Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Kızlar tchibo da 500tl 150000 atışlı olanı, bugün aldım. 3 yıl garantili hemde. Regl olduğum için bıyık ve koltuk altında denedim. Önceden oraları içi lazer epilasyona gitmiştim ama hormonal sıkıntılarım olduğu için bitmedi. Hemen hemen aynıydı atışlar ve acısı işe yarayacak gibi. Kullandıkça burdan yazarım

Öncelikle hayırlı olsun, cihazınız pembe renkli olan değil mi? Siteden baktım ancak tükenmiş, haftasonuna özel bir kampanya mıydı acaba? Gerçekten çok uygun bir fiyata almışsınız ürünü, ben de ilk iş yarın bulunduğum yerdeki tchiboları gezeceğim. Bilgilendirme için de ayrıca teşekkürler, iyi kullanımlar. :)

Kızlar aletin sarı ışığı kullanırken sürekli yanıp sönüyo ama atış yapıyo emin olamıyorum da..başta ışık sürekli sarı yanıyo tenime tuttuğumda yanıp sönüyo böyle çalışıyo dimi açıkçası kullanım klavuzundan anlamadım

Ürünü bende almayı düşünüyordum. Uzun zamandır araştırma içindeydim , derken ablamın iş arkadaşı ürünü 2012 yılında yurtdışında aldığını ve hiç bir azalma olmadığını söyledi . Sadece kıl kökünü uyuttuğu için , ağdayla iki defa çıkan tüylerin üç haftada çıktığını öğrendik. Daha önce yorumlarımda vardı , bazı arkadaşlar bilir. Kararsızdım hep.Şahsi fikrim ürünü almamanız yönünde. Bu fiyatı vereceğinize bir tıp merkezinde lazer yaptırın derim. Uzman ellerde , çok güçlü cihazlar ile yapılan işlemler çok çok etkili zaten dalga boyutunu (atış ile karıştırmayın) araştırırsanız daha iyi anlarsınız.
Hoşça kalın

Tuttugun zaman tenine sari isik yanmazsa atis olmaz ama yanip sonerse hazir demek ben üç ay oldu kullanalı cok cok memnunum cok dokulme oldu ve iki kullanimda dokuldu birde kese yaparsan cogu dokuyuo tavsiye ederim almayanlara ben 900 aldim ve kendimde guzellik merkezinde calisoyorum orda lazer yaptirdim 8 ay boyunca 15 gunde bir yaptiriyordum 15 gunde bile cikmaya basliyordu yani bu silkn glide de aldigim sonucu orda gormedim süper

Merhaba kızlar, ben de bugun silk'n glide aldım Tchibo'dan 499 tlye, 500 olsa alamazdim Şaka bir yana piyasadaki en uygun fiyat ve bence en güvenilir tedarikçilerden biri. Ayrıca garanti süresi 3 yıl, çok karlı bir alışveriş oldu. Yakın zamanda ayrı bir başlık altında sizleri bilgilendirmeyi umuyorum. BiancaDupree adlı kullanıcıya ayrıca teşekkürler, sayesinde stoklar tükenmeden cok uyguna almış bulundum. Umarım iyi sonuclar alırım, hepimize iyi kullanımlar. :)

Teşekkür ederim cevabınız için..bakalım ilk uygulamayı yaptım devam ettikçe bende yazıcam gelişmeleri:)

Rica ederim canım, İnşallah tez zamanda hepimiz kurtuluruz tüylerden

ben buradaki yorumlara güvenerekten 2 hafta dolmasını beklemeden atışlarımı yaptım ama riske atmaya gerek yok yanarsa daha kötü olur diye düşünüyorum 2 hafta sonra tekrar yapacağım. bu 3. kullanımımdı ve yüzümde yer yer dökülmeler var. tekrar çıkıp çıkmadığını anlayamayacağız kullanmayı bırakana kadar. tüyleri uyutuyo derken lazer epilasyon diye alıyoruz ki kolaltım için lazere gitmiştim tek tük onlar da çıktı şuan için iyi gidiyo uzun zamandır kullanan arkadaşlar da yazsa keşke aralıkta başlayanlar olmuş nasıl gidiyo acaba

merhaba arkadaşlar bi uyarıda bulunmak istiyorum Silk n Glide ürününü facete ucuza satan bir site var 50000 ışık atımı olan ürün 129 tl. tamamen dolandırıcılar. kapıda ödeme yöntemiyle insanları kandırıyorlar. ben spariş verdim telefonla aradılar ve hiç bir şekilde ürünü teslim almadan açamayacağımı söylediler ne bi telefon numarası ne bi muhatap hiç bişi yok. ürün iadesi mümkün değil. ikna etmek için ellerinden geleni yapılorlar yok bakanlık onaylı yok fatura var bir sürü palavra sakınnnnnnn oyuna gelmeyin arkadaşlar.

Kizlar mrb ben de gecen hafta gittigidiyordan aldim 150000 atimlik pazar gunu ilk uygulamami yaptim ama aklima takilan bisi var ilk uygulamadan once permatikle tras yaptim daha sonraki uygulamalarda da traslicakmiyim yoksa uygulamayi yaptikca kendi mi dokulcek

Canim her uygulamanda mutlaka o bölgeyi temizlemen gerekiyor yani kıldan tüyden arindirman lazim ilk uygulamada tras bicagi kullanabilirsin ama daha sonra eger bir epilatör aletin ve onun tras basligi varsa uygulamadan once onla temizle derim ondan sonra uygulama yap yoksa eger makasla uzun olan kıllari kes gülegüle kullan

Canim ben 1 ay boyunca haftada bir yaptim ondan sonraki ay 15 gune düşürdüm ve cok memnunum suanda koltuk altimda hic kalmadi bikinimde hic kalmadi bacaklarimda cok az var kollarda gitti tavsiyem 3 ay oldu kullanali

Cok tesekkurler canim ben de kullandikca yazicam burda dusunenlere faydamiz olsun :) umarim senin gibi ben de memnun kalirim

Canim ben 1 ay boyunca haftada bir yaptim ondan sonraki ay 15 gune düşürdüm ve cok memnunum suanda koltuk altimda hic kalmadi bikinimde hic kalmadi bacaklarimda cok az var kollarda gitti tavsiyem 3 ay oldu kullanali
bu durumda siz 8 kere falan uygulamış oluyorsunuz ozaman biraz sabretmemiz gerekiyor :) özel bölgede pek bi etkisini göremedim ben henüz sabırla bekliyorum teşekkür ederim cvbınız için.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Tchibo'daki fiyatı bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bugün aldım ben de 499'a. Eve gelir gelmez ilk denememi yaptım. Daha önce söylemiştim canım çok tatlı diye o yüzden birden yüksek seviyede yapmak istedim. Kitapçıkta da okuduklarıma göre ilk denemede seviye 1'de yaptım giderek arttırıcam. Koltukaltı ve göbeğe uyguladım bugün sadece. Hiç bir acı hissetmedim ok mutluyum. Anneme de göbeğe uyguladım ona 2 yaptım, 2de de bir şey hissetmedi. Kullandıkça yorumlarımı yazmaya devam edicem.
Bir kaç tane de sorum var. Yüze uygulama yapılabilir diyor ama dudak çevresine uygulamayın diyor kılavuzda bıyıkta uygulayan var mı? Bikini bölgesi uygulanabilir diyor genital bölge uygulanamaz diyor genital bölgede uygulayan var mı? Ve son sorum: Uygulama sırasında kırmızı güçlü bir ışık yayılıyor gözümü rahatsız etti. Işığın yoğun şekilde gözle görülmesi normal mi bir zararı var mıdır?

Arkadaşlar ben beşinci seviyede yapıyorum ama yine de öle fazla bi acı olmuyo hatta hiç acımıyo sanki. işe yarar mı yaramaz mi diye korkuyorum açıkçası..yani cihazda bi sorun yok gibi..bu kadar acısız olması doğal mı?

Kızlar uygularken iyice cildinize yapıştırın aleti o zaman hafif bir acı oluyor ve daha güzel yakıyormuş gibi geldi bana Bu arada ben 5. seviyede kullanıyorum dudak üstüne de kullandım bir zararı yok gibi :)

Kızlar uygularken iyice cildinize yapıştırın aleti o zaman hafif bir acı oluyor ve daha güzel yakıyormuş gibi geldi bana Bu arada ben 5. seviyede kullanıyorum dudak üstüne de kullandım bir zararı yok gibi :)
Bende yapıyorum valla heryere acı yok bence bazen oluyo ama o da çok az merak ediyorum lütfen herkes gelişmelerini paylaşsın bende ikinci uygulamayı yaptım bakalım bundan sonra etki etmeye başlayacak diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…