• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Merhabalar hepinize
Ben silkn glide in 50.000 atişligini almayi düşünüyorum bana ne kadar süre yeter acaba?
(Ten rengim açık keza tüylerim koyu. Cildim çok hassas.)
Bir de kartuş değiştirme olayi var mı?

Bir de forumun başinda kullanmaya başlayan arkadaşlar gözlemlerinizi paylaşabilir misiniz?

Ayrica lazer epilasyonda önce en kalin tüyler yok olur en inceler en inatçilardir diye biliyorum bu cihazda tam tersi mi bu durum.
Zira yorunlardan bu durumu çikardim.

Ayrica lazer epilasyonda önce en kalin tüyler yok olur en inceler en inatçilardir diye biliyorum bu cihazda tam tersi mi bu durum.
Zira yorunlardan bu durumu çikardim.
3. seansımı yaptım bende ve gözlemlediğim kalınların henüz dökülmediği.Aslında çokda emin olamıyorum çünkü gözle görülür azalma olmadı.Yeryer döküldü diye düşündüğüm kısımlar var bir hafta daha bekllesem çıkarlarmı bilemiyorum.Karın bölgem tamamen döküldü mesela.Ama bacak,kol vs kısımlarda çok etkisini göremedim.Arkadaşlar 3. seansdan sonra etkisi görülüyo demişler.Biraz daha bekleyip sonuçlar yazıcam inşallah.

ilk seansımı yapalı 8 gün oldu tüyler yeniden çıkıyor fakat dökülmeye dair hiç bi belirti yok hiç dökülme gözlemlemedim açıkcası içime kurt düştü işe yarayacak umuduyla tras ediyoruz sonuçta bacakları şimdiye kadar hiç bi şekilde tras ve benzeri uygulama yapmamıştım daha da artabilir diye endişe ediyorum daha uzun süreli kullanan arkadaşlar gözle görülür sonuç elde eden var mı yani ben bu ürünü daha uzun süre tüysüz olabileceğim umuduyla almıştım biraz hayal kırıklığı oldu tabi daha çok kısa süre oldu belki de işe yarar bilemiyorum

ilk seansımı yapalı 8 gün oldu tüyler yeniden çıkıyor fakat dökülmeye dair hiç bi belirti yok hiç dökülme gözlemlemedim açıkcası içime kurt düştü işe yarayacak umuduyla tras ediyoruz sonuçta bacakları şimdiye kadar hiç bi şekilde tras ve benzeri uygulama yapmamıştım daha da artabilir diye endişe ediyorum daha uzun süreli kullanan arkadaşlar gözle görülür sonuç elde eden var mı yani ben bu ürünü daha uzun süre tüysüz olabileceğim umuduyla almıştım biraz hayal kırıklığı oldu tabi daha çok kısa süre oldu belki de işe yarar bilemiyorum

Aynen öyle oluyor...İleriki haftalarda dökülmeler başlıyor .. :) 4. seansdayız ancak 3 den sonra başladı dökülmeler....

Ben 10 gün önce 2 bacağımıda traş ettim ve sadece birine uyguladım bugün baktığımda ikisi de aynı herhangi bi fark yok :-(

Herhangi bir lazer geçmişim yok traş derken sinek kaydı gibi bişeymi olacak yoksa 1 günlük sakal gibi mi olacak ben anlamadım

Aynen öyle oluyor...İleriki haftalarda dökülmeler başlıyor .. :) 4. seansdayız ancak 3 den sonra başladı dökülmeler....

İnşallah ya suan biraz daha rahatladim sonuc alamiycam diye dusunmeye baslamistim :)
Sonuclarini paylasmaya devam edersen sevinirim canim:)

Reklam da soyluyor zaten hemn etki etmesini beklemek yanlis

Ya zaten ev tipi tasarlanmis bi alet guzellik merkezlerindeki gibi olsa cok yanma hissi olurdu okudugum kadariyla ole cok aci yok yazilmis demekki etkisi gec olucak

5. seansı 14. günü beklemeden 10. gün yaptım.
Bugüne kadarkesin izlediğim olaylar
1. kesinlikle ince yada zayıf olan tüyler daha önce yok oluyor. ( lazer dekinin aksine)
2.Her traş ettikten sonra çıkan kıl miktarında azalma oluyor. ( 3 veya 4 den sonra belli olmaya başlıyor..5.den sonra şüpheler azalıyor. öyle %50 falan değil ama en azından ümitleniyor insan. Devam edersem %70-80 olur diyor insan ama ne kadar devam edersem.) ( Çok ince olan bölgelerde %50-60 oldu ama sadece orada bu kadar belirgin
3. kalın çaplı olanlardaki dökülme bölge bölge 1 cm karelik..ama çok inatçı seyrediyor.

( orta esmer-siyah renk kıl-5. seviye notlarım)
Hoşçakalın...

5. seansı 14. günü beklemeden 10. gün yaptım.
Bugüne kadarkesin izlediğim olaylar
1. kesinlikle ince yada zayıf olan tüyler daha önce yok oluyor. ( lazer dekinin aksine)
2.Her traş ettikten sonra çıkan kıl miktarında azalma oluyor. ( 3 veya 4 den sonra belli olmaya başlıyor..5.den sonra şüpheler azalıyor. öyle %50 falan değil ama en azından ümitleniyor insan. Devam edersem %70-80 olur diyor insan ama ne kadar devam edersem.) ( Çok ince olan bölgelerde %50-60 oldu ama sadece orada bu kadar belirgin
3. kalın çaplı olanlardaki dökülme bölge bölge 1 cm karelik..ama çok inatçı seyrediyor.

( orta esmer-siyah renk kıl-5. seviye notlarım)
Hoşçakalın...
Merhaba Derin41, öncelikle teşekkürler bu bilgiler için. Tamamen biterse yine devam edecek misin yapmaya ?

Merhaba Derin41, öncelikle teşekkürler bu bilgiler için. Tamamen biterse yine devam edecek misin yapmaya ?

harika bir soru....ama cevabını buldum kafamda... tam bitince bekleyeceğim.. ilk çıkanların yoğunluüuna göre bölgesel bir uygulama yapabilirim.. İlk çıkanlar en güçsüz olarak çıkacak zaten onlar uygulamadan hemen etkilenip dökülüyorlar... yani yılanın başını küçükken ezmeyi düşünüyorum... Zira kalın olanlar bu sistem için çok inatçı , bir daha o kalınlığa gelmelerinine izin vermek istemiyorum. ama tam bittikten sonra ne zaman ilk defa çıkacaklar, tabi onun süresini daha bilmiyorum.

Anladım. O zaman ben sizi takipteyim Derin41. :) Verdiğiniz bilgiler benim için çok ama çok önemli. Yorumlarınızı merakla bekliyorum. :)

BENDE YİNE BİR YERDE OKUDUM KIL KÖKLERİ UYUDUĞU İÇİN UYANDIRMAMAK ADINA ÇIKMASA BİLE BOŞ TEMİZ VÜCUDA YANİ ESKİDEN KIL OLAN BÖLGELERE ATIŞ YAPIN DENİYORDU

Ürünü alalı 1 aya yakın oldu bgn 3.seansı yaptım. Gözlemlediğim kadarıyla bacak alt bölgede çok az dökülmeler başladı üst bacak kısmındaki tüyler çok ince ve sıktı. Üst bacakta sanki daha iyi sonuç aldım çıkan tüyler bayağa araklı çıkmakya başladı. Bikini bölgemde bi fark göremedim daha, tüylerin kalın olmasından kaynaklı zannımca. Jilet sonrası tüylerin çıkma süreside uzadı sanki. 4. Seanstan sonra sonuçları yazmaya devam edeceğim.

Merhabalar... ben bu ürünün "sözde" 50.000 ışık atımı diye anlatılanını yaklaşık 2 ay önce aldım fakat şuan bir şey farkettim kitapçığında "1 seviyede 40.000 atım, 5.seviyede 20.000 atim yapabilir " Diyor .. üzerinde kocaman yazan 50.000 atım lafı geçmiyor bile.. ki 1. Seviyede de kullanan olduğunu da hiç sanmıyorum. Sonuç olarak cihaz 20.000 atim yapıyor.. mail attim bakalım ne cevap gelecek kaldırılmış hissediyorum , ihtiyacıma cevap vermeyeceginide düşünüyorum (yani atim sayısı olarak).

Merhabalar... ben bu ürünün "sözde" 50.000 ışık atımı diye anlatılanını yaklaşık 2 ay önce aldım fakat şuan bir şey farkettim kitapçığında "1 seviyede 40.000 atım, 5.seviyede 20.000 atim yapabilir " Diyor .. üzerinde kocaman yazan 50.000 atım lafı geçmiyor bile.. ki 1. Seviyede de kullanan olduğunu da hiç sanmıyorum. Sonuç olarak cihaz 20.000 atim yapıyor.. mail attim bakalım ne cevap gelecek kaldırılmış hissediyorum , ihtiyacıma cevap vermeyeceginide düşünüyorum (yani atim sayısı olarak).
ben de bunu fark edip srdum kullanım klavuzu basım hatası olduğunu söylediler bundan snrakileri düzelticez dediler

Back