- 15 Ocak 2015
- 10
- 2
- 1
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler. .. umarım öyledir oturup sayamayacagimiza gore :)))ben de bunu fark edip srdum kullanım klavuzu basım hatası olduğunu söylediler bundan snrakileri düzelticez dediler
Aslında ben 2 seans kullandım ve sonuçlar hiçte fena değil, belirgin incelme ve yer yerde yokolmalar var. Özellikle kol ve bacakta belirgin ....ürün hakkında gerçekten tam olarak al ya da alma diyecek olan var mı almak istiyorum ama tam olarak karar veremedm cidden memnun olan var mı ?????
siparişimi verdim inş pişman olmam n11 den aldım sorun yaşayan olmadı dimi oradan alıp
peki kıllarınız kalınmıydı esmermisinz kalın tüylerde PEK ETkisi yok diyorlardaSlm ben buraya yeni üye oldum ben ürünü 2 ay oldu kullaniyorum cok memnunum kollarim döküldu bacaklarimda cogu yerler döküldü yani kisacasi cok memnun kaldim eşime bile yaptim sırtında hiç tüyden kıldan eser kalmadi 1 ay boyunca haftada bir uyguladim sonra 15 güne düşürdm
Merhabalar uzun süredir silk'n glide almayı düşünüyordum ama çok kararsız kaldım. acıya çok dayanıklı biri değilim, yanma olur mu diye çok düşündüm. biraz yorum üzerinden gitmek istedim ve yorumlarınızı okudum. olumsuz yorum yapanlar olsa da ben daha çok olumluları baz almak istiyorum. internetten sipariş vericem ama 150000 atım ile 50000 atım arasındaki farkı özellikleri okusam da tam olarak çözemedim 50000 daha uygun fiyatlı diye onu almayı düşündüm ama 150000 daha karlıysa onu da alabilirim. n11, mediamarkt ve hepsiburadanın fiyatlarını inceledim. n11den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve yorumları okuduktan sonra da yapmaya çekindim açıkçası ama orada daha uygun fiyatla satılırken başka siteden daha pahalı almak da pek mantıklı gelmiyor. Özet olarak üç sorum var:
1.Acı yanma çok oluyor mu?
2.150000-50000 atım arasındaki fark nedir?
3.Ucuz ama bilmediğim bir site mi yoksa güvenilir bir yerden alıp 100 tl fazla vermek mi?
Şimdiden teşekkür ederim. Bir an önce karar verip almak istiyorum
tlskm ve neshakkk öncelikle çok teşekkür ederim bilgilendirme için. n11'in sitesinde ürünün altında bi yorum okudum. ürünün paketinin açık gelmesiyle ilgili en çok bu düşündürdü beni. ama fiyat açısından en mantıklı seçim bu olacak sanırım. acıma olsa bile ağda kadar değildir diye umuyorum. teşekkürler tekrardan..