Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

ürün hakkında gerçekten tam olarak al ya da alma diyecek olan var mı almak istiyorum ama tam olarak karar veremedm cidden memnun olan var mı ?????

ürün hakkında gerçekten tam olarak al ya da alma diyecek olan var mı almak istiyorum ama tam olarak karar veremedm cidden memnun olan var mı ?????
Aslında ben 2 seans kullandım ve sonuçlar hiçte fena değil, belirgin incelme ve yer yerde yokolmalar var. Özellikle kol ve bacakta belirgin ....

Ben silkn glide denedim cok pratik ve hızlı .ilk seansimi yaptim .bakalım gorcez umarim ise yarar.

Slm ben buraya yeni üye oldum ben ürünü 2 ay oldu kullaniyorum cok memnunum kollarim döküldu bacaklarimda cogu yerler döküldü yani kisacasi cok memnun kaldim eşime bile yaptim sırtında hiç tüyden kıldan eser kalmadi 1 ay boyunca haftada bir uyguladim sonra 15 güne düşürdm

peki kıllarınız kalınmıydı esmermisinz kalın tüylerde PEK ETkisi yok diyorlarda

n11 de ürün siparişten ne kadar sonra geliyo peki ? değişiyo mu acaba?

Bugday tenliyim kıllarim baya kalindi birde ürünü almadan 3 ay önce jilete baslamistim cünkü kalin olursa okadar etki eder.

Bikini bölgesinde daha cabuk etki ediyor zaten döküldügünü anliyorsunuz birde bakmissiniz bazi bölgeler çıplak kalmış ilk seansta hiç faydasi olmaz diye düşünmeyin ve 1 ay boyunca haftada bir uygulayin ve ilk uygulamada jiletle alin ondan sonra jilet vurmayin eşinizin tras makinasi varsa yada daha once epilasyon makinaniz varsa onun jilet basligiyla alin hele yüzünüze sakin jilet vurmayin

Mrb ben alti ay once 800 tl ye aldim aylardir israrla kullaniyorum belki fayda eder diye ama yok fayda etmedi dokmedi bende sadece killari uyustutuyo gec cikmasini sagliyor hepside ddgil yani tek koltuk altim bitti sayilir cikmiyor cok hyr anlamadigim bende mi problem niye etki etmedi bugday tenli gayette sert cikiyor tuylerim o kadar emegim bosa gitti paramda simdi tekrar agdaya baslayacam ben sunu anladim bu kil tuy bitmez duzenli aldiracaksin .....

Birde agdan sonra cikmaya baskarken deneyecem sonuc ne olacak

Aa neden işe yaramamiş acaba bir şeylermi yanliş gitmis uygulama gibi peki seviyesi kaçta çaliştiriyorsun ve acima hissi varmi ürünü uygularken mesela benim üst bacakta baya acıyo ama ben gayet memnunum

Merhabalar uzun süredir silk'n glide almayı düşünüyordum ama çok kararsız kaldım. acıya çok dayanıklı biri değilim, yanma olur mu diye çok düşündüm. biraz yorum üzerinden gitmek istedim ve yorumlarınızı okudum. olumsuz yorum yapanlar olsa da ben daha çok olumluları baz almak istiyorum. internetten sipariş vericem ama 150000 atım ile 50000 atım arasındaki farkı özellikleri okusam da tam olarak çözemedim 50000 daha uygun fiyatlı diye onu almayı düşündüm ama 150000 daha karlıysa onu da alabilirim. n11, mediamarkt ve hepsiburadanın fiyatlarını inceledim. n11den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve yorumları okuduktan sonra da yapmaya çekindim açıkçası ama orada daha uygun fiyatla satılırken başka siteden daha pahalı almak da pek mantıklı gelmiyor. Özet olarak üç sorum var:
1.Acı yanma çok oluyor mu?
2.150000-50000 atım arasındaki fark nedir?
3.Ucuz ama bilmediğim bir site mi yoksa güvenilir bir yerden alıp 100 tl fazla vermek mi?
Şimdiden teşekkür ederim. Bir an önce karar verip almak istiyorum

Merhaba
Bende bu ürünü almadan önce araştırma yaptım sürekli ama size tavsiyem 150.000 atım alın zaten 50.000 atım ile arasındaki fark sadece atım seviyesi geri kalan herşeyi aynı zaten ama fiyat konusunda araştırma yapın geenelde teknosa da felan olsun 50.000 atış 600 TL di ve ben araştırmalarımın sonucunda n11 den aldım 150.000 atım 600 TL ye düşünün arasındaki dağlar kadar farkı sizde göreceksiniz ben üründen memnunum sadece kargo ile ilgili sıkıntı yaşamıştım yoksa ilgi konusunda felan gayet memnun kaldım sürekli aradılar bende kafama takılan herşeyi mail yolu ile vede bana verilmiş olan telefon ile öğrendim sordum yani güvenebilirsiniz.

1.Acı ve yanma kişiye göre değiştiğin için bu konda sanırım açık ve net yardımcı olamam misal bende hiç bir şekilde aşırı derece acı ve yanma olmadı rahatsız edecek şekilde tabi biraz acı oluyor ama buda güzel birşey etki ettiğini anlıyoruz

2.150.000 ve 50.000 atım ürünün arasındaki tek fark bence fiyat iyi bir araştırmacı iseniz anlayacaksınız.Tavsiyem 150.000 atımı en uygun şekilde temin etmeniz.

3. n11 de yer alan firmalara güvenebilirsiniz sanırım ben gayet memnundum vede çevremde de bu siteden ürün alıp pişman olmanı ne gördüm nede duydum ürünü aldıktan sonra sürekli takipte olun ve kargo konusunda belki sıkıntılar yaşayabilirsiniz .Hakkınızı sonuna kadar savunun başka sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.

Bu arada ben her hafta bir gün belirledim kendime o günde yapıyorum ama her hafta suan 3 . seansımı yapıcam üst bacaklarımda yani dizim üstlerinde çıkmadı kollarımında kimi yerleri bebek gibi kimi yerlerinde var çene ve bıyık bölgem de bunu kullandığım için yok denilebilecek kadarr az diyebilirm size ben böyle uyguluyorum başkalarının bilmem ama dikkatli kullanırsanız olumlu sonuç alacağınıza eminim ...

Benim tavsiyem 150000 atisli olan cunku sen yanliz kullanirsan beş yilla kadar dayanacak atış var yani her an elinin altinda yanma yok olmuyor zaten seviyesi var ben seviye 5 te çalistiriyorum ama sadece biraz üst bacak koltuk alti birde genitalda hafif acı hissedersin ben iki aydir kullaniyorum eşimde kullaniyor ve baya ilerleme oldu ne o ağda cok can yakiyor bence al ben teknosadan aldim

tlskm ve neshakkk öncelikle çok teşekkür ederim bilgilendirme için. n11'in sitesinde ürünün altında bi yorum okudum. ürünün paketinin açık gelmesiyle ilgili en çok bu düşündürdü beni. ama fiyat açısından en mantıklı seçim bu olacak sanırım. acıma olsa bile ağda kadar değildir diye umuyorum. teşekkürler tekrardan..

Bende arastirmalarimin sonucunda oyle bir kac urun ile karsilastim ama 3 tl fazla verip kapali olarak gelmesini istedim ve kendim actim urunumu diger turlu kafamda hep soru isaretleri olurdu mutlaka sizde kesinlikle kapali alin derim ben beninde garantili sadece faturayi saklamaniz yeterli bunn icinde kafnizda baska bir sorun olmasin bence...Aynen oyle agda gibi aci hissi yok bile bunu hissetmiyorsun onn yaninda sen o zaman.biraz daha arastirma yap bence uyguna al bak ben 150.000 atimi 600 tl ye aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…