan kaldırılmış olur.

Benim de size bir sorum olacak bu arada, acaba hangi satıcıdan aldınız cihazınızı? Ve kac atimlik olanı aldınız? Şimdiden teşekkürler, iyi kullanımlar. :)

Back